-
28.Aralık.2006, 23:48
Öncelikle Holosko artık kesin gidecekti,hocası ile anlaşamıyor ve nişanlısı takım arkadaşı ile flört ederken o takımda daha fazla kalmayacağı kesindi.Charlton £ 6.5 M verdi falan diye haberler çıktı.Holosko BJK forması giymiş,kartal gol gol demiş,takımdan ayrılacağı kesin..Eğer gerçekten Charlton böyle bir teklif yapmış olsa bile-ki ben pek inanmıyorum ama bilemeyiz resmi açıklama falan olmadan- oyuncunun aklı çelinip gitmesi engellenemez miydi?Sonuçta İngiltere Championship'te oynayan bir takım Charlton Athletic.Onların hedefleri belli,Beşiktaş kulübünün hedefleri belli!Futbolcunun kafası karıştırılıp gitmesi engellenebilirdi eğer gerçekten isteniyorsa-ki Delgado'yu da yanılmıyorsam M'Gladbach istedi falan dedi Basel,BJK'ye göndermek istemedi ama sonunda mecbur kaldı...Bu da böyle olamaz mıydı?Bu bir transfer yanlışıdır abi kimse aksini iddaa etmesin.Dikkat ettiyseniz şu ana kadar kalitesinden vs. bahsetmedim...Geçen gün sanırım Hannover Bayern'den Valerian Ismael'i almış, $ 200 Bin'e.Düşünün yani,o adam başarısız olsa bile çok büyük bir hata yok ortada,sonuçta kariyerli ve o zamana kadar ki performansı da gayet iyi...
Şampiyonlar Liginde 2 gol atmış,ligde 1,5 senede 30 gol atmış Bobo'ya Bordeaux £ 5 M teklif etmişti...Ben Holosko'ya karşı değilim ama morali çok iyi sayılmaz Manisa'da boş alan kesinlikle daha rahat buluyordu,Beşiktaş'ta böyle olabilir mi bilmiyorum.Belki iyi performansı devam eder ama BJK parasını sokağa atmak zorunda değil...Zamanında Nihat'ı da $ 5 M'a satmıştık.Çok daha ucuza alabileceğimiz bir adama servet döktük resmen..Gerçi Demirören için fark etmez,bir daha ki seçim döneminde borca £ 5 M daha koyar!
Ayrıca Holosko'nun bonservisinde £ 6 M getiren gider diye madde varmış diye duydum,doğruluğu konusunda emin değilim.Eğer gerçekten böyle bir madde varsa ve biz Burak Yılmaz ve Koray Avcı'yı £ 1 M saydıysak artık bunu yapanlar Allah'ın dan bulsun başka bir şey demiyorum.Şimdi önlibero da mücadele eden bir Cisse kaldı artık Allah ona sakatlık falan göstermesin.Artık işimiz Allah'a kaldı,bir kişinin işi Allah'a kaldıysa o adama üzülürüm ben hep çünkü çaresiz durumdadır.Cisse'ye bir şey olsa -eğer sağlam olursa bir ara- Serdar Kurtuluş geçer yerine diyen arkadaşları da kınıyorum.Sağ beke de süperstar,muhteşem futbolcu Ali Tandoğan geçer herhalde.Lamine Diatta'da gönderildi,tam belki de lazım olacak derken...
Şimdi oraya takviye yapılır diyen arkadaşlar nasıl ve ne şekilde takviye yapılacağına da açıklarlarsa sevinirim.Yabancı alsak doğru düzgün alamayız uygun fiyata,yerli alsak Holosko'ya bunu verdiysek artık bizden ne isterler bilmiyorum!
Bu transfer eğer YTL 5 M tutarında ise o zaman belki mantıklı olabilir,gerçi bence o bile yanında adam vermişken fazla gibi.Ya da yanında Selçuk İnan'ı da alsak o zaman tamam derdim,ne bileyim...Ama bu şekilde artık içim cız etti,yemin ediyorum bak.Gerçi Burak gibi yetenekli adam ı da el birliği ile kazma yaptık,rezil ettik bitirdik yazık bize.Hem taraftar olarak hem de teknik heyet olarak gencecik çocuğu ateşin ortasına attık ve bitirdik helal olsun.Umarım Manisa'da ve kalan futbol hayatında başarılı olur çünkü gerçekten başarıyı hak eden bir yeteneğe sahip olduğuna inanıyorum.Koray Avcı'da şu takımda formasının emeğini vermeye çalışan 2-3 adamdan biriydi,umarım o da başarılı olur ne diyeyim artık söyleyecek bir şey kalmadı.
Artık Mehmet Topuz'a da £ 9 M +Gökhan Zan+Batuhan'ı falan versinler,Holosko bu kadar ediyorsa madem...
Mesaj Yetkileri