iyi güzel de holosko o kadar etmez be karadeşim yönetim yine har vurup harman savuruyor![]()
iyi güzel de holosko o kadar etmez be karadeşim yönetim yine har vurup harman savuruyor![]()
transfer haberini okuyunca inanamadım
beşiktaş holoskoya 5 milyon eouro ve burak ile korayı vermiş...adeta şaka gibi
manisaya böyle bir iyiliği vestel bile yapmadı ..
bir kere bu adam 5 milyon euro etmez...ama hadi diyelim parayı verdin...
burak ile korayı niye veriyorsun...
bir kere koray orta sahada beşiktaşın top kesici rolünde oynayan en etkili adamlarından biri..futbol ahlakı ve profosyenelliği yüksek...
burak ise form tuttuğu zaman holoskodan çok daha iyi olur..üstelik gencecik adam...
beşiktaş başkanı ve yönetiminin en büyük eksiği bu..
futboldan a-n-l-a-m-ı-y-o-r-l-a-r......
Beşiktaş inanılmaz zarar etmiş bu transferden.Holosko okadar para etmez.
Yönetim'in büyük bir başarıya daha imza attı!
Holosko için ben 5m euro fazla diyordum adamlar üstüne Burak'la Koray'ı vermişler:S
Daha uygun fiyata Makakula'yı tercih ederdim.Neyse hayırlı olsun...
Peki HoLosko çok başarıLı oLur. Beşiktaşın aradığı İLhan mansız tarzında bir oyun sergiLerse o zaman bu eLeştiriLer ne oLucak arkadaşLar ?
BekLeyeLim göreLim derim ben. Şu anda yararLı oLmayacak gibi görünsede Yeni bir takım, yeni atmosfer, kendini kanıtLama çabaLarı oyuncunun performansında ekstra geLişim yaratabiLir. Bunu da unutmamak gerek.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bence cok iyi transfer ettiler. Bobo ile Holosko 2. yarida cosacaklar. Bo-Losko ikilisi![]()
Hemen iş yapar veya yapmaz önce izleyip bakalım..Hatırlarmısınız bir youla vardı..Besıktasa geldi iş yapmadı..
Bonservisi İle koray gibi adam verilmiş..
Keske Makukula-Bobo ikilisi olsaydı..
Makakula savunmayı yıpratırdı Delgado falan bos alanlar bulurdu...
Last edited by Emurafu : 29.Aralık.2007 at 13:35
Haberde böyle yazıyorduHolosko transferinde şok gelişme !..
Beşiktaş'ın uzun uğraşlar sonunda Vestel Manisaspor ile anlaşıp imza aşamasına getirdiği Holosko transferinde pürüz çıktı !..
İşte Ligtv.com.tr farkıyla gecenin flaş gelişmesi:
Beşiktaş'ın 5 milyon Avro paranın yanı sıra Koray Avcı ve Burak Yılmaz'ı vermesi Manisaspor'un da bunu kabul etmesinin ardından imzaya kalan transfer, siyah beyazlı iki futbolcu direnirse zora girebilir !..
Lig TV'nin Beşiktaş Muhabiri Tunç Elibol'un görüştüğü Koray Avcı ve Burak Yılmaz Manisaspor'a gitmek istemediklerini söyledi. Özellikle Burak Yılmaz Beşiktaş'tan ayrılmak istemediğini söyleyerek "Ayrılsam bile gideceğim takım Manisaspor olamaz. Vestel Manisaspor'a gitmeyi kesinlikle istemiyorum." dedi.
Koray Avcı ise "Şu an düşünme aşamasındayım." demekle yetinirken Manisasspor'a gitmeye sıcak bakmadığını belirtti.
(Ligtv.com.tr)
![]()
Bişey sorucam adını hatırlayamadığım bir Beşiktaş yöneticisi siyahi bir forvet alacağız diyordu.Bu transferle vaz mı geçildi yoksa birini gönderip bir forvet daha mı alacaklar?
2 forvet alıncağını sanmam demek ki o siyahi forvet(büyük ihtimal Makakula) Holosko'nun yedeği olarak tutuluyordu![]()
Allah aşkına bir tane olumlu yorum yapHolosko ile Youla'yı bir tutuyosan ben sana daha ne diyebilirimki
Holosko v Bobo ikilisi bu lig için cok fazla..Rakiplerimiz defanslarına takviye yapsınlar..
