Final maçı yüksek mücadeleye sahne oldu. Gerilim üst seviyedeydi. 2 taraf da fazla risk almıyor, açık vermiyordu.

10. dakikada Walcott sakatlandı, yerine Van Persie’yi aldım. 30. dakikada da Fred sakatlandı. İlk yarının sonuna kadar onu değiştirmedim. Devre arasında durumunun iyi olmadığını görünce Bendtner’i oyuna aldım. Artık herkes maçın 0-0 biteceğini ve uzatmalara kalacağını düşünürken sahneye Bendtner çıktı ve sol köşeden kullandığımız frikikte kafayı çakarak durumu 1-0’a getirdi. Artık skoru korumalıydık. Bayern risk aldı, kaleci Enke de kornerde ceza sahamıza geldi. Fakat top bizim oyuncularımızda kalınca, 2. golü bulmak zor olmadı. Van Persie tam 70 metreden golünü attı.

Maçı 2-0 kazandık ve 2 gol de sonradan oyuna giren oyuncularımızdan geldi. Maç sonunda madalyamı alıp, kutlamalara katılmadan sahayı terk ettim. Düzenlediğim basın toplantısında da istifa ettiğimi açıkladım.

1 sezonda 1 Lig şampiyonluğu, 1 FA Cup, 1 Community Shield ve 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazandık. Başarılı bir sene geçirdim Arsenal’de. Şimdi sıra yeni takımımıza karar vermekte…