Menejeeri
acıkladı..Rahat ol
Arkadaslar aradaya kızmayın menejeri...Okan ve emreyi Kulübü zarara sokarak Avrupaya götüren menejer...Ahmet bulut okan ve emreyide Gizlice kuylübten kacırmısdı..
Okan Buruk ve Emre Belözoğlu’nu İtalya’ya götüren Menajer Ahmet Bulut, Arda’nın da menajeri... Avrupa’nın birçok kulübünden Arda için teklifler gelen Bulut, ‘İsimleri Arda’ya bile söylemiyorum. Çünkü konsantrasyonunun bozulmasını istemiyorum’ derken, genç starın Servet ile yaşanan tartışmadan sonra yönetim ile yaptığı görüşmede transfer konusunun da gündeme geldiği ifade edildi.
Arda bu görüşmede, ‘Sezon sonunda kulübüm de para kazanırsa ve siz de izin verirseniz gitmek isterim’ dediği, ayrıca sözlemesine ‘Türkiye’de sadece Galatasaray’da oynar’ maddesini koydurmayı teklif ettği de ifade edildi.
Bu menejer hemen kavulmalı..Şimdide Ardanın aklını celiyorlar...Ardayı sürekli göklkere cıkarıp gizlice baska takımlarla Flört yapıyor..
Emre Güngör, 1 milyon dolara Cimbom’da
G.SARAY, ara transferdeki ilk adımı A.Gücü’nün genç futbolcusu Emre Güngör’le attı.
Bir süredir görüşmeleri sürdüren iki kulüp her konuda anlaşmaya vardı, sarı-kırmızılı yöneticiler Emre’yle de görüşerek el sıkıştı. Kayseri ve Trabzonspor’un da talip olduğu futbolcu için A.Gücü Başkanı Cemal Aydın, “G.Saray’la anlaştık” dedi. Buna göre G.Saray Emre için Başkent ekibine 1 milyon dolar bonservis ücreti verecek. Emre’ye de yıllık ücret olarak 600 bin dolar ödenecek. İmzanın, ara transferin başlayacağı 2 Ocak’tan sonra atılacağı açıklandı. Bu arada A.Gücü Başkanı Cemal Aydın, ara transferde talip çıkması halinde Bebbe’yi de satabileceklerini açıkladı.
VATAN
Last edited by Emurafu : 26.Aralık.2007 at 10:32
manageri acıkladıysa derin bi oh cekebiliriz![]()
Last edited by irresolute : 26.Aralık.2007 at 11:09