1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: Uzun Soluklu Karİyer ( Teklİfler DeĞerlendİrİlmek İÇİndİr )

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by Repesa View Post
    istifa etmekle doğru yaptın bekle sezon bir bitsin sonra yeni bir takımla yeni bir sayfa açarsın seni şu yönden tebrik ediyorum başlığa uygun bir kariyer yapıyorsun başarısızlığa rağmen devam.
    saol böyle zevkli oluyor.gerçi başarı olsa daha zevkli olur ancak şarısızlıkla surekli yeni oyun açsam hep aynı sezonu oynamak bıktırıyor beni.Sezon bitti de kimse kabul etmiyo beni işsiz kalcam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    VE UMUT ŞENEL ÜLKESİNE GERİ DÖNDÜ!!!
    Teknik direktör Umut Şenel geçen sene 3.Ligde olan ve bu sene TFF 2.Ligde mücadele edecek olan Üsküdar Anadolu takımı ile anlaştı.Umut Şenel imza töreninde şunları söyledi:
    Geçen sene kendi adıma berbat bir sezon geçirdim.Ancak tatilde kendii yenilediğimi hissediyorum ve yeni heyecanla ve enerjiyle bu sezona başlamak için sabırsızlanıyorum.Takımım TFF 2.lige bu sene yükselmiş bir takım.Tecrübe eksiğimiz fazla maddi olanaklarımız sıfır ancak yüreğimiz var.Bu sezonki amacımız ligden düşmemek ve takım iskeleti sağlam temeller üzerinde kurmak.Hepimiz için umarım mükemmel bir sezon geçer.
    Last edited by The.Crow : 26.Aralık.2007 at 00:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Bir Dost

Hellbells

Kötü bir başlangıç olmuş ama bence devamı iyi olacak.

Ü.Anadolu zor bir takım. 4-4-2 oynamanı tavsiye ederim. Klasik olarak kanatlara yayılan ve direk paslarla sonuca gitmeye çalışan bir taktik daha başarılı olacaktır bence.

Taktiğine sadık kalman bence çok güzel ama, transferini yapmadığın bir takım için oyunculara göre taktik belirlemek daha doğru olur gibi. Taktiğine uygun futbolcuları aldıktan sonra çok başarılı olacağını düşünüyorum...

Kolay gelsin...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by daedalus View Post
    Kötü bir başlangıç olmuş ama bence devamı iyi olacak.

Ü.Anadolu zor bir takım. 4-4-2 oynamanı tavsiye ederim. Klasik olarak kanatlara yayılan ve direk paslarla sonuca gitmeye çalışan bir taktik daha başarılı olacaktır bence.

Taktiğine sadık kalman bence çok güzel ama, transferini yapmadığın bir takım için oyunculara göre taktik belirlemek daha doğru olur gibi. Taktiğine uygun futbolcuları aldıktan sonra çok başarılı olacağını düşünüyorum...

Kolay gelsin...
    walla moral veriosun saol.Aslında ben de direkt toplarla oynamayı düşünüyorum zaten.Defansif ve kontraatak futolu deneyeceğim.ama dizlişim 4-4-2 olmayacak ben o dizilişi sevmiyorum.Şöyle bi diziliş düşünüyorum. 4 lü savunma,2 ön libero,sağ ve sol kanat,bir amc ve tek forvet.ön libero transferiyle uğraşıyorum su an.Para yok serbest oyuncular da cok yaşlı.ARtık mecbur alıcaz kafamıza uygun birilerini.Transferlerim ve hazırlık maçlarım az sonra gelicek.
    Bir Dost

Hellbells

Mesaj Yetkileri