-
Eleştirilerini böyle çok güzel bir üslupla söyledikten sonra konuyu kapatıp niye seni atalım ki. Ben bu yazıyı okuyunca çok mutlu oldum derdini düzgün bir şekilde dile getiren, show yapmadan, reklam yapmadan, tribüne oynamadan dile getirebilen üyelerimiz var diye.
o verdiğin 3 şık da hakikaten bu forumu tanımadığını gösterir.
herneyse eleştirilerine gelince, öncelikle yöneticilerimizin öncelikli amacı forumu düzenlemek, derleyip toplamaktır. bunun dışında istedikleri konuları cevaplayıp cevaplamamak konusunda serbesttirler. ki zaten yönetici seçimlerinde "bu adam forumu çok güzel düzenler" demiyoruz sadece. yaptığı paylaşıma, forumdaki üslubuna da bakıyoruz. yani bir konuna yönetici cevap yazmazsa yardım etmezse bunun iki sebebi vardır. 1. si konunu görmemiştir. 2. si ise soruna yanıtı bilmiyordur.
burada her soruna yanıt verebilmemiz yetişmemiz imkansız. bunun için zaten forumlar var. bir kişi bilmezse diğeri bilebilir. ama senin sorununu -ki daha görmedim konunu- bütün bir forum bilmiyor diye forumu ilgisiz olarak nitelendirmen bence yanlış. bilen yoktur diyelim.
bunun dışında, cevap veremediğim başka bir husus var mı. ya da başka dile getirmek istediğin birşey ?
Mesaj Yetkileri