Nobre'de defansı yıpratıyo ama bi işe yaradıgını görmedik bu zamana kadar !
Koray'ın verilmesi bizi etkilemez,bu sezon adam akıllı ilk 11 oynamadı zaten.Belki Fahri Tatan cagırılır veya Serdar Kurtuluş tekrar eski mevkiine kavuşur.
Burak zaten sac baş yoldurtuyo iki senedir,ondanda hayır gelmez..
------------------------------------------------------------------
Holosko'yu 2. yarı izleyelim degermi degmezmi o zaman yorum yaparız ama eger degmezse burda herkesten özür diliycem Holosko tam bizim aradıgımız adam yürekten oynuyan bir adam.Taraftar önünde coşan bir topcu..
Para konusuna gelince bu alemde bi Abromoviç bi Yıldırım Demirören![]()
Last edited by Rodrigo Tello : 29.Aralık.2007 at 13:54
5 milyon euro degil 5 miyon ytl ödemiş Bjk..yani arada arada fark var..
koray ve burak ın gidişleri konusunda ise korayın kayıp olacgını düşünüyorum..bu işin sakatlıgı var cezalı olma durumu var..orta sahayı cisse den sonra kime emanet edeceksiniz..genç serdar kurtuluşa mı ??
ayrıca şuna da deginmek isterim : holosko Türkiye liginin en kaliteli hücumcularından biridir fakat futbol ahlakı tartışılabilecek bir oyuncudur..son bjk manisa maçında Giray Bulak la yaşadıkları , daha önce maçtan atıldıgında yaptıgı el hareketleri vb. disiplinsiz davranışlar gerçekten çok çirkindi..umarım Ertuğrul Sağlam gerekli futbol ahlakını verir kendisine![]()
Last edited by erdemzorer10 : 29.Aralık.2007 at 14:09
AAAAAAAAAA nasıl aldık hani biz fakirdik hani paramız yoktu hani para sadece FB de vardı vay canına be 104 yıllık Beşiktaş takımı nasıl bulabilmiş bu parayı pes be !
Koray fena adam değil ama yetmiyordu bize kapasitesi bize göre değil ama yinede elinden geleni yapıyodu bence... Burak zaten saç baş yolduruydu... Radikal kararlar var takımda İ.Akın gitti Burak gitti Holosko-BoBo uçarız uçarız 2.yarı...
5 m €+ Burak + Koray = Holosko
Burak yeteneksiz tamam iyi oldu yollandigi ama Koray Besiktas´in defansif yönden cogu sIkIntisini cözüyordu + 5 m € ...
5 m € cok para gercekten,tamam Holosko yetenekli biri olabilir ama 5 m €ya Besiktas Holosko´dan daha iyilerini de alirdi.
Neyse olan olmus,bize hayirli olsun demek düser.
Beşiktaş işi inada bindirdi.Manisa iyi pazarlık etti.Sonunda astronomik sayılabilecek bir bedele transfer oldu.Avrupada bu paranın yarısını verecek takım bulamazlardı.
Juventus sportif direktörü Sergio Almiron için Beşiktaş'ın teklif yaptığını söylemiş.
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=529469
Manisa gerçekten iyi iş çıkarmış, yararlı olur olmaz orasını şimdiden bilemeyiz ama şu durumda 5 milyon Euro etmezdi bence. Üstüne de 2 oyuncu verildi.
Geçen sezon başında Burak 3 maçta gol attı diye yere göğe sığdırılamıyordu, şimdi de gittiği için seviniliyor.
Şahsi fikrim Holosko o kadar etmez, yine gollerini atar ama Beşiktaş'ın isteklerine karşılık veremez. 2,5 sezondur Türkiye'de ve son dönemde gündeme geldi, önceden adından sıkça söz edilen bir oyuncu değildi. Basının da yardımıyla sanki Beşiktaş'ın kurtarıcısıymış gibi gösterildi ve yönetim bir bakıma mecbur kaldı Holosko'yu almak için. Bu nedenle de bedeli ne olursa olsun vermeye razı oldular.
