Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 113 sonuç

Konu: TSL 17.Hafta GB OFTAS - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Maç berabere bitti. Sivasspor liderliğe yükseldi helal olsun valla.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Tebrikler OFTAS ve liderlik el degistirdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Ohh bee Lideriz

Tebrikler Oftai ...
    Lider Sivasspor galiba.

Yaziklar olsun ruhsuz,isteksiz futbolculara.Galatasaray formasi altinda oynamak okadar kolay degildir,bizi bu hallere düsürenleri Allah´a havale ediyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

OF beee..
    oftaşı seviyoruz.
    Gs kötü oynadı ama çok eksiği vardı haksız mıyım
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Gs kan kaybetmeye dvm edıyor. devre arasında transfer şart.

cok ruhsuz bir galatasaray vardi sahada umarim devre arasi iyi gelir takimimiza..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Galatasaray'ın önce aklı basında bir yönetim kurulu transferi yapması gerekli.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Yaziklar olsun ruhsuz,isteksiz futbolculara.Galatasaray formasi altinda oynamak okadar kolay degildir,bizi bu hallere düsürenleri Allah´a havale ediyoruz.
    o kadar gaza gelmemek lazım. hava şartları + 3 günde 1 maç gibi bahaneler sıralanabilir ama oftaş harika defans yaptı. doğru düzgün pas yaptırmadılar bile. bunları da göz önüne alarak konuşun bence. 2 gün sonra yine bu oyuncuları kral ilan edeceksiniz çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Gs kan kaybetmeye dvm edıyor.
    sanki sürekli puan kaybediyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

yazıklar olsun deme be usta yakışmıyor sana..hiç ama hiç şaşırmadım zaten hep böyle oynuyordu galatasaray.+90larda az gol atmadı hep çekirge sıçradı..Geçmiş olsuın..Sivas'a da helal olsun..

Mutlaka Galatasaray toparlanmalı çünkü Avrupa'da maçları var ve ülkemizin puana ihtiyacı var

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Biz Sivas'ı yendik liderin Fener olması lazım.Bu arada son zamanlarda seyrettığim en sıkıcı maçlardandı.İki takımda bişey oynamadı,maçın hakkı beraberlikti.

Devre arasinda Kalli ve futboldan cakmayan tayfasi defolsunlar kulüpten.
    Ruhsuz futbolculari istemiyoruz !

Allah´in izniyle de Özhan Canaydin ve tayfasindan da kurtulacagiz Mart ta.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Gs den puan kaybı bekLiodum beni yanıLtmadıLar SağoLsunLar Çok Şükür..
    bundan Sonra LiderLik Galatasaray'a Zor gecer gibime geLiyor.

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    o kadar gaza gelmemek lazım. hava şartları + 3 günde 1 maç gibi bahaneler sıralanabilir ama oftaş harika defans yaptı. doğru düzgün pas yaptırmadılar bile. bunları da göz önüne alarak konuşun bence. 2 gün sonra yine bu oyuncuları kral ilan edeceksiniz çünkü.
    Allah askina Carsamba günü sanki cok zor mactan cikmisiz da,futbolcular cok yorulmusta öyle gelmisiz Ankara´ya.

Arda,Nonda,Baris,Mehmet Topal disinda futbol oynayan yoktu yav.Isteksizlerdi,sanki 2.ile aralarinda 10 puan fark var da ligden kopmusuz gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Allah´in izniyle de Özhan Canaydin ve tayfasindan da kurtulacagiz Mart ta.
    O biraz zor Lise tayfası gayet memnun yönetimden aday olsun yine seçilir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Baran yeneriz bişey demezsin yenildik mi başlarsın futbolculardan yazıklar olsun demeye yöneticilerden çıkarsın.Kazanamadıysak bunun nedenleri belli.Kalli takımın başında yok,3 gün önce bir maç yaptık oyuncular yorgun,Oftaş çok iyi defans yaptı.Goller atabilirdik ama olmadı.2.sezona yeni takviyelerle başlayıp emanet ettiğimiz liderlik koltuğunu geri alırız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Takım kötü oynadı ama eksikleri de coktu. Galibiyette nasıl seviniyor, helal olsunn diyorsam yine tkımımın arkasındayım. Futbol sonuçta, her sonuca gebe ve en son olarak da şunları diyorum :

Ölüm varmış, korku varmış. Bu dünyanın sonu varmış.
    Bizim için yoktur tasa, sen kalbimde yaşadıkça.
    BASARILAR GELİR GECER, ASALETİN BİZE YETER.
    Deplasmanda Sami Yen de taraftarın hep seninle !!!
    Last edited by PesimiSTyLa : 23.Aralık.2007 at 22:10

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    sanki sürekli puan kaybediyoruz
    Hay allahım ya demıcem demıcem dıyorum ama ne kadar sorunLu arklar var ya . Gs kan kaybedıyor demek puan kaybedıyor demek mı iLla ? Uefa grubundan zorla çıktı son maçında evınde A.Wıen'e gol atamadı yenemedı. Macı satacak denılen Bordeoux 2-0 dan 3-2 almasaydı gruptan çıkamıyordunuz yaLanmı ? bu ne ya herşeyın iyisi biziz en süper biziz mantığını bırakın ya. hiçbirşey demicez heralde daha da birşey yazmıyacam forumda bu ne ya !

