-
26.Aralık.2006, 03:22
Sezona fırtına gibi başladık,gercekten herkesin zevkle izledigi bir takım vardı ilk 3 hafta.Sonrasında Sinan Engi getirildi,takımda birşeyler degişti sanki ( Tesadüfte olabilir )
4 senedir kalamadıgımız gruplara 2 diri ekibi güzel sonuclarla eleyerek Cl'ye merhaba dedik.Ve bunu kutladık..
İlk haftalardaki Beşiktaş bir anda sihirli degnek deymiş gibi bir anda degişti gercekten kötü futbol oynamaya başladık,sonrasında bunlara hakem hatası vs eklenince işler karıstı.
Neyseki sonraları biraz toparladık ''Saglam'' gercekten oyun disiplinini oyunculara yerleştirmiş.3-4 mac 1-0 2-0 geriye düşmemize ragmen macları kazanmayı bildik.Burdan birşey cıkarmak lazım oyuncular özgüvenini biraz kaybetmiş durumdalar isteyince gol atıyolar rahatlıkla,ama öne geçince gol yememek isteniyor öncelikle,buda Beşiktaş'a 1-0 'lık galibiyetler getiriyor.Bizlerde gerek Tribünlerde gerek Tv karsısında rahat rahat mac izleyemiyoruz.(Buna devre arasında çözüm bulunacagını ve 2. yarı bambaşka bir Beşiktaş izleyecegimize inanıyorum )
Bariz hakem hatalarına(En az 5 puan gasp edildi),tüm derbilerin deplasmanda oynanmasına ve 2 macı kaybetmemize ragmen devreyi 3 puan farkla kapamak güzel.
İçerde cok basit puan kayıpları yasadık Sivasspor,Rize,İBB bunlar verebilcegim örnekler bu 3 macta boşu boşuna puan kayıpları.Beni en üzen mac ise Sivas macı.
Deplasmanlarda cok iyiyiz zaten bunuda puan tablosuna bakınca görebilirsiniz..
Sonuc olarak ilk yarıda son yıllara nazaran daha iyi bir Beşiktaş izledik..
2 veya 3 transferle daha iyi bi duruma gelicegimize eminim.
1 tane tecrübeli saglam oyun kurabilen bir stoper işimizi fazlasıyla görecektir.
1 tanede hızlı bitirici bir forvete ihtiyacımız var.Holosko mesela işimizi görür Bobo'yla Holosko'yu her Beşiktaş'lı izlemek ister.
1 tanede Guinti tipi orta sahaya ihtiyacımız oldugunu düşünüyorum,tercihim İtalyan'dan yana.
2.yarı cok iyi bir fikstirümüz var Şampiyonlugun en büyük adayıyız..
Mesaj Yetkileri