1 ile 30 arası toplam 590 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Öncelikle yeni transferimiz hayırlı olsun.İnşallah kulübümüzde başarılı olur ve yüzümüzü kara çıkarmaz.

Holosko bence yetenekli bir oyuncu ve ayrıcada genç.Ligimizi tanımasıda ayrı bir avantaj.Bu özelliklerinden dolayı tercih edildiğini düşünüyorum.Makukula ismi geçiyordu ama tanımadığımız bir isimdense daha tanıdık Holosko'nun transferi daha akıllıca gözüküyor.Makukula'nın uyum süresi,problemi falan zaten yarım devre kalmış onun alışmasını bekleyecek zamanımız yok.O yüzden Holosko daha akıllıca bir transfer olarak gözüküyor.Gerçi Makulula ile Holosko arasında stil farkı var.Orası farklı bir konu..

Para konusuna gelincede banada fazla geldi ama Holosko'nun geleceği var olduğunu sayarsak bu fiyatı içimize sindirmemiz daha kolay olacaktır.Zaten bu parayı maddi durumumuzdan dolayı sponsorlara yıkmış olabilme durumuda var.Yönetim demiyormuydu Holosko için istenen parayı karşılayacak gücümüz yok.Ne olduda birden bu para bulundu?Büyük ihtimal işin içinde sponsorlar vardır..

Takas olarak verilen oyunculardan verilen Burak olumlu Koray biraz düşündürücü ama Koray'da bu sezon istediğimiz düzeyde değildi.

Neyse artık olan olmuş.İnşallah Holosko işimize yarar.Umutvarım..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada Beşiktaş'ın Holosko'yu alamayacağını iddia eden Egemen arkadaşımız ne diyecek acaba çok merak ediyorum.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 29.Aralık.2007 at 16:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri