Toplantıdan sonraki gün çalışmalarıma başladım.Öncelikle geçen sezonun verilerini inceledim.Takımda neler eksik,eksikleri nasıl kapatırız,geçen sezon yapılan hatalar neydi gibi sorularla boğuşuyordum.Bu günlerde oyuncular tatillerini yapıyorlardı ama takımın sezon başı toplanmasına az kalmıştı.Açıkcası heyecanlanıyordum.

İçlerinde daha önce çalıştığım isimlerde vardı.Valdes,Messi,Dos santos,Bojan..İlk intiba önemliydi tabii.

Ve o gün geldi çattı.Hepsini sahanın ortasında topladım.Onlarla tanıştım ilk önce.Hepsi dışarıdan efendi çocuklara benziyordu. Bu sezon tüm kupaları hedeflediğimi anlattım.Bunun için çok çalışmamız gerektiğini ve bir takım olmamız gerektiğini söyledim.Basının bana inanmadığını ama onların bana inanmalarını söyledim.Ve eğer bugün söylediklerimin birini itiraz edecek arkadaşımızın hemen şimdi aramızdan ayrılmasını söyledim.(Bir önceki managerin yıldız oyuncuların yüzünden ayrıldığını bile bile)Hepsinin yüzlerinden gaza geldiklerini anlayabiliyordum.İlk intiba güzel geçmişti.

Hazırlık maçlarını Rijkaard ayarlamış.Bende programa uydum.Bir değişiklik yapmadım.Sadece ekstra olarak takımın tam gücünü görebilmek için lig başlamadan evvel Bayern ile bir maç ayarladım.

Hazırlık maçları,transferler bir sonraki yazımda..