burdayım burda kusura bakmayın iş güç derken unuttun fm yi
ama fm beni unutmadı (: kaldıgımız yerden son gazla devammmm.... koş koş koş 
ŞAMPİYONLAR LİGİ H GRUBU 3.HAFTA

BASIN AÇIKLAMASI
maca sıkı adam markajı ve kontra atak bir sistem oluşturarak başladı oyuncular sistemi harfiyen uyguladı ve shaktarı ilk yarıda cok kolay avladık ilk yarının sonunda yediğimiz gol talihsizlikti ikinci yarıda ismailin kırmızısı planlarımıza sekte
vurdu karşı takım gol attı ondan sonra işler tam ters gidecekken bu sefer vega sahneye cıktı ve kurtarışlarıyla bu macı bize kazandırdı tüm oyuncularımı tebrik ediyorum...
SÜPER LİG 10.HAFTA

BASIN AÇIKLAMASI
shaktar yorgunu takımımız bugün çok aksadı ve 2 puan bıraktı takım üst üste mac oynamaya alısık değil puan kaybettiğimiz için üzgünüz ilerleyen haftalarda telafi edeceğiz...
SÜPER LİG 11.HAFTA

BASIN AÇIKLAMASI
Ligin vasat ekiplerinden biri oftasspor karsisinda üstün bir oyun sergilemesekte kazanmak güzel oyuncularımı tebrik ediyorum...
SÜPER LİG 12.HAFTA

BASIN AÇIKLAMASI
maca yedek agırlıklı bir kadro ile cıkmıştık onumuzde shaktar macı var performansımızın kötü oldugunu düşünmüyorum 90+'da egemenin yaptıgı basit hata 2 puan kaybetmemize sebep oldu suan tek dusuncemiz shaktar macı...
SÜPER LİG 12.HAFTA PUAN DURUMU

ŞAMPİYONLAR LİGİ H GRUBU 4.HAFTA

BASIN AÇIKLAMASI
bugün gerçekten cok cok zorlandık gol yememiz an meselesiydi kacan penaltı direkten donen toplar şans bugün bizimleydi diyebilirim nitekim 90 + 2'de duran top organizasyonundan attıgımız güzel golle 3 puanı kaptık gruptan avantajlı bir konumdayız bu avantajımızı sonuna kadar koruyacağız...
ŞAMPİYONLAR LİGİ H GRUBU 4.HAFTA PUAN DURUMU