23 Aralık 2007
GB OFTAS - Galatasaray 19:00
Oftaş yenerde üst sıralara çıkacak![]()
23 Aralık 2007
GB OFTAS - Galatasaray 19:00
Oftaş yenerde üst sıralara çıkacak![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Oftaş bu maçtan puan almalı!
Maci aliriz,ilk yariyi lider kapatiriz.
Oftaş çok koşan ve genç bir takım ama onun dışında pek özellikleri yok..Galatasray kazanır en süpriz skor braberlik olur
Kolay maç olur.Alırız.![]()
Bu maç bizim çünkü;
Stejovski ve Sandro cezalı![]()
Bencede alır lider geceriz ilk yarıyı dont panic![]()
GaLatasaray'dan Puan kaybı bekLiyorum.
İyi oyunumuzla 3 puan alaraki devreyi lider kapatırız.
Oftasın herseyi olan iki oyun cezalı bunları göz ardı etmeyin..
Stejovski---Takımın beyni..
Sandro---Savunmaları genelde zorlar,Teknik biri
İkiside iyi pas yapan adamlardı..
Bu iki oyuncuda cezalı....
Rahat alacağız, Oftaş bize rakip olamaz..
Galatasaray kazanır bence.Gb Oftaş'ın 2 önemli oyuncusuda cezalıymış.Kazanıp lider bitirmek isteyeceklerdir.Belki beraberlikte olabilir.
So what?
Saike
Çok rahat kazanır, ligi lider kapatırız..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Galatasaray kazanır.Oftaş'ın etkili olacağını pek sanmıyorum.
Forvette Nonda-Serkan
Cimbom'da sıkıntı bir türlü bitmiyor... Lincoln ve Linderoth'un sakatlığı, Hasan Şaş'ın ise cezası nedeniyle G.Birliği OFTAŞ maçında oynamayacak olmasıyla zor günler yaşayan Galatasaray, Ümit Karan ve Hakan Şükür'ün sakatlığıyla bir darbe daha aldı. İki oyuncunun bu hafta takımda yer alıp almayacakları belirsizliğini korurken Teknik Direktör Kalli'nin bu karşılaşmada forvette Nonda-Serkan ikilisini oynatmayı düşündüğü öğrenildi.
Kaynak: Takvim
Kallinin durumuda kritik..Kalli Ankaraya gidebilir ama sahada yerini yine alamayabilir...
Eksiklerimiz bizi çok etkiliyor son maçlarda. Oftaş'ı yenip lider bir şekilde ilk yarıyı tamamlamalıyız. Galatasaray için çok kolay bir maç olmayacağını düşünüyorum. Ama sonuçta yeneriz gibime geliyor. Başarılar Galatasaray'ımıza.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Kalli götürülmedi..Ankaraya
Kallinin gitmemesi kötü oldu..Ahmet Akçanı takan yok.
Kalli'nin durumu bayağı ciddi herhalde.Kalli yaşlı birisi.Allah korusun..
So what?
Saike
Doktoru Açıklama yaptı önemli bir hastalıgı yok dedi..Kalli yaşlı ya bünyesi zayıf demekki..
Doktor zaten önemli hastalığı olsada söylemezki.Yaşlıların bünyesi zaten zayıf olur genelde.Ondan dolayı yaşlıyken geçirilen hastalıklar tehlikelidir..
So what?
Saike
Rahat alırız..Maratondan beleş bilet buldum..Maç boyu susmak yok
..
Galatasaray yönetiminin Kalli'yi getirirken bu olacaklarıda düşünmesi gerekirdi bence.
hehe her maçtan önce dağıtıyolar bilet zatenAnkarada kale arkası satılıyor zaten maratonları hep beleş dağıtıyolar.
Bir Fenerli olarak Oftaş'ın puan almasını istiyorum ki bunu yapabilecek bir takım. Ofans oyuncuları son derece hızlı Servet formda olmaz ise Galatasaray'ı sıkıntıya sokabilir. Sonuç olarak Galatasaray Ankara'dan puan almadan dönmez.
Adam grib olmuş yönetim yapsın..Allah Korusun Eski bir hastalıgı meydana gelse ozaman yönetime kızarız..Kalli yaslı oldugu için iyileşmesi geç olabilir..Bünyesi zayıf çünkü..
Belki kalli bu hastalık mana edilir gönderilir..
Kalli baskarsın Telefonla Ahmeti arar akıl verir
Sana kötü haberim var Ofans oyuncularının ikisi cezalı..Sterjovski,Sandro
Bizdede Kalli sakat![]()
Last edited by Emurafu : 22.Aralık.2007 at 22:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Oftaş'a cani gönülden başarılar diliyorum..![]()
arkadaşlar 19 mayıs stadının zaminin ne kadar kötü olduğunu göz ardı etmeyelim bakınız:geçen hafta oynanan gençlerbirliği-FENERBAHÇE maçı
teknik olarak zaten oftaş galatasaraya rakip olamaz ama helsinborg-avusturia wien de rakip olamazdı futbol üç ihtimalli bir oyundur maç sahada kazanılır centilmence bir maç olsun yeter(gerçi hassan olmayınca ister istemez öyle oluyo)