23 Aralık 2007 Maçları

511: Excelsior - Ajax: Üst/1.30 => Hollanda liginde ki çoğu maçların üst bitmesi ve bu iki takımda aldığı sonuçların genelde üst bitmesi yüzünden bu maçında üst bitme olasılığı çok yüksektir.

523: Manchester Unt - Everton: Üst/1.55 => Everton son haftalarda iyi performans yakalamasına rağmen bu maça katı bir defans yapacaklarını düşünüyorum. İlk hedeflernin bir puan olacaktır bu yüzden Manchester rakip kalede çok pozisyon bulacaktır ve bu maç toplamda 3 gol bulma ihtimalinin yüksek olması maçın üst bitmesini sağlayacaktır.

534: Sivasspor - Gençlerbirliği: 1/1.35 => Bu sezon evinde oynadığı bütün maçları kazanan Sivas, bu sezon umduğunu bulamayan moralsiz Gençlerbirlğini yenerek ligi lider bitirmek için üç puan alacaktır.

536: Fiorentina - Cagliari: Üst/1.65 => Ligde son sırada bulunan Cagliari bu maçtan bir puan çıkarması zor o yüzden Fiorentina'ya galibiyet oynamak akıl karı ama bu oranın 1.15 olması ve fazla kazanç sağlamayacağından Fiorentina'na üst oynayarak 1.65 oranı tutturmak daha akıl karıdır. Bu yüzden bu maçın bol gollü geleçeceği için üst oynamak gerekir.

541: Inter - Milan: 1/2.00 => Milano derbisinde iki taraftar galibiyete yakın ama bu sezon sadece resmi maçlarda Fenerbahçe'ye kaybeden Inter bu haftada mutlaka puan alacaktır. Maçın derbi olması nedeniyle Inter kendi seyircisi önünde Milan'ı yenerek üç puana ulaşacaktır. Bu oran kaçmaz.

616: G.Oftaşspor - Galatasaray: 10(Çifte Şans)/2.06 => Avrupa yorgunu olan ve son haftalarda kötü bir oyun sergileyen G.Saray Ankarada ki kötü zeminde futbol oynarken zorlanacaktır ve bu yüzden sahadan en iyi bir puan alacağı için G.Oftaşspor'a çifte şans vermek iyi olacaktır.

621: Barcelona - Real Madrid: 1/1.75 => Bu tip derbilerde evinde oynayan takım üç puana yakın oluyor. Bu yüzden Barça'nın kazanacağını düşünüyorum. Ama işi garantiye almak isteyenler üst oynayabilir bu oran ise 1.50'dir.

623: ST Etienne - PSG: 1/1.65 => Son haftalarda kötü performans sergileyen ve geçen hafta evinde Troyes'a keybeden PSG bu haftada deplasmanda tek puan alması bile mucize olarak görüyorum. ST Etienne maçı alacaktır.

Bol Kazançlar...