21 Aralık 2007
V.Manisa - Beşiktaş 20:00
Holosko oynarsa Holoskoyu izleyecem![]()
21 Aralık 2007
V.Manisa - Beşiktaş 20:00
Holosko oynarsa Holoskoyu izleyecem![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Maç berabere biter gibi.Holosko bu maça ayrı motive olabilir![]()
Beşiktaş'ın rahat alacağı maç olur Beşiktaş çıkışa devam eder Holosko'yu bende takip edeceğim bakalım iyi oynayacak mı göreceğiz Beşiktaş Bobo ile gülecektir sanırım 1-0 lık bir sonuç bekliyorum
Manisa artık bir yerden başlamak zorunda..Durumları iç açıcı değil..Beşiktaş'ta devreye moralli girip farkı korumak hatta azaltmak isteyecektir..İki takımında maça kontrollü başlayacagını düşünüyorum..Pek fazla gol olacagını tahmin etmiyorum..tercihim beraberlik..
Manisa'nin pek iyi gittiği söylenemez.Beşiktaş moral bulmaya başladı.Beşiktaş İnşallah kazanır ve çıkışa devam eder.
Holosko Bobo ve Delgado'ya karşı.Beşiktaş daha üstün oynar ama berabere biter.
Beşiktaş'ın işi çok zor, Manisa ters takımdır. Selçuk İnan orta sahada etkili olduğu zaman, Manisa iyi kuruyor oyunu. Maç orta saha oyuncularının performansıyla belli olur sanırım..
Beraberlik ağır.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Holosko gol atma transfer edelim seni
zor maç berabere biter gibi ama takım güzel bir ivme kazandı kazanabilirizde...
Holosko bu maçta Beşiktaş'lı olduğunu kanıtlayacak inşallah.
Eğer günümüzde olup gol atabilirsek maçı kazanırız.Bu maç çok önemli.Moladan önceki son durak.Allah yardımcımız olsun.
So what?
Saike
Seyir Zevki Güzel Bol Pozisyonlu Bir Maç İzleriz İnşAllah......Beşiktaş'ım Maçı Her Türlü Alması LAzım.......
Tahmini Skor: V.Manisaspor 0-1 Beşiktaş
Beşiktaş kazanacaktır, berabere bitme olasılığı var ama çok düşük. Çünkü, Beşiktaş son haftalarda seri yakaladı bunu devam ettirmek ve zirveden kopmak istemeyecektir. Manisa ise çok kötü haftalar geçiriyor. Son hafta K.Paşa deplasmanında berabere kaldı. Bu kötü gidişe son vermek isteyeceklerdir ama işleri çok zor. Tahmini skor Beşiktaş: 1-0 alır. Diğer ihtimal ise 1-1. İddaa'da banko seviyorsanız mutlaka alt oynayın.
Zor bir mac olacagı kesin..
İlk yarıda gol bulamazsak işimiz zor,umarım kazanırız ve devreyi bitirebildigimiz en iyi yerde bitiriririz..
herkesin dediği gibi zor bir maç olacak onlarda holosko varsa bizde de nobre var nobre sever manisayı :P 2-0 alırız diye düşünüyorum delgado yine gol atacak diyor içimden bir ses..
Ankaragücü maçındaki hücumya yönelik kadro sahada olursa kazanırız gibi geliyor.Delgado şov bu maçta da devam eder.Zor da olsa kazanırız bence![]()
Beşiktaş zorlanır, sonuçta zor deplasman.. Tek farkla kazanacaklarını düşünüyorum..
Bugun çalıştığım yerde bi adam manisa maçı ya 3-0 manısa lehine biter yada 3-3 berabere biter diyordu![]()
Manisa'da ilk 11'ler belli oldu!
Turkcell Süper Lig'in 17. haftasında Beşiktaş deplasmanda V.Manisaspor ile karşı karşıya geliyor. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Bu zorlu maç öncesi iki takımın da ilk 11'leri belli oldu. İşte 11'ler;
V.MANİSASPOR
Ufuk
Şener
Ferhat
Kalabane
Borbiconi
Ümit
Holosko
Uğur
Metin
Selçuk
Rafael
BEŞİKTAŞ
Hakan
Ali Tandoğan
İbrahim Kaş
İbrahim Toraman
İbrahim Üzülmez
Cisse
Serdar Özkan
Tello
Delgado
Bobo
Nobre
Kaynak: Sporx.com
İ.Kaş 11de çok iyi tercih kazanırız inş. ilk yarıyı 34puanla kapatalım...
Gooool Manisa attı.
Uğur İnceman ceza sahasının az dışarısından güzel bir şut ile golünü attı.
23. Dk Uğur İnceman;
V.Manisaspor: 1-0 :Beşiktaş JK
Gol.1-0 Manisa önde.
Beşiktas son deplasman maçlarında fazla pozisyona girmeden 1-0 aldı...
Bu sefer tersi oldu..İşleri zor..
Bundan sonra kaybederiz herhalde maçı..
So what?
Saike
Maçın berabere biteceği düşüncesindeyim. Beşiktaş ne yapar eder golü atar. Bobo, Nobre, Tello, Delgado gibi maçı döndürebilecek oyuncuları var Beşiktaş'ın
I'm back...
1-1 oldu .
Heyt bee.1-1 yaptık.Açıkcası umudumu kaybetmiştim golü yiyince ama uzun süre sonra kazandığımız bir penaltı golü ile beraberliği yakaladık.İnşallah kazanırız..
Last edited by GeNç KaRTaL : 21.Aralık.2007 at 21:45
So what?
Saike
Dakika 40 Bobo
1-1
Uğur'un golü harikaydı ...
Holosko nasıl oynuyor![]()
Yine BoBo...Helal olsun 7.golü oldu bu sezon...