lincoln ayhan linderoth dönecek + transferler yapılacak...bir defans ve bir forvet alırsak...leverkusen in çoookk çalışması gerekecek çooook![]()
lincoln ayhan linderoth dönecek + transferler yapılacak...bir defans ve bir forvet alırsak...leverkusen in çoookk çalışması gerekecek çooook![]()
Leverkusen 3. lerden kolay bir takım geliceğini zannetti kısaca belasını buldu Leverkusen..
Leverkusen kurası bence diğer rakipleri kadar iyi bi takım olmasada yine de dikkate alınmalı..Bu seneki performansları hiçte fena değil..Sevilla ise Fener'le tıpatıp aynı..Ligde bir türlü istedikleri sonuçları alamasalarda Şampiyon Liginde ligde oynadıkları futbolun kat be kat iyisini oynuyorlar..Fenerbahçe'de şampiyonlar liginde bir başka ounuyor..İlginç bir maç olacak...
Eşleşme ile bunun alakasını anlayamadım. Eren şaka mahiyetinde söylediğini yazmış, ama ben ciddi olduğunu düşünüyorum ve bu yazının gerek olmadığı düşüncesindeyim. Neyse..
Sevilla, diğer rakiplere nazaran iyi bir eşleşme diyebileceğimiz bir rakip. Diğer arkadaşların dediği gibi her iki takımda maçları kendi evinde yener. Bu turda kendi evlerinde attıkları gollerle çıkar her iki takımda.
(/s)
leverkusenle oyniyacagimiz macta lincoln ayhan ve linderoth ta olursa basa bas bir mucadele oluy diye dusunuyorum.. insallah hepsi formda ve oynayabilir duruma gelirler o zamana kadar ilk mac ne zaman tarih verildimi ?
Bi ihtimal diyebileceğimiz Sevilla geldi. Diğer takımlara göre bakınca yine 4 ayak üstüne düştük diyebiliriz. İspanyol takımı gelmesini istiyodum öyle oldu.
Kadıköy'de en kötü berabere kalırız. Eğer burdaki maçı gol yemeden kazanırsak kesinlikle turu geçeriz.
19-20 şubat galiba CL maç tarihleri. İnşallah maça da gideceğim. Şimdiden planına başladım![]()
Kura çekimi öncesinde Porto,AC Milan veya Sevilla'yı istiyordum.Sevilla geldi.Rahat geçeriz,boğarız,ezeriz gibi yorum yapmak Sevilla'nın oynadığı futbolu ve kazandığı 2 UEFA Kupasını hiçe sayıp futbola ihanet etmek olur.
Sevilla çok kolay gol atan ve çok kolay gol yiyen bir ekip.Savunma kurguları çok iyi değil.Ancak çok iyi takım oyunu oynuyorlar.Juande Ramos'un ayrılmasından sonra göreve gelen Jimenez'i benimsedi Sevilla camiası.Kadıköyde oynaycağımız maçta gol yemeden alacağımız 2-0,3-0 gibi galibiyetler 4 Mart'ta Ramon Sanchez Pizujan'da oynayacağımız maçta işimizi kolaylaştıracaktır.İşi İspanya'ya bırakmamamız lazım.Çünkü kendi sahasında seyirci avantajını çok iyi kullanan bir ekip Sevilla.
Galatasaray için Getafe veya bir Alman takımı içime doğmuştu.Leverkusen iyi oldu diyebilirim.Gekas,Kiebling,Barnetta gibi çok önemli kozları var.Ali Sami Yendeki maçta Galatasaray'ın çok rahat kazanacağını düşünüyorum.Almanyada ki maçta gurbetçilerimiz dolduracaktır Bay Arena'yı.
Galatasaray turu atladığı takdirde Zürich-Hamburg eşleşmesinin galibi ile oynayacak çeyrek final için.Bu eşleşmeden bir süpriz olmassa Hamburg çıkacaktır.