Bu maç ligdeki ilk maçımızdı ve benim ilk resmi maçımdı.Maçtan önce bir kaç önemli eksiğimiz vardı.En önemlileri Eto'o ve Puyol'du ama kadro genişti.Yerlerine oynatabileceğim isimler mevcuttu.Camp Nou'fski atmosfer müthişti.Maç başladı.Ataklarımız vardı ama gol yoktu.Taa ki 30.dakikaya kadar..30.dakikada Messi Villarreal defansının hatasından yararlanıp topu kaprı ve Xavi'ye yolladı.Xavi'de yerden düzgün bir vuruşla topa ağlara yolladı.Büyük sevinç oluşturdu bu gol bizde.Açıkcası ağlayacaktım neredeyse.
Bu arada ilk yarıda şut çektirmedik Villarreal'e.Devre 1-0 önde bitirdik.Oyucunlarımı ilk başta tebrik ettim ve onlara 1 gol daha bulursak maçı koparacağımızı ama yinede sakin oynamaları telkin ettim.Soyunma odasında herkez mutluydu..İkinci yarıya başladık.Oyun tamamen kontrolümüzdeydi.Fazlada kasmıyordu oyuncularım.77.dakikada Deco orta sahadan aldığı topla ceza sahasına doğru yönelirken 2 oyuncuyu geçti ve pasını Messi'ye bıraktı.Messi'nin içeriye ortasında en arkada Ronaldinho topla buluştu şutunu kaleci çıkardı ama bu arada hakem düdüğünü çaldı ve penaltı noktasını gösterdi.Messi'nin ortasında oluşan karambolde bir faul yapılmıştı.Penaltıyı genç oyuncumuz Bojan gole çevirdi ve maçı 2-0 kazandık.Sahada çok iyi bir Barcelona takımı vardı.Villarreal'a maçtaki tek şutlarını 79.dakikada çektirdik.Soyunma odasında pek uzatmadan çocukları tebrik ettim.
Maçtan sonra Başkan aradı.
Başkan:Şemsi,aferin iyi bir başlangıç.Devamını bekliyoruz..
Ben:Sağolun başkanım.Yüzünüzü kara çıkarmayacağım inşallah..
Her şey iyi başlamıştı.Taraftar,basın herkez memnundu oyundan.Bir kişi hariç..Bu kişi kim? İlerleyen günlerde anlatacağım..
İşte o maç
![]()