Yorumlarınız için teşekkürlerKullandığım skin burda http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=53295
İspanya Kupası 1. Maç
Zaragoza ' yı bir türlü yenemiyorumOnca atak yapıyorum pozisyon buluyorum ama son vuruşu bir türlü yapamadık . Kupadaki şansımızı zora soktuk . Deplasman maçına kaldı herşey .
Türkiye Milli Maç
Tek golüm devşirme oyuncum Marcinho dan geldi . Sevilla ' da kullandığım taktik bir türlü işe yaramadıSerkan Kırıntılı harika kurtarışlar yaptı ve maçın kahramanıydı ...
Avrupa Şampiyonası Grubu
Sizce gruptan çıkabilir miyiz ???
12. Hafta
Atletico Madrid in manyak bir kadrosu var . Agüero dan Seviola ya , Maxi Rodrigez den daha birçok yıldızı vardı . Takım yine iyi dayandı . Kontra oyunu oynadık ama beraberliği yakalıyamadık . Maçın yıldızı Marek Hamsik idi . Birçok topu kesti ve farktan takımı kurtardı .
13. Hafta
Maçta üstün taraftık ve rakibe nefes aldırmadık . Tüm oyuncularım göz doldurduAyrıca Milan dan aldığım 18 yaşındaki AMC oyuncusu Coppola ' yı da 70 dk oynattım . Pas yaparken çok zorlandı ama gelişimini görecesiniz
14. Hafta
Mücadele eden taraf bizdik , üstün oyun gösteren orta sahanın hakimi olan bizdik , maçı hakeden tarafta bizdik ama Son dakikalarda defansın büyük hatasıyla 90. dakikada yıkıldık . Ayrıca ilk yediğimiz golde % 100 ofsayttı . Saç baş yoldum maçta !!! Coppola takımı adeta coşturdu . Harika bir vuruş ve harika bir gol attı ve maçın yıldızıydı
15. Hafta
Coppola golcü değil resmen artistAttığı golleri Ronaldinho gibi maşallah
Oyuna da alıştı ve Navas ile iyi anlaşıyor . İyiki Milan dan almışım onu
16. Hafta
Coppola varken gol sorunu yaşayacağımı sanmıyorumKone ' nin yokluğunu sanırım hissetmeyeceğim
Alessandro Coppola
Roberto Soldado , Arsenal ile el sıkıştı
Genç oyuncuyu Arsenal ' a 18 MN a sattık
Gülap ' tan Bir Transfer Daha !!!
Arkadaşlar transferler hakkında hiç kimse düşüncesini yazmamış . Sizce başka hangi mevkiye transfer yapmalıyım ?
Umarım kariyerimi severek okuyorsunuzdur