Takım ile çalışmalarımız devam ediyordu.Kamp için belirli bir bölge seçmedik.Nerde akşam orada sabah felsefesiyle çalışmalarımızı sürdürüyorduk.İsveç'e gittik,Almanya'ya gittik,Hollanda'ya gittik,Katar'a bile gittik.
Bu gittiğimiz yerlerde hazırlık maçlarıda yaptık.Hazırlık maçlarında oyunculara oynatmak istediğim oyun tarzını empoze ettim.Oyun felsefem hücum üzerineydi.Bu bizim oyuncularımız için çokta zor bir şey değildi.Hepside üstün özelliklere sahip yetenekli çocuklardı.
Toplam 7 hazırlık maçı yaptık.Bunların 5 inde galip geldik,2 sindede berabere kaldık.Berabere kaldığımız maçlarda gol yedik sadece.Açıkcası bu rakipleri ben belirlememiştim.Çoğu bize göre zayıf rakiplerdi.Ama çocukların tam potansiyellerini görebilmem ve hücumdaki eksikliklerimizi görmem açımdan yararlı oldu.Bu maçlarda istediğim oyunu oynadılar oyuncularım.Son Bayern maçındada baskılı oynadık,üstündük ama galibiyet alamadık.Zaten beraberliğide son dakikada aldık.Genel olarak takımdan memnunum.Lig yakında başlıyor.Yüzümü kara çıkarmazlar inşallah.
Hazırlık Maçları:
![]()