Taraftarın Ertuğrul Sağlam'a sahip çıkması çok güzel bir şey. Açıkça söylemek gerekirse bu tribünler çok kişiye sövdü,istifaya çağırdı,yuhaladı 8-0 lık L'Pool malübiyeti 5haftamı ne galibiyet hasretine rağmen takım adeta komada iken Hocasına sahip çıktı ne olursa olsun bende aynı şeyleri düşünüyorum. E.Sağlam Avrupa'ya dahi gidemesek takımda kalmalı...

Lige iyi başladık Avrupa'da gruplara kaldık herşey güzeldi aslında.. Ama gel görkü Anfield Road stadında alınan malübiyet takımın üstüne kara buluy gibi çöktü çok az kişi takım bu krizden bu kadar çabuk kurtulurdu. 17 Hafta durmadan eleştirilen Beşiktaş sadece liderin 3puan gerisinde ve 2.dönem derbileri evinde puanları az da olsa kırpılmış şekilde 4. Şampiyonlar Liginde Porto-L'Pool deplasmanları dışında ezildimiz maç yok diğer 4maçın 3nde daha iyi oynadık Marsilya deplasmanında hafif Marsilya baskısı altında ortada giden bir maç vardı.

Hakan Arıkan ve Rüştü güven vermiyor.. Yinede iyi olacaklarına inanıyorum.
Ligin en az gol yiyen takımları arasındayız. G.Zan zaten camadam topa vururken bile sakatlanıyor.. İ.Toraman gerek Milli Takımda gerek Beşiktaş'ta çok yıpratıldı yinede iyi oynuyor çok daha iyi oynayabilir bu kaliteye sahip. Baki Vatan Millet Sakarya oynuyor zaten Allah Yardım ediyo valla son Manisa maçında iyi kurartdık.. İ.Üzülmez eski randımanında değil yinede kaptan ilerleyen yaşına rağmen sol şeritin cefakar ismi. Koray ara ara oynuyor stoperde o da fena değil görev adamı.

En iyi bölge orta saha iyi bence ligde Delgado çok iyi maçlar çıkardı takımı sırtladı Riacrinho baskısı kalkınca üstünden kendini iyice gösterdi.S.Özkan Tello iyilerdi. BoBo zaten harikaydı...

2.Yarıda iyi bir takviye ile takım yine gecen sene olduğu gibi aniden zirveye yürüyebilir. Ertuğrul Sağlam takıma adını Altın harfler ile yazdıracak inanıyorum.2-3 oyuncu ile sorunlar var o da en yakın zamanda çözülür umarım. Takımın üstünde Avrupa Baskısı yok son 2senedir Türkiye Kupasınıda alıyoruz artık gözümüz Lig Şampiyonluğunda inş. kazanırız..