-
NEDEN CANAYDIN ?..
Galatasaray için başlattığı yardım kampanyası ile gündeme gelen ve başkan adaylarının listesinde görmek istediği Adnan Polat, kongrede Özhan Canaydın'ı destekleyeceğini ancak listesinde olmayacağını söyledi.. Bu kararı alma sebebini açıklayan Polat, bazı adayları reklam yapmakla suçladı..
"Daha mantıksal ve kulübün yararına olduğu için Özhan Canaydın'ı destekleme kararı aldım. Projeleri ve analattıklarıyla beni ikna etti. Ben listesinde yer alamayacağım. Bunun sebebi işlerimin yoğun olması. 2 yıl sonunda bana ihtiyaç duyurulursa görev alabilirim."
Adnan Polat, kongre öncesi 6 ismin başkanlığa aday olması ile ilgili olarak ise şunları söyledi:
"6 aday olması çok saçma. Bir çoğu sırf reklam yapıyor."
Özhan Canaydın'ın başkan olması halinde gayrimenkullerin takibini kendisinin yapacağını söyleyen Polat, "Bu konuda tecrübeli olduğum için bunu yapacağım. Ama bunu menfaat için yapmayacağım. Burada kendi şirketlerimmin rolü olmayacak" dedi.
...Alıntıdır...
Albayrak Şardan'ın listesine girdi
Abdürrahim Albayrak’ın hangi adayın listesine gireceği merak konusuydu. Hemen hemen tüm adayların listesinde görmek istediği Albayrak’ın Yiğit Şardan’la birlikte hareket edeceği ve listesinde yer alacağı belirtildi. Albayrak için Canaydın da çaba sarf etmişti. Albayrak dün camianın ileri gelenleriyle yaptığı görüşmeden sonra Şardan’ın listesinde seçime girmeye karar verdi. Şardan ve listesi seçimi kazanırsa Albayrak, futbol şube sorumluluğunu yürütecek.
...Alıntıdır...
Mesaj Yetkileri