Eğer Emrah dediğin gibiyese 3 m€ 3oyuncu sadece 1m€ için gerçi az para değil Manisa için ama Championship takımına gitmeyi kabül ederse Holosko yazık eder.. Beşiktaş ile zirveye Avrupa ya oynamak varken Premier Lige oynamak çıksa bile önümüzdeki sezon büyük ihtimalle küme düşmeye oynamak çok büyük bir uçurum var arada...

Ayrıca Caner transferi oldu bitti zaten Rus Ligi tatilde şu an sezon sıonuna kadar Caner bizde olursa çok faydalı olur kendiside EURO2OO8 için oynacaktır BJK de bu da çok daha efor harcaması anlamına gelir.. Her ne kadar İ.Üzülmez kesmesi imkanız olsa da E.Sağlam' şiddetle Tello-Caner 2'lisinin çok iyi yapıcağını düşünüyorum sol tarafı...

Diatta'da İngiltere 1.Ligine gidicek heralde, Ricarinho için teklifler varmış o da ayrılıcak İ.Akın bilmiyorum en son ne durumda ama illaki kiralık ya da bonservisini alan olucaktır. Şu an tek sorun ki ben sorun olarak görmüyorum en azından sezon sonuna kadar gözlüklü ya da gözlüksüz Kezman'dan aşağı kalır yanı olmayan Nobre nin yerine 11de oynatılması grektiğini düşünüyorum...