1 ile 30 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ochoa yı şu anda Dünyanın herhangi bir takımında direk banko kaLede oynatabiLirsiniz.Eğer MiLan a transfer oLursa, iddaa ediyorum Buffon un Dünyanın en iyi kaLecisi yorumunu saLLandırabiLecek bir isim oLacaktır.
    aynen katiliyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Bursaspor’un Anlaştığı Kaleci Kim?

Bursaspor As başkanı ve Basın Sözcüsü Ekrem Senal, "Yabancı bir kaleci ile anlaştık, ama Bursa'ya gelmeden, sözleşme imzalamadan ismini açıklamayacağız.Bu kaleci Copa America maçlarının tamamında oynadı.Yönetici arkadaşlarımız bana (ismini bize bile söyleme, sonra sıkıntı oluyor) dedi. O nedenle benden başka, başkan dahil kimse bu ismi bilmiyor'' demişti basına verdiği demeçte…

>>>>Meksika’lı Guillermo Ochoa’ya Türkiye’den bir teklif yapıldığını olduğu yönünde bir cevap verdi.Bu transferin olabileceği yönünde görüş bildirdi ve Ochoa’nın takımı Club America taraftarlarının bu transfer olursa büyük hayal kırıklığı yaşayacaklarını anlattı.Çünkü Ochoa Güney Amerika’nın gelecek vaad eden üç kalecisinden biriydi.Meksika futbolunda bu kaleci büyük istikbal vaad ediyor.Taraftarlar bu futbolcunun Avrupa’nın dev kulüplerinden birine gitmesi gerektiğini düşünüyorlar bu sebeple Bursaspor cazip gelmemiş olabilir.As başkan Senal Copa America’da forma giyen bir kaleci getireceğiz diyor,bu kaleci neredeyse tüm maçlarda forma giydi diyor,maçları takip edince bu isimleri değerlendirmeye alıyorum. Kanımca Ocho’yı transfer etmeleri çok zor hatta bence bu transfer olmaz fakat Türkiye’den bir teklif yapıldığını öğrendim ki bu takım Bursaspor, Bursaspor’un anlaştığı kaleci de aşağıda sayacağım isimlerden biridir diye düşünüyorum.Turnuvanın sürpriz ekibi ev sahibi Venezüela’ydı tabi ki,Avrupa futbolunda piyasası olmayan tıpkı Meksika gibi hemen hemen her futbolcusu teklif alabilir.Bunlardan biri de kalecisi Renny Vega… Oldukça başarılıydı ve çok iyi bir kaleci ,Bursaspor’la bu kalecinin de adı geçiyor.Oscar Cordoba tarzında,topu oyuna iyi sokmayı çok iyi bilen bir kaleci Vega…Ülkemize ilk Venezüela’yı Konyaspor getirmişti,Vega gelirse 2. olacak.Konyaspor’un kiraladığı isim de Jobanny Rivero’du,Roberto Carlos’a çok benzeyen bir futbol yapısı vardı fakat Konyaspor pek şans vermedi ve geri gönderdi. Latin kalecilerinde popüler olduğu Avrupa futboluna, genelde dışarıya Arjantin, Uruguay,Brezilya ve Kolombiya kaleci yolluyordu. Şimdi Meksika, Venezüela ve Bolivya gibi ülkelerinde kalecileri açılım yaparsa Amerika futbolu açısından iyi bir gelişme olur,bir kapı açar,arkasından bu ülke futbolcuları da tercih edilebilir.Böylece Güney Amerika’dan futbolcu tercihi konusunda tercih çoğalır,pasta genişler,bu kulüp takımlarının işine de gelir.Bakalım Bursaspor hangi kaleciyi alacak…

Guillermo Ochoa - Meksika
    Robinson Zapata – Kolombiya
    Hugo Suarez - Bolivya
    Leao Butron - Peru
    Renny Vega - Venezüela
    Aldo Bobadilla - Paraguay
    Javier Klimowicz - Ekvador

Daha önce Bursaspor'un Ochoa'ya teklif yaptığını öğrendiğimde yazmıştım Ochoa hakkında,şimdi Milan'la direkt alakalı olduğu için tekrar update etmekte fayda gördüm.Bursaspor Vega'yı transfer etmiş olsada ilk teklif Ochoa'ya gitmişti...
    Koray Dusova making tactical change...

Mesaj Yetkileri