Yok abi o mAyg değil mAygün.![]()
Yok abi o mAyg değil mAygün.![]()
Sami sen daha yaşını bile hesaplayamazsın nıhahahahahahaha -böyle devam edelim sami gaz yapsın,eye of the tiger eşliğinde sabaha kadar matematik çalışsın,üniversiteyi bitirdiği gün bu anı hatırlasın gözünden bir damla yaş aksın sonra kafasına 3 tane elma düşsün hafıza kaybı geçirsin en başa geri dönsün-
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Kaymagün nasıl.
Yok bu Fatmagül'e benzedi.
Napalım sekopej yuvarlanıp gidiyoruz işte iş güç okul,seni sormalı saygıdeğer bölüm sorumlumuz
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Karmaşık duygular içersindeyim, artık bir poliana gibi herşeye pozitif yaklaşıp, çok yardımsever olmak gibi düşünceler geçiyor içimden...
"YÜCE ATATÜRK"
Genelde bu tür duygular baharda doğar insanın içine kış ayına resmen girdiğimiz şu günde gerçekten çok ilginç.21 aralık geçmişken bugün başımdan geçen komik bir olayı paylaşayım
Dizi izlemem hiç ama sınıftaki kızlar sağolsun -sınıf da 7 kız 3 erkek özel okul değil yabancı dil sınıfı- her türlü dizi hakkında bilgim var istesen de istemesen de kulak misafiri oluyorsun 1001 gece diye bir dizi var böyle kadın adamın biriyle para karşılığında bir gece boyunca birlikte oluyor 150.000 dolar sanırım kızın birinin yanına gidip "bugün 21 aralık acaba daha mı çok para ister adamdan" diye sordum onlar da alıştılar artık bana offf pufff dediler geçtiler![]()
0'ın önüne bir koyun10 pls![]()
Sen iste 230942938492374234623423764238482364923 bile koyarım ben samicim
MaYKcan olsun bence.![]()
Benim de içimde bu gece uzun olacakmış gibi geliyor, acaba neden?
Ayrıca sizin sınıfta güzel dil sınıflarını lisedeyken de severdim nedense![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Abi bazen kriz geçiresi geliyor insan 7 kızın 5'sı test zombisi zaten yalaka inek tam sistem öğrencisi diyeyim anla.Daha dün şöyle bir diyaloğa şahit oldum ve dehşete düştüm.
Kız1:Ya dün ders çalışırken babam geldi biraz sevmeye çalıştı beni baba git başımdan dedim azarladım adamı acaba özür dilesem mi
Kız2:Ayy benim babam da öyle ya adam hiç sevmez ne zaman kendimi derse versem gelir odama benimle uğraşıyor pfff kafayı yicem yaaaaa
Gel de cinnet geçirme![]()
vurgun yeDiiimm bu sevDaDannn vurgun yeDiiim
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
sadece 10 istedim , 10 sayısının üstündekiler yalaklığa
altındakiler kışkançlığa girer![]()
Eee tabi biz olayın iç yüzünü bilemiyoruz, ancak teneffüsten teneffüse gördüklerimizle yani dışardan baya güzel gözüküyordu
Ayrıca o inek muhabbeti her sınıfta oluyor, tabi sizin sayıyla orantıladığında normal öğrenci pek kalmıyorSen cinnet geçirmeyi bırak, bir gün ben de böyle olur muyum diye düşün, o cinnetten de beter
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
100 üzerinden 10 senin için çok değil mi Sami? Gel 6 da anlaşalım.
"YÜCE ATATÜRK"
selam millet
Okulun bitmesine 5-6 ay kalmış bu saatten sonra bana birşey olmaz
Bana yavaştan müsaade en uzun gece bugün de okul yine aynı saatte başlıyor eğer uyumadan gidersek ne oluyor,derste kafayı sıraya kösüp uyuyoruz ve yanımdaki arkadaş da dersin ortasında ŞŞIIIILAAAAAAKKKK diyerek yapıştırıyor enseme
Selametle
Sami başına -10 koydum sen buna layıksın
Bana yavaştan müsade hanım bekler beni![]()
50 - 60 a razıyım konular karısık![]()
mekânı boş bırakmış bizim guşlar yine..
ben buradayim hamza abi
nasilsin![]()
iyi diyelim iyi olsunsen ?
imza eksik olmuş, imparator kısmı![]()
doğruya sınır vardı imzada![]()
yeter canım bir söz, çok şey ifade ediyor zaten tabii anlayana![]()