271 ile 300 arası toplam 434 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması 2008

Threaded View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Bu transferden herkezin haberdar olduguna eminim ama genede burada haber gecmek istedim. Galatasaray Aknakargucu'nden Emre Gungor'u transfer etmistir sanirim daha henuz detayli bilgiler aciklanmadi Bouzid'in falan Aknaragucu'ne kiralik gidicegi konusuluyodu ama su anda resmi bi aciklama gelmedi. Emre'nin transferi Galatasaray'in resmi sitesinden duyuruldu linke: http://www.galatasaray.org/detay.asp...haberID=302994

Emre'nin CA ve ozellikle PA yeniden gozden gecirilse iyi olur sonucta buyuk takima transfer oldu artik. Kesinlikle degisiklik yapilmali demiyorum sadece bi yeniden duzenleme yapilabilir diyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Son olarak da GSTV'de gecen bi habere gore Song sozlesmesini uaztmis Fanatik'de de 1+1 opsiyonlu olarak uzatmis senelik maasi 1 milyon avro olucakmis diye geciyor.
    Bunun mantığı doğru mudur?
    FM'de 3. ligden birini alsak hemen yükselir mi değerleri
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ek
    Reputation'ı yükseltmekten bahsetmişsin aslen, yani daha oynamadan biraz şişirilmiş oluyor.Böylece oyun hemen yıldız gibi gösterir yetenekleri kısıtlı da olsa..
    Aslında basın şişiriyor sadece, seyirci görüyor zaten neyin ne olduğunu..
    Acele etmenin bir anlamı yok, her oyuncu kaldıramaz 3 büyükleri çok yetenekli olsalar dahi, anlamı ham yetenek işlenmeden yıldız yaratmaz, ancak overrated takımlarda yıldız gibi görünür..
    Last edited by Cengo : 28.Aralık.2007 at 01:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri