Beşiktaş'ın kırılma noktası şu meşhur kırmızı kartların havada uçuştuğu Samsun maçı. Ondan beridir takımın göze hoş gelen, beni tedirgin etmeyen bir futbol oynadığını göremedim.
Beşiktaş'ta sorunlar çok fazla. Orta sahanın defansif oyuncularının hücum yönleri çok zayıf. Ayrıca rakibin kontra ataklarında garantörlük yapamıyorlar. Önlerindeki hücumcular çok çıt kırıldım oyuncular. Delgado olsun Serdar Özkan olsun, Ricardinho olsun. Bir kere hücumda ayakta durabilecek bir adam lazım. Kuvvetli, Baptista tarzında. DM mevkisine de Giunti gibi birisi lazım. Kafasıyla top oynayan.
Defansta bekler bek değil. Üzülmez'in fiziğinden başka bir artısı yok. Defansif açıdan sıfır. Ofsayt taktiğini bozan yegane futbolculardan. Artık yaşlandı, geriye dönüşlerde sıkıntı yaşıyor. Tandoğan da aynı şekilde. Düz futbolcu. Defansif açıdan zayıf. Beklere mutlaka takviye yapılmalı, mutlaka.
Forvette Bobo çok iyi, tam Beşiktaş'lık oyuncu. Nobre de iyi bir yedek bence. Ben olsam Gökhan Güleç'i bu takımın üçüncü forveti yaparım, Higuain'i yollarım.
Takımın transfer politikası çok hatalı. Para yok diye alınan Diatta yılda 1 milyon avro alıyor. Higuain de öyle. Ben olsam genç, başarıya aç adam alırım.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi