1 ile 30 arası toplam 113 sonuç

Konu: TSL 17.Hafta GB OFTAS - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Baran yeneriz bişey demezsin yenildik mi başlarsın futbolculardan yazıklar olsun demeye yöneticilerden çıkarsın.Kazanamadıysak bunun nedenleri belli.Kalli takımın başında yok,3 gün önce bir maç yaptık oyuncular yorgun,Oftaş çok iyi defans yaptı.Goller atabilirdik ama olmadı.2.sezona yeni takviyelerle başlayıp emanet ettiğimiz liderlik koltuğunu geri alırız.

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Baran yeneriz bişey demezsin yenildik mi başlarsın futbolculardan yazıklar olsun demeye yöneticilerden çıkarsın.Kazanamadıysak bunun nedenleri belli.Kalli takımın başında yok,3 gün önce bir maç yaptık oyuncular yorgun,Oftaş çok iyi defans yaptı.Goller atabilirdik ama olmadı.2.sezona yeni takviyelerle başlayıp emanet ettiğimiz liderlik koltuğunu geri alırız.
    Yav herseye tozpembe bakmaya alismissiniz siz.Sanki Kalli bastayken durumumuz cok iyiydi ? Bakin bakalim sezon basindan beri oynanan futbola,kac hafta iyi futbol gördük ? Uefa Kupasinda nasil bir üst tura ciktik ?

Ben bunlari her zaman söylerim,iyi gün taraftari degilim,baskalariyla karistirma beni Aygün ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Yav herseye tozpembe bakmaya alismissiniz siz.Sanki Kalli bastayken durumumuz cok iyiydi ? Bakin bakalim sezon basindan beri oynanan futbola,kac hafta iyi futbol gördük ? Uefa Kupasinda nasil bir üst tura ciktik ?

Ben bunlari her zaman söylerim,iyi gün taraftari degilim,baskalariyla karistirma beni Aygün ...
    Kelimesi kelimesine kadar katılıyorum kardeş Ümit Karan'ı ve diğerlerini küstüren kim?Kalli hiç yoktan yere saçma sapan disiplin oyunlarıyla takımı berbat ettin UEFA'da şansa çıktık gruplardan transfer yapılmasın yapılacaksa teknik adam gelsin yeter ayrıca grip olan birinin maça çıkmaması normaldir ama grip olan biri Almanya'ya giderse maç saati çok karmaşık bir durum madem gripsin kal evinde bu bana ilginç geldi açıkçası
    Last edited by Maksic : 23.Aralık.2007 at 22:18

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

sen de bu kadar karamsar olma. Lincoln'den 3-4 maç yararlandık. ayhan-lincoln-linderoth gibi ortasahanın 3 as elemanıyla sezon boyunca 3 maç bile yapamadık sakatlıklardan dolayı ve bu takımda ilk 11 de oynayan 7 yeni oyuncu var. adaptasyon enformasyon bilmemnemasyon. bunların hepsini tart. ondan sonra karamsar ol bence.

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Hocam o sadece bi tezahürat ve bende takımımın arkasında oldugumu belirtmek için yazdım... şaşırdım bu çıkışa?? Neyse sorun degil editledim msjı...
    tezahurattır şudur budur öyle özlü sözleri imzana yazabilirsin.

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    sen de bu kadar karamsar olma. Lincoln'den 3-4 maç yararlandık. ayhan-lincoln-linderoth gibi ortasahanın 3 as elemanıyla sezon boyunca 3 maç bile yapamadık sakatlıklardan dolayı ve bu takımda ilk 11 de oynayan 7 yeni oyuncu var. adaptasyon enformasyon bilmemnemasyon. bunların hepsini tart. ondan sonra karamsar ol bence.
    Yav abi orasi apayri bir konu zaten.Neden sakatlandiklari,nicin bu kadar uzun sakatliklar yasadiklari,hayatinda MR cektirmeyen Linderoth´un uzun sakatligi falan onlar apayri bir konu.

Bizim bakmamiz gereken oynanan futbol,futbolculardaki isteklilik olmali.Istanbul B.B. macindaki gibi oynasinlar,isterlerse her maci yenilsinler,biz bisey demeyiz.Ama böyle istekli olmazsan,kazanma ruhu yoksa sende iste ozaman taraftarlar cildirir,Galatasaray formasini kimler tasiyor diye sorar kendisine.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sabret Baran.Devre arası bakalım ne takviyeler olucak.Ondan sonra oyunumuzda ne gibi değişiklikler olucak bakalım.Devre arası çok çalışıp toparlanmalıyız.Sakatlarda iyileşicek.Daha ne isteyelim.Kalli'de hastalanırsa böyle gitsin evinde yatsın bıraksın T.D.'lüğü.Ama eğer sezon sonu lider değilsek o zaman bu takımda kimsenin işi yok.! Aydın abi senle hep aynı düşünüyoruz

Mesaj Yetkileri