Selamlar millet.İyi bayramlar.Nasılsınız?
Selamlar millet.İyi bayramlar.Nasılsınız?
Selamlar..Çok uykum var![]()
merhaba cafe milletinin insanlari,bende geldim
keyifleriniz nasil
Aleykum Selamlar.
Sizede iyi bayramlar.
Uyu o zaman.mAyg.
barancığım hoşgeldin.niye geldin, neden geldin? gelmek istiyor muydun yoksa zorlama var mıydı? kendin gelmek istediysen amacın var mıydı?
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
İyi bayramlar Erdem abi.Annem uyutsa uyuycamda..
6000. mesaj benim.bir guşlukçu cafenin 6000. mesajını atıyor.işte kardeşlik mesajları bunlar
herifteki sansa bak yabende 6001.mesaji atam bari
![]()
özelden görüşemiyoruz, burada kutlayayım bayramını.
Bayramın mubarek olsun, ultraslanerdem.![]()
kardeşlik falan yok bizimö aramızda alicanın 6000.mesajı atmasının amacı bi kuşlukcu olarak CAFEnin büyüklügünü kabul etmesidir...
Bizim buraya Erdoğan gelecekmiş zaten evide burada sabah okula gitmek için kalktım yoldan araba geçmiyor. Şarşırdım kaldım sonra nedenini öğrendim. Başbakan için bütün yollar kapatılmış acaba Atatürk için kapatılıyor muydu?
bizdede o yüzden trafik vardı 20 dakikada gittik işe...
valla alican bunu dedigini yalanlarsa onun dogrulugundan şüphe duyarım...
Evet ninniyleŞemsi o anlamda demedik olm.Rahat bıraksa uyuycam.Ama rahat bırakmıyo
![]()
Yatmadın mı dün gece?
So what?
Saike
05.40'ta yattım.
Kaçta kalktın peki?
So what?
Saike
12.30'da heralde.![]()
hadi arkadaslar ben cikiyorum,bugün cok yorulduk biseyleri anlatabilmek icin ama nafile,rico alexden iyidir diyoz hazmedemeyince -rep atanlar bile var helal olsun valla.
hepinize iyi geceler.