Yorumlarınız için teşekkürler Yavaş gitmeye çalışırım

4. Hafta

Kanoute ' nin Kona ile birlikte oynarken pasif durumda olması beni sinirlendirdi . Romanyalı golcü Marica ' ya şans verdim ve beni mahcup etmedi Kalecim Tschaurer çok iyi böyle gider İnşallah Maçın yıldızı Marica !!!

5. Hafta

Saç baş yoldum bu maçta . Bir türlü sonuca gidemedik . Maçın yıldızı Tschaurer ...

6. Hafta

Maçta üstün taraf hep biz olduk . Rakip kanatlardaki oyuncuları geçip içeri sızdı ama kanat oyuncularını geri çekince artık atak bile yapamadılar Marica ve Navas ' ın orta sahadan şutları ile sonucu elde ettik . Maçın yıldızı Daniel ...

Puan Cetveli

Art Kanalında Röportaj

( art = amasya radyo televizyon Uyduda yok boşa aramayın )

Spiker : Erman Toroğlu

veee

Turgay Gülap

Erman Toroğlu : Evet Turgay Bey takımınız şu an Barcelona ile liderliği paylaşıyor . Ne diyeceksiniz ?

Ben : Erman Hocam , takımda istikrar ve inanç var . Verdiğim taktikleri iyi uyguluyorlar . Takımda son vuruşlarda sorun var ama fazla pozisyon bulup şut çekere açığımızı kapatmaya çalışıyoruz . Bildiğiniz gibi takımda köklü değişiklikler yaptık . Forvet ve AMC oyuncuları pas çıkarırken anlaşmazlık olabilir . Bunları ilerleyen zamanlarda aşacağız . Zaman gerekli ...
Erman Toroğlu : Turgay Bey , ligdeki hedefiniz nedir ?
Turgay Gülap : Hocam dediğim gibi takım yeni yeni birbirine alışıyor . Ancak anlaşmazlıkları çözmek uzun sürer . İlk yarı bitiminde yapacağımız kamplarla bu sorunu yeni yeni çözeriz . Bu nedenle oyuncuların üstüne gitmemeye çalışıyorum . Ama oyuncularımda beni anlıyor ve çok çalışıyor . Bu nedenle hedefimiz ligde ilk 5 e girip seneye Avrupa Devleriyle mücadele etmektir . Bizde o potansiyel var .
Erman Toroğlu : Hocam oyuncularınız hakkındaki düşünceleriniz ?...
Turgay Gülap : Bi kere kalecim Tschaurer den umudum çok . Şu ana kadar hiç gol yemedi . Palop un yaşlılığı ve uzaktan gelen şutlardan gol yemesi ona as takımda oynama şansı verdi . Tosic iyi oyuncu ancak biraz yavaş ve rakip oyuncuların önünü kapatamıyor . Zamanla çalışarak bu açığını kapatacağını düşünüyorum . Daniel harika bir WBRL oyuncusu . Top sürmeden top kapmaya kadar hiçbir kusuru yok . Defans oyuncularıma ise laf yok . Navas , gelişimini genç yaşına rağmen tamamlamış ve dünya klasında bir oyuncu olmuştur . Takımın dinamosu ... Chipciu 22 yaşında olmasına rağmen performansı göz dolduruyor . Ligdeki en iyi AMC lerden biri . Sevilla onu elinde tuttukça gol yollarında problem yaşamaz . Kone 27 yaşında ama 40 yıllık Sevilla oyuncusu gibi . Takımın golcü oyuncusu . Bana göre 2 forvetten biri pasçı biride son vuruşu yapan adamdır . Kone son vuruşu yapıyor ve Marica pas çıkarıyor . Marica ' ya laf yok ! Hazırlık döneminde lige hazırdı ama gol yollarında sıkıntısı vardı . Artık onu da aştı . Damien La Tellac şu an Everton da kirada . Geri döndüğünde uzun yıllar Sevilla forvetinin kahramanı olacaktır .
Erman Toroğlu : Hocam transfer ...
Turgay Gülap : Fenerbahçe'deki oyuncum Arda Baştan çok değerli ve ne pahasına olursa olsun onu alacağım . Şu an FB ile görüşmedeyiz . Gözlemcilerim ise dünyadaki tüm genç oyuncuları arıyor zaten .
Erman Toroğlu : Hocam son sorum Avrupa Kupası elemelerinde Türkiye nolacak ?
Turgay Gülap : İsviçre ' nin 1. olacağını düşünüyorum ama Slovenya İsveç ve İsviçre ile zorlu iki maçı var . Bu maçlardan Slovenya ' nın bir şekilde puan kaybedeceğine inanıyorum . Macaristan'ı farklı yeneceğimize eminim .
Erman Toroğlu : Hocam röportaj için teşekkürler ve başarılar ...
Turgay Gülap : Bende teşekkür ederim ...