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Gs den puan kaybı bekLiodum beni yanıLtmadıLar SağoLsunLar Çok Şükür..
    bundan Sonra LiderLik Galatasaray'a Zor gecer gibime geLiyor.
    fikstür avantajı gs'de. yine de bence sakatlarla şununla bununla bitebileceği en iyi yerde bitirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Biz Sivas'ı yendik liderin Fener olması lazım.Bu arada son zamanlarda seyrettığim en sıkıcı maçlardandı.İki takımda bişey oynamadı,maçın hakkı beraberlikti.
    İkili averaja sezon sonu bakılır
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Takım kötü oynadı ama eksikleri de coktu. Galibiyette nasıl seviniyor, helal olsunn diyorsam yine tkımımın arkasındayım. Futbol sonuçta, her sonuca gebe ve en son olarak da şunları diyorum :

Ölüm varmış, korku varmış. Bu dünyanın sonu varmış.
    Bizim için yoktur tasa, sen kalbimde yaşadıkça.
    BASARILAR GELİR GECER, ASALETİN BİZE YETER.
    Deplasmanda Sami Yen de ultrAslan hep seninle !!!
    burası ultraslan forumu değil. bir daha böyle mesajlar yazarsan yazarlığın elinden alınır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Açıkçası son dakikalarda Galatasaray nasılsa gol atar diye hazırlamıştım kendimi. Olmayınca sevincim aşırı oldu.

Fenerbahçe ligde kötü oynuyor, Galatasaray muhteşem, hatta 3. haftada lig şampiyonluğu kesin UEFA Kupası bile Galatasaray'ın yorumlarının üstüne ilk devreyi Galatasaray'ın üzerinde tamamlamamız çok iyi oldu.

Oftaş savunmada gösterdiği başarıyı hücumda gösteremedi, zaten hücumda da etkili olabilseler daha yukarlarda olurlardı. Galatasaray oyunculardan önce Teknik Direktör bulması lazım bence...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    İkili averaja sezon sonu bakılır
    Yoo Puan Durumun YapıLdığı Her an bakıLır..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Benim bildiğim sezon sonu bakılıyor.
    Last edited by Aşk-ı Şehir : 23.Aralık.2007 at 22:12
    I'm back...

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Baran yeneriz bişey demezsin yenildik mi başlarsın futbolculardan yazıklar olsun demeye yöneticilerden çıkarsın.Kazanamadıysak bunun nedenleri belli.Kalli takımın başında yok,3 gün önce bir maç yaptık oyuncular yorgun,Oftaş çok iyi defans yaptı.Goller atabilirdik ama olmadı.2.sezona yeni takviyelerle başlayıp emanet ettiğimiz liderlik koltuğunu geri alırız.
    Yav herseye tozpembe bakmaya alismissiniz siz.Sanki Kalli bastayken durumumuz cok iyiydi ? Bakin bakalim sezon basindan beri oynanan futbola,kac hafta iyi futbol gördük ? Uefa Kupasinda nasil bir üst tura ciktik ?

Ben bunlari her zaman söylerim,iyi gün taraftari degilim,baskalariyla karistirma beni Aygün ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    burası ultraslan forumu değil. bir daha böyle mesajlar yazarsan yazarlığın elinden alınır.

Hocam o sadece bi tezahürat ve bende takımımın arkasında oldugumu belirtmek için yazdım... şaşırdım bu çıkışa?? Neyse sorun degil editledim msjı...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Zemin kötü bu G.Saray'ı etkileyebilir. Avrupa yorgunu olmasıda maça başlaamdan önce dezavantaj ben OFTAŞ'ın puan alabileceğini düşünüyorum.
    Ben demiştim demeyi sevmem ama yorumda haklı çıktım. Maç başladığı gibi bitti. Maçı izlemedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Olmadı, yakışmadı.. Maç hakkında söylenecek fazla birşey yok, tam bir beraberlik maçıydı.. Taraftara yazık oldu, iyi desteklemişlerdi.. Oftaş istediği bir puanı sert oyun anlayışı ile aldı.. Lider kapatmak vardı devreyi ama olsun 1 puan gerideyiz sonuçta çok fazla bir fark yok.. Lig çok zevkli geçiyor bu sene 4 tane şampiyonluk adayı var, umarım ipi biz göğüsleriz.. Devre arasında adam gibi takviyeler yapılır ve eksiklerimiz takıma zımba gibi dönerse, rahat şampiyon oluruz.. Kilit maçlar derbiler olur, umarım FB derbisini içerde oynayacak olmanın avantajını kullanabiliriz..

Son olarak, Sabri'ye burdan sevgi ve saygılarımı iletiyorum (!), o fırlattığı ayakkabıları.. ( Anladınız siz onu )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yav herseye tozpembe bakmaya alismissiniz siz.Sanki Kalli bastayken durumumuz cok iyiydi ? Bakin bakalim sezon basindan beri oynanan futbola,kac hafta iyi futbol gördük ? Uefa Kupasinda nasil bir üst tura ciktik ?

Ben bunlari her zaman söylerim,iyi gün taraftari degilim,baskalariyla karistirma beni Aygün ...
    Kelimesi kelimesine kadar katılıyorum kardeş Ümit Karan'ı ve diğerlerini küstüren kim?Kalli hiç yoktan yere saçma sapan disiplin oyunlarıyla takımı berbat ettin UEFA'da şansa çıktık gruplardan transfer yapılmasın yapılacaksa teknik adam gelsin yeter ayrıca grip olan birinin maça çıkmaması normaldir ama grip olan biri Almanya'ya giderse maç saati çok karmaşık bir durum madem gripsin kal evinde bu bana ilginç geldi açıkçası
    Last edited by Maksic : 23.Aralık.2007 at 22:18

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri