Arkadaşlar 2008 yılından itibaren ilk FB kariyerimi ve başarılarımı gösterdim . Şu an 2011/2012 kariyerindeyim ve FB yi bırakıp Sevilla'ya geçtim . Şu an Sevilla ile devam ediyorum yani kariyer 2011/2012 yılında Sevilla takımı ve Türkiye milli takımı ile başlıyor

7. Hafta

Navas maçta coştu Oyunun başında defans çok hata yaptı ama kalecim saolsun iyi kurtarışlar yaptı . Navas orta sahadan topu alıp ceza sahasına kadar girdi ve açılış golüyle kapanış golünü attı . Zaten ilk golden sonra Osasuna dağıldı . Maçın yıldızı Jesus Navas ' tı .

Avrupa Futbol Şampiyonası

Macaristan ile yaptığım maçta tatile çıktım ve 1-0 yenildim . SS sini koymaya gerek duymadım . Slovenya hem İsveç hemde İsviçre maçlarına yenilince gruptan çıktım . Elemeye katılan takımlar aşağıda ...

8. Hafta

Adamlar kanatlardan yaptıkları ataklarla sonuca gittiler . Tosic ile Daniel kötü bir performans gösterdi ve sonucunu ağır ödedik . Sonra hafif hafif maçtan kopmaya başladık ve ağır bir mağlubiyet aldık

Fikstür

Üstüste derbi maçları ve İspanya Kupası maçları oynayacağım . Eğer bu maçlardan puan koparabilirsem ligin ilk yarısını üst sıralarda tamamlarım büyük ihtimal !!!

9. Hafta

Maçta üstün taraf bizdik ama 3-0 lık yenilginin mutsuzluğu takım üzerindeydi . Daniel ve Tosic in performansı yine kötüydü ve kanatlardan rakip takım oyuncuları ataklar yaptı . Ama Tschaurer in iyi performansı ve maç başındaki şans eseri olan gollerimiz galibiyeti getirdi Maçın yıldızı Tschaurer idi ...

10. Hafta

Büyük derbi maçını biz kazandık Bu sefer WBR ve WBL oyuncularımın iyi performansları sayesinde kazandık Sahamızı Navas ın yokluğunu hissetmedik . İyi pas yaptık ve Kone ile Marica ile sonucu ilan ettik . Maçın yıldızı Kone ...

11. Hafta

Maç başında Chipciu nın attığı golü hakem saymadı Ondan sonra Zigic ten yediğimiz gol ile tamam buraya kadar dedim . Ama Valencia ya hiçbir boşluk göstermedik ve hakkettiğimiz bir galibiyet aldık . Kalecileri çok kazmaydı Orta saha çizgisinden Chipciu nun köşeye gönderdiği kolay topu yedi Smilijanic ile Ceza sahasının biraz ilerisinden yine topu köşeye gönderdik ve 2-1 yaptık tabloyu . Kalecinin köşelere karşı bir zahafı var Maçın yıldızı Daniel di .

Gülap Avrupa daki genç yıldızların peşine düştü !!!

Avrupa daki genç oyuncuların izini süren Gülap , kendi ülkelerinin 18A takımlarının yıldızı olan oyuncuların oluştuğu bir liste yaptığı öğrenildi . Bu oyuncuların en az 10 tanesinin peşine düştüklerini öğrendik .

NTV Muhabiri xXx

Haber doğru hatta birkaç yıldız ile el bile sıkıştım . Transferler yarı dönemde gelecek . Hepside yıldız adayı

750.000 £ + sonraki satıştan % 40 pay

150.000 £ + sonraki satıştan % 15 pay

Sadece 100.000 £

500.000 £

500.000 £ + sonraki satıştan % 40 pay

100.000 £ + sonraki satıştan % 20 pay

Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ve yorum yapanlara teşekkür ediyorum . Planım bu genç oyuncuları 2-3 sene yetiştirdikten sonra oynatmak . Hepsinden çok umutluyum