galatasarayla oyuna başladım. aslında iyi gidiyordum. takıma genç türk oyuncular getirdim, bi kaç tane yabancı satıp para geldi. 4 te 4 yaptım(hazırlık maçı) ama nedense yetmedi. lig başladı. ilk hafta 1-0 yendim. ikinci hafta 2-1 yendim. 3.hafta kayseriye 4-0 yenildik. ondan sonra 3 hafta üst üste yenilgi alarak alta doğru gidişat başladı. taksitle oyuncular almıştım. borçlar birikti kasa boşalmaya başladı. maalesef bu kötü gidişattan sonra yönetim beni gönderdi. tam 1 ay takım aradım. ama kimse istemedi. 2.lig b kategorisinin b gurubundaki maltepespor ile sözleşme imzaladım. gittiğimde maltepe 3. idi. takımla maçlarımı yenip 1. olarak. playoff lara kaldık. nihayetinde 1 sezon sonra 2.lig A daydım. ordan 2. olarak süper lige çıktım.(1. ile aramda 10 puan fark vardı ). süper lige çıktık. malum kadro yetersiz. oyuncu lazımdı. hiçbir genç yıldızı alamadım. gözümü 1-2 yıl bize yetcek, yaşlı yıldızlara çevirdim. sony anderson u aldım. ardından tottenham yedeklerde oynayan ve değeri çok düşük olan bi yıldız keşfettim. ANTHONY GARDNER. bu oyuncu MALTEPESPOR un hayatını değiştirdi. acayip bi oyuncuydu. 4-5 tane daha genç türk aldım. sonra büyük bi yükseliş gösterdim. ligi 3. bitirdim.... şu an devam ediyorum hala