Rahat olmasa bile Gs kazanır..
Rahat olmasa bile Gs kazanır..
İlerde Serkan-Nonda olursa hemen Kalliyi topa tutmayın..
Ümit kadroda yeralmadı. Hakan var, büyük olasılıkla oynayacak
Büyük ihtimal son sivas macının ilkonbiri olacak..
Ahmet Akcan yerine Adnan Sezgin baksa daha iyidir belki de.Bu sene teknik ekip berbat. 92’den kalmalar..
Last edited by Emurafu : 23.Aralık.2007 at 00:03
Zemin kötü bu G.Saray'ı etkileyebilir. Avrupa yorgunu olmasıda maça başlaamdan önce dezavantaj ben OFTAŞ'ın puan alabileceğini düşünüyorum.
Oftaş'ın seyircisi olmadığından Galatasaray büyük ihtimalle kendi evinde gibi oynar. Oftaş genç,disiplinli bir takım. Galatasaray'ı zorlarlar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bu maçta tribünde olacak olmak benim için gurur verici. Eğer oynarsa Hakan Şükür'ü canlı canlı izlemiş olacağım. Çok heyecanlıyım.
3 günlük arayla maça çıkmak bizi etkilemez, eskilerden alışığız. Başka takımlar kadar etkilenmiyoruz. Bu faktör, bahane olmamalı..
Kazanırız.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Karan sakat
Hakan sükür hafif sakatlıgı var yinede götürüldü...
sabri oynarsa bu maç yine 8-9 tane sağdan isabetsiz orta bizi bekliyor.Ayrıca Ön direge kornerler bekliyor...Bu arada Hakan balta insallah takımdan kesilmez..Ntv hakan balta oynamayabilir dedi..Öyle bir hata olmaz sanırım..
*---------------orkun--------------*
uğur-----servet--------song----hakan
----barış---------topal---volkan----
------------arda--------------------
--------nonda---------serkan--------
İçimden bir ses GS nin puan bırakıcağını söylüyor.. Oftaş bu haftayı puansız bırakmaz...
bundan 5 sene önce bu dediğin doğru olurdu. şimdi takımın yarısından fazlası değişmiş. eskiden alışık nasıl olunabilir ki. takımın adı aynı sadece. oyuncuları değil. hadi oyuncular da aynı oldu diyelim. şaş var şükür var. biri 32 diğeri 36 yaşında.
yani eskilerden alışık olmak bir işe yaramaz.
İlk Yarı 0-0
Rezil bir futbol oynadi iki takim da.Mac cok zevksiz geciyor.
Lincoln ve Linderoth´u gercekten cok ariyoruz.Lincoln´süz oyun kuramiyoruz.Hakan Sükür,Sabri takimin en berbat isimleri oldular ilk yarida.
Serkan Calik-Sabri
Özgürcan-Hakan Sükür degisiklikleri olabilir.
2. yarı Gs fizik olarak sıkıntı cekebilir.Karsısındada Oftaş gibi çok koşan takım olunca baya bir sıkıntı yasayabilir Galatasaray..
Oftasspor gereginden fazlaca faul yapiyor.Onlar zaten hic oynamiyorlar,rakibin ayagina top geldiginde,gidip rakibi deseyim,topu alayim,uzaklastirayim havasindalar![]()
Oftaş beraberliğe oynuyor, çok sert ve kapalı bir oyun anlayışları var.. Oyunu açamıyoruz, kanatlara yayamıyoruz son derece sıkıcı bir maç.. Aklımda kalan 2 pozisyon oldu ilk yarıda, birincisi Servet'in 3 kişiyi geçip Arda'nın önünde kalan ve Arda'nın önü bomboşken çekemediği şut.. İkincisi de Mehmet Topal'ın kornerden gelen topa vurduğu ve az farkla auta giden şutu..
İkinci yarı Sabri - bıktım bu adamdam - çıkmalı yerine Mehmet Güven, Kral'ın yerine de Serkan Çalık girmeli.. Ama Ahmet Akcan bu değişiklikleri 86 dan önce yapar mı, bilemiyorum..
Mehmet Topal'ın frikiği direği yalamış :|
Sabri cıktı,Mehmet Güven girdi.
Bu futbolumuzla artık yeni lideri alkışlayalım Sivasspor;ama Allah'tan umut kesilmez...
Hakan Balta cıktı,Volkan Yaman girdi.
Ali Ferahbod bile heyecanlanamıyo çok zevksiz bir maç![]()
I'm back...
Serkan Çalık girdi.Barış Özbek cıktı.
Yazıklar olsun ya buraya kadar lider gelip burda bırakmak yazık...
Kaleci Recep önemli bir pozisyonu çıkardı.
I'm back...
Ah Nonda ah..
Kalli takımın başında yok ve yine gol atamayıp kazanamıyoruz.
I'm back...
0-0 bitti maç.Lider girdiği haftayı 3. bitirdi Galatasaray.
Bitti Allah kahretsin ya![]()
Tebrikle OFTAŞSpor ligin ilk yarısını Galatasaray'ın üstünde bitirmek çok çok iyi oldu![]()
Ohh bee Lideriz
Tebrikler Oftai ...