1 ile 30 arası toplam 135 sonuç

Konu: Galatasaray - A.Wien | UEFA Kupası H Grubu 4.Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by Ghonedre View Post
    bak kendin söylüyorsun çoğunu yenmişiniz hepsini değil Ayrıca hani demişsin ya gerçek futbolumuzu oynasak falan o yendiklerinde gerçek futbolunu oynasaydı yenemezdiniz zaten
    2000de uefa yı GalataSaray aldığına göre;sence biz(GS) mi onların oynamasına izin vermedik..yoksa onlar mı oynamak istemediler?

cevabını merakla bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    2000de uefa yı GalataSaray aldığına göre;sence biz(GS) mi onların oynamasına izin vermedik..yoksa onlar mı oynamak istemediler?

cevabını merakla bekliyorum
    Uefa nız beni ilgilendirmez ben sadece galatasaray saydığım takımlar ve fazlasını yenemez diyorum. Ha en iyi oyunu oynarsa yenecekleri çıkabilir ama galatasaray en iyi oyununu oynadığında bile galatasarayı yenecek çok takım var....Bu yorumumun gayet mantıklı olduğunu düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Uefa nız beni ilgilendirmez ben sadece galatasaray saydığım takımlar ve fazlasını yenemez diyorum. Ha en iyi oyunu oynarsa yenecekleri çıkabilir ama galatasaray en iyi oyununu oynadığında bile galatasarayı yenecek çok takım var....Bu yorumumun gayet mantıklı olduğunu düşünüyorum
    saydığın takımların hangisinin yenilmezlik ünvanı var?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadasım baya sacmalamıssın..Yada Bizim cıkmamamızı istemiyordun...

Türk takımları iyi olup günündede olursa yenemeyecegi takım yoktun..Ben senin gibi renklere göre konusmuyorum..Bir ERCİYES örnek olsun sana

Tel aviv harcadıgı para 10m idi busene.....

Bizim tur atlamamız Ülke acısındanda iyi oldu..Seneye Uefaya bir takım fazla gidebilirz..Fenerbahceye de basarılar...

Yanlız bir Fenerbahce hakkında Bu takım cıkarsa yenilirsiniz..Yenemessiniz gibi yorumlar kullamıyoruz..Mesela bir barcelona zor diyoruz insallah cıkmaz..Cıkarsada neden olmasın diyoruz..Ama yenilir elenir demiyoruz..

Sen Galtasaray yok bunu yenemez falan bırak sunları...O saydıgım takımlar...Avrupada galatasarayı bilir..Acaba saydıgın takımlar bizimle eşleşmek istermi???..Adım gibi eminim 1.olan takımların cogu bizi istemez

Bırakın su sacma mesajları cekememezlik hiç yakısmıyor..Heleki bu forumda
    Last edited by Emurafu : 20.Aralık.2007 at 16:30

Mesaj Yetkileri