-
22.Aralık.2006, 21:24
sertan daha iyi olabilir ama benim bu sene izledigim maclarda cok fazla oynama sansi bulamadı ve benim izledigim maclarda cok iyi degildi belki pa'i daha iyi olabilir ama ca'i nin diger iki yildiz verdigim oyunculardan iyi oldugunu düsünmüyorum. takimin duz bir 4-4-2 oynamamasindan dolayı orta saha da düz kanat oyuncusu yerine mc den sağ ve sola çıkan oklar şeklinde bir sistem var ve bu tarz oyuncuları tercih ediyor hoca.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şimdi tekrar bi tff nin sitesinden baktım. sertan en son eskisehir macinda ilk 11 oynadi. o da yaklasik 6-7 oyuncu kadro disi kalinca ve sakatliklar olunca 17 kisi cikan takimda normal. onun disinda 16. hafta malatya macinda 70ten sonra oyuna girmis. ondan once de ilk 2 lig maci ve o siralar oynanan kupa ilk tur macinda ilk 11 oynamisti ama bu sezon hicbir macta 90 dakika oynamadi. benim ciplak gozle izledigim de 2. hafta giresun ve kupadaki samsun maclariydi. o maclarda kanatta cok etkili olamamisti ve oyundan alinmisti. bazi maclarda cok etkili oldu derken eskisehir macini kastettin sanirim baska etkili oldugu bi mac yok cunku bu sezon.
Last edited by koroglu : 23.Aralık.2007 at 16:05
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri