-
Yeni Timsah, Ümit Aydın !
İstanbulspor`dan orta saha oyuncusu Ümit Aydın ile 1.5 yıllığına anlaşmaya varıldı. Özlüce Tesislerinde yapılan imza töreninde Ümit "Türkiye`nin en büyük takımlarından birisine geldiğim için mutluyum" dedi.
Başkanımız İbrahim Yazıcı`nın yanı sıra Yöneticilerimiz Osman Çelik, Suat Mutafoğulları, Suat Özkan, İrfan Koç, Recep Bölükbaşı, Turgay Dursun ve Erhan Cengiz hazır bulundu.
Başkanımız İbrahim Yazıcı yapıtğı konuşmada " Tahmin ediyorum ki ara transferin en hızlı kulübü bu imzayla biz oluyoruz. Eksiklerimizi gidermek açısından Sayın Hocamız Samet Aybaba`nın verdiği rapor doğrultuunda ön libero oynayan Ümit arkadaşımızı Bursaspor`a akanzandırdık. Hem yönetim kurulum adına hem de kendi adıma kendisine başarılar diliyorum" dedi.
Ümit Aydın ise yaptığı açıklamada " Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hedeflerim çok büyük olduğu ve Bursaspor`u çok sevdiğim için geldim. Bursaspor`un potansiyelini Türkiye`de bilmeyen yok. Bursaspor`un büyük takımlardan eksiği yok fazlası var. Sadece sahada yansıtmamız gerekiyor. İnşallah hepberaber başarılara ortak oluruz " dedi.
Birçok takımda forma giymesinin kulüpler ile arasında yaşanan sorunlardan kaynaklandığını söyledi. Ümit " Büyük takımlarda oynadığım için 5 sene kiralık olarak verildim. Bu yüzden de her sene kulüp değiştirmek zorunda kaldım. Bazılarından ise maddi sorunlar nedeniyle ayrıldım. Artık o günler geride kaldı. Şimdi Türkiye`nin en iyi kulübüne geldiğimi düşünüyorum. İnşallah burada sürekliliği ve başarıyı yakalarım " dedi.
Ümit Aydın kimdir ?
Ümit Aydın 16 Ocak 1980 İstanbul doğumlu. 2000 yılında Galatasaray takımında profesyonel oldu. Ümit Aydın ön libero mevkiinde görev yapıyor.
Ümit sırasıyla;Galatasaray, Petrolofisi, Konyaspor, Galatasaray, Türk Telekomspor, Saran Keskinspor, Altay, Adana, Beşiktaş, Denizlispor, Ankaraspor, Antalyaspor, Eskişehirspor, Kayserispor, İstanbulspor, Kayserispor ve son olarak yine İstanbulspor`da oynadı.
Mesaj Yetkileri