İnşallah verilen paranın kat kat üzerinde bir performans sergiler de Beşiktaş'a yararlı olur. Ligde kesinlikle yararlı olacaktır, sonrasında olup olamayacağını da sezon sonunda görüp karar veririz.
"YÜCE ATATÜRK"
5 MN€ ne demek Holosko iyi bi futbolcu ama geleceğin yıldızlarından Burak ve istikrarlı Koray karsılığında alınmasına bi anlam veremedim.5MN€ az para değil.insallah yanılıyorumdur ama Beşiktas sanki bi transfer hatası daha yaptı galiba....
5 M € üstüne burak ve koray...............
Yönetimden bir başka transfer hatası daha.......
İstanbul - Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısına daha güçlü girmeyi hedefleyen ve bu amaçla Vestel Manisaspor'dan Filip Holosko'yu transfer eden Beşiktaş, Senegalli savunma oyuncusu Lamine Diatta ile yollarını ayırdı.
Siyah-beyazlı kulüp, futbol takımı genel menajeri Sinan Engin'in dün bir görüşme yaptığı ve kendisine kulüp bulmasını istediği Diatta ile karşılıklı anlaşarak, sözleşmesini feshetti.
Futbol takımı genel menajeri Sinan Engin, Diatta ile yaptıkları görüşmede anlaşmaya vardıklarını belirterek, ''Diatta ile kulübümüzü zor durumda bırakmayacak şekilde yollarımızı ayırdık. Kendisi ile yaptığımız anlaşma sonrası takımdan ayrılıyor'' dedi.
-KORAY VE BURAK, VEDALAŞTI-
Sinan Engin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Holosko karşılığında Vestel Manisaspor'a bonservisleriyle verilen Koray Avcı ve Burak Yılmaz'ın da Ege kulübüne gitmeyi kabul ettiklerini dile getirdi.
Genel menajer Engin, her iki futbolcuyla bugün görüştüklerini ifade ederek, ''Kendileriyle görüştüm ve bu görüşmede vedalaştık. İki futbolcuya da artık Vestel Manisaspor'un futbolcuları olduğunu söyledim'' diye konuştu.
Beşiktaş'ın yollarını ayırma kararı aldığı Diatta, bu sabahki idmanda takımdan ayrı koşu yaparken, Burak ve Koray ise antrenmana katılmadı.
Ligin ikinci yarısında Vestel Manisaspor forması giyecek Koray ve Burak, tesislerde genel menajer Sinan Engin ile yaptıkları görüşmeden sonra personel ile vedalaştılar.
29/12/2007 12.50 iddaa.com
Öncelikle yeni transferimiz hayırlı olsun.İnşallah kulübümüzde başarılı olur ve yüzümüzü kara çıkarmaz.
Holosko bence yetenekli bir oyuncu ve ayrıcada genç.Ligimizi tanımasıda ayrı bir avantaj.Bu özelliklerinden dolayı tercih edildiğini düşünüyorum.Makukula ismi geçiyordu ama tanımadığımız bir isimdense daha tanıdık Holosko'nun transferi daha akıllıca gözüküyor.Makukula'nın uyum süresi,problemi falan zaten yarım devre kalmış onun alışmasını bekleyecek zamanımız yok.O yüzden Holosko daha akıllıca bir transfer olarak gözüküyor.Gerçi Makulula ile Holosko arasında stil farkı var.Orası farklı bir konu..
Para konusuna gelincede banada fazla geldi ama Holosko'nun geleceği var olduğunu sayarsak bu fiyatı içimize sindirmemiz daha kolay olacaktır.Zaten bu parayı maddi durumumuzdan dolayı sponsorlara yıkmış olabilme durumuda var.Yönetim demiyormuydu Holosko için istenen parayı karşılayacak gücümüz yok.Ne olduda birden bu para bulundu?Büyük ihtimal işin içinde sponsorlar vardır..
Takas olarak verilen oyunculardan verilen Burak olumlu Koray biraz düşündürücü ama Koray'da bu sezon istediğimiz düzeyde değildi.
Neyse artık olan olmuş.İnşallah Holosko işimize yarar.Umutvarım..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Beşiktaş'ın Holosko'yu alamayacağını iddia eden Egemen arkadaşımız ne diyecek acaba çok merak ediyorum.![]()
Last edited by GeNç KaRTaL : 29.Aralık.2007 at 16:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
So what?
