-
Bilerek, özellikle açık bir örnek vermedim, nedenini yukarıdaki yazımda belirttim. Net bir örnek vermiş olsa idim daha net anlaşılırdım vede tüm forumu eleştiriyor gibi görünüyor olmazdım bununda farkındayım.
Örneğin giriş sayfamızı ele alalım yani şu sayfa
http://forum.turksportal.net/vb/index.php
Bu sayfamız artık eskisi gibi (1yıldır takip ettiğim için okadar eski diyebilirim) sürekli değişmiyor. Hep aynı yazılar görünüyor. Biraz canlanmalı dimi ?
Mesela ben siteye girdiğimde bir soru görüyorum yanıtını net olarak bende bilmiyorum vede merak ediyorum. Daha sonra doğal olarak forma hergirdiğimde o soruya bakıyorum ama yanıt olmadığında üzülüyorum çünki inanın bana bassettiğim sorular çok zor değil. Heleki çok iyi rehber hazırlayan bilgili kişiler için bu hiçte zor değil. Aslında mesele soruda değil, mesele soruyu soran kişiyi bekletmek. Bilmiyorum demek bile bence bir yanıttır vede karşıdaki insana ilgi gösterildiğinin bir kanıtıdır.Şimdi yazıyı yazan ben olduğum için benim başıma böğle birşey geldiği için bu konuyu açtığımı asla düşünmeyin. Bir ara aklıma takıldı, bende dedimki bunca zaman iyi kötü faydalandım bu forumdan, az yada çok bir faydam olsun. Bu yazıyı inanın bana faydam olsun diye yazdım.
Tüm bunlar olurken, yetkili arkadaşlarımızın hazırladığı bir çalışma ile ilgili olumlu yada olumsuz bir yorum geldiğinde hemen yanıtı geliyor.Yani o bölümdeki tüm sayfalardan sorumlu iken artık sadece kendi sayfasına yöneliyor demek istediğimi artık anlamışsınızdır umarım
Mesaj Yetkileri