1 ile 30 arası toplam 362 sonuç

Konu: Sizce Dünyanın En Yakışıklı Futbolcusu Kim?

Hybrid View

aa bak türk futbolcuları dersen evet beğenirim tümeri çok karizmatik bir mizacı var yüz çerçevesi gerçekten çok çekici elmacık kemikleri çene kısmı ve yüzünün çevresi çok keskin ben beğenirim tümeri beşiktaşlı diiilim ama o yüz şekli her zaman dikkatimi çekmiştirözellikle milli formayı giydiiinde daha da bi dikkat çekiyo kırmızı yakışıyo adama yahuuuuu

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by pınarmania
    aa bak türk futbolcuları dersen evet beğenirim tümeri çok karizmatik bir mizacı var yüz çerçevesi gerçekten çok çekici elmacık kemikleri çene kısmı ve yüzünün çevresi çok keskin ben beğenirim tümeri beşiktaşlı diiilim ama o yüz şekli her zaman dikkatimi çekmiştirözellikle milli formayı giydiiinde daha da bi dikkat çekiyo kırmızı yakışıyo adama yahuuuuu
    ee işte dedim ben kendim için diyorsam namerdim aynen tarif ettiğin gibiyim şaka şaka ama adaşım diye demiyorum hakikaten Tümer yakışıklı bir futbolcu.aynı zamanda karizma adam ya.

Quote Originally Posted by pınarmania
    Benden büyük isen Pınar abla yaşıt veya küçük isen Pınar Hnm.

Ya bu konuşmlaardan sonra seni rüküşlerden sonra yapılan yorumculara benzettim

Bu arada Tümer biraz agresiftir yakışıklı ama sert

En kral Hakan Şükür
    -

Mesaj Yetkileri