Saike
5m€ bir kere çok yüksek rakam birde bunun yanında 2 oyuncu verilmiş..Holosko katkı saglar ama bu kadar para banada çok fazla gibi geldi..
holosko bence de iyi bir transfer oldu ama, bu kadar forvet ne yapıcak bu takımda merak ediyorum
Çok iyi bir transfer oldu diyebilirim. Bobo-Holosko uçurur Beşiktaşı ama kanatlardan beslenmeli. Bence kanatlarada transferler yapılırsa çok iyi olur. Koray'ın verilmesine şaşırdım.
I'm back...
Öncelikle Holosko artık kesin gidecekti,hocası ile anlaşamıyor ve nişanlısı takım arkadaşı ile flört ederken o takımda daha fazla kalmayacağı kesindi.Charlton £ 6.5 M verdi falan diye haberler çıktı.Holosko BJK forması giymiş,kartal gol gol demiş,takımdan ayrılacağı kesin..Eğer gerçekten Charlton böyle bir teklif yapmış olsa bile-ki ben pek inanmıyorum ama bilemeyiz resmi açıklama falan olmadan- oyuncunun aklı çelinip gitmesi engellenemez miydi?Sonuçta İngiltere Championship'te oynayan bir takım Charlton Athletic.Onların hedefleri belli,Beşiktaş kulübünün hedefleri belli!Futbolcunun kafası karıştırılıp gitmesi engellenebilirdi eğer gerçekten isteniyorsa-ki Delgado'yu da yanılmıyorsam M'Gladbach istedi falan dedi Basel,BJK'ye göndermek istemedi ama sonunda mecbur kaldı...Bu da böyle olamaz mıydı?Bu bir transfer yanlışıdır abi kimse aksini iddaa etmesin.Dikkat ettiyseniz şu ana kadar kalitesinden vs. bahsetmedim...Geçen gün sanırım Hannover Bayern'den Valerian Ismael'i almış, $ 200 Bin'e.Düşünün yani,o adam başarısız olsa bile çok büyük bir hata yok ortada,sonuçta kariyerli ve o zamana kadar ki performansı da gayet iyi...
Şampiyonlar Liginde 2 gol atmış,ligde 1,5 senede 30 gol atmış Bobo'ya Bordeaux £ 5 M teklif etmişti...Ben Holosko'ya karşı değilim ama morali çok iyi sayılmaz Manisa'da boş alan kesinlikle daha rahat buluyordu,Beşiktaş'ta böyle olabilir mi bilmiyorum.Belki iyi performansı devam eder ama BJK parasını sokağa atmak zorunda değil...Zamanında Nihat'ı da $ 5 M'a satmıştık.Çok daha ucuza alabileceğimiz bir adama servet döktük resmen..Gerçi Demirören için fark etmez,bir daha ki seçim döneminde borca £ 5 M daha koyar!
Ayrıca Holosko'nun bonservisinde £ 6 M getiren gider diye madde varmış diye duydum,doğruluğu konusunda emin değilim.Eğer gerçekten böyle bir madde varsa ve biz Burak Yılmaz ve Koray Avcı'yı £ 1 M saydıysak artık bunu yapanlar Allah'ın dan bulsun başka bir şey demiyorum.Şimdi önlibero da mücadele eden bir Cisse kaldı artık Allah ona sakatlık falan göstermesin.Artık işimiz Allah'a kaldı,bir kişinin işi Allah'a kaldıysa o adama üzülürüm ben hep çünkü çaresiz durumdadır.Cisse'ye bir şey olsa -eğer sağlam olursa bir ara- Serdar Kurtuluş geçer yerine diyen arkadaşları da kınıyorum.Sağ beke de süperstar,muhteşem futbolcu Ali Tandoğan geçer herhalde.Lamine Diatta'da gönderildi,tam belki de lazım olacak derken...
Şimdi oraya takviye yapılır diyen arkadaşlar nasıl ve ne şekilde takviye yapılacağına da açıklarlarsa sevinirim.Yabancı alsak doğru düzgün alamayız uygun fiyata,yerli alsak Holosko'ya bunu verdiysek artık bizden ne isterler bilmiyorum!
