Valla sözlerin banaysa-ki üstüme alındım- tartışmak istemem ama ben Burak'a küfür etmedim elle önüne alıp gol attığı maç hariç.Ben kendi futbolcularıma küfür etmeyi sevmem,sürekli saçma sapan eleştirilmesini sevmem.Zaten küfür ede ede bu hale soktuk adamı ya neyse...
Holosko'yu bu tip bir ücrete,saçma sapan GS yada FB almazdı eminim ama alsa da ancak hayırlı olsun derdim ama kendi takımım alınca herhalde eleştireceğim.Higuain'i,Diatta'yı da ben aldırmadım takıma herhalde.Daha da uzatmak istemiyorum ama takmışsınız paraya lafını seçim döneminde hatırlatırım,umarım Demirören'in kulübün sahibi gibi borç çıkartmasına o zaman hiç bir şey demezsin!Ben uzun vadeli düşünmeye çalışıyorum,anlık başarı peşinde falan değilim.Ekonomik olarak büyüyemeyen kulüpler rakipleri isim yapmış iyi futbolcular alırken,onlar böyle Diatta ile bilmem ne ile uğraşırlar...
Del Bosque tazminatını cebinden ödeyebilecek misin?Şimdi böyle diyorsun ama Cisse sakatlanınca ne yapacağız ligde?
Çok memnunsun galiba takımın oynadığı futboldan da,herşey başarı değil neden anlayamıyoruz,neden BJK ilkelerini kaybetme yoluna girdi?Demirören gibi bir adamın BJK kulübünde ne işi var?Ses çıkarmayalım,ortalığı karıştırmayalım diyoruz her geçen gün daha fazla saçmalıyorlar.Ben de istemem Ertuğrul Sağlam gitsin bilmem ne,bende takıma gelmesini istemediğim halde her platformda destek olmaya çalışıyorum.Ama o da biraz sesini yükseltsin artık,yönetimin,Sinan Engin'in arkasından herşeye eyvallah demesin.
İttire kaktıra puan farkını bu kadar düşürdük,umarım 2. devre de şans bizden yana olur,belki şampiyon oluruz.İnşallah Holosko'da çok güzel oynar ama BJK bu mantıkla ve bu adamlarla devam ettiği sürece maalesef hep şans faktörüyle bir şeyler yapmaya çalışır.Ya tutarsa diye adam alıyoruz,Anadolu kulübümüyüz biz yaa arkadaş?Neyse Allah hayırlısını versin,kısmet!

Alıntılı Yanıtla