Bu transfer eğer YTL 5 M tutarında ise o zaman belki mantıklı olabilir,gerçi bence o bile yanında adam vermişken fazla gibi.Ya da yanında Selçuk İnan'ı da alsak o zaman tamam derdim,ne bileyim...Ama bu şekilde artık içim cız etti,yemin ediyorum bak.Gerçi Burak gibi yetenekli adam ı da el birliği ile kazma yaptık,rezil ettik bitirdik yazık bize.Hem taraftar olarak hem de teknik heyet olarak gencecik çocuğu ateşin ortasına attık ve bitirdik helal olsun.Umarım Manisa'da ve kalan futbol hayatında başarılı olur çünkü gerçekten başarıyı hak eden bir yeteneğe sahip olduğuna inanıyorum.Koray Avcı'da şu takımda formasının emeğini vermeye çalışan 2-3 adamdan biriydi,umarım o da başarılı olur ne diyeyim artık söyleyecek bir şey kalmadı.
Artık Mehmet Topuz'a da £ 9 M +Gökhan Zan+Batuhan'ı falan versinler,Holosko bu kadar ediyorsa madem...
"Şampiyon Kartal, en büyük Kartal"
Beşiktaş'ın, V. Manisaspor'dan transfer ettiği Slovak futbolcu Filip Holosko bugün öğleden sonra İstanbul'a geldi. Menajeriyle beraber Antalya'daki V. Manisaspor kampından ayrılarak Atatürk Havalimanı'na gelen Holosko basın mensupların sorularını yanıtlarken
Türkçe olarak, Beşiktaş geldiğinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Golcü futbolcu, "Herkese teşekkür ediyorum. Ertuğrul Sağlam, Sinan Engin ve başkan Yıldırım Demirören'e beni transfer ettikleri için teşekkürlerimi iletiyorum. Hedefim Beşiktaş'la şampiyonluğu yakalamak. Şampiyonlar Ligi'nden elendik ama Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Holosko'nun menajeri bu transferde Beşiktaş'ın yapmış olduğu maddi federakarlıklara değindi ve Holosko'nun kareyerinde önemli bir sayfa açtığını ifade ederek, "Bu transferin gerçekleşmesinde maddi olanaklarını zorlayan siyah beyazlı kulübün yetkililerine teşekkür ediyoruz. Holosko kariyerinde önemli bir sayfa açtı. Beşiktaş'ın başarısı için elinden geleni yapacak. Ayrıca siyah beyazlı taraftarlar da Holosko'nun Beşiktaş'ı tercih etmesinde önemli bir etken oldu. Bazı teklifr daha vardı ama O Beşiktaş'ı tercih etti" diye konştu.
Slovak futbolcu son olarak basın mensupları aracılığıyla taraftarlara ve camiaya mesaj yolladı. Holosko Türkçe "Şampiyon Kartal, en büyük Kartal" diyerek sözlerini tamamladı.
Holosko havalimanından Nevzat Demir Tesisleri'ne hareket etti. Genç futbolcunun önümüzdeki günlerde yapılacak sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.
29.12.2007
Kaynak : DHA
Feyyaz Haklısın Bonservisin serbest kalma maddesi vardı..
Korayı Kiralık sanıyorum..Bonservisi ile verilmiş...Manisa takımı kurdu birde iyi forvet alır olay biter
Beşiktasdaşimdi sıra Stoper de..
Bu Holosko beni son yıllarda en cok heycanlandıran transfer oldu,çogu arkadasımızda benim gibi cok heycanlanmıştır.Düşünsenize Bobo Holosko ikilisini heycanlanmamak içten bile degil.Transferi erken bitirmemizde bi o kadar güzel Türkiye Kupası maclarında yavaş yavaş takıma alışır..
Para konusuna gelince,büyük ihtimalle sponsor aracılıgıyla alındı.Gönderilen oyuncularada gelince;
Burak aşırı şımarmıştı bu sezonda gecen sezonda faydasını göremedik,Manisa'da ne yapcak izleyip görücez..
Koray'a üzüldüm çünkü emektar,gercekten işini layıkıyla yerine getirmeye calısıyordu.Ama oda bu sezon Cisse geldikten sonra cok az forma sansı buldu zaten yaşıda 30'a dayandı.Büyük bir kayıp diyemeyiz.
İkiside İnşallah kalan futbol hayatlarında başarılı olur..