1 ile 30 arası toplam 282 sonuç

Konu: Yenilendi - Total Dominasyon (FM 08’in en iyi taktiği)

Threaded View

Taktigi 1 sene denedim gerektiği kadar uyguladım gs. ligi fenerin arkasında 2. bitirdim. Taktigini gerçekten beyendim ama özellikle orta sahada oynayan 2 mc inanılmaz fazla şut çekiyorlar kaleye ondan o iki adamın uzun şutları 16'nın üzerinde olursa forveti bile geçen oluyor gol krallarığında Topa hükmetmek konusunda çoğu maçta daha fazla oluyor ama az olan maçlarda var tabi (TSLigi). Tek beyenmedigim nokta çok az pozisyana giriliyor maçta ve forvet adamınız inanılmaz yanlız kalıyor. Hatta diyorum pozisyona girmesi bile zor oluyor. Kenarlarda çok sağlam iki sağ ve sol açık adamınız yoksa forvet oyuncunuzdan hiç randıman alamıyorsunuz (Tabi özel yetekli oyuncular hariç örn elimde hennry, eto vs. olsa degişir bu). Son soyliyeceğim maçlar genellikle 1 farklı sonuçlarla bitiyor 2 fark attığımı pek hatırlamıyorum ama az gol yiyip bulduğunuzu atarsanız süper bi taktik. Bazı zamanlar kendimi Mircea Lucescu' zannetdiğim oldu Dedigim gibi orta sahada oynayan 2 adam süper şut çekiyorsa sürün 11 i sahaya gerisini düşünmeyin ama şutları kötüyse yandınız posizyona girmeniz oldukça güçleşecek.

Teşekkürler taktik için peluk eline sağlık...
    Last edited by CUBISM : 30.Aralık.2007 at 03:09

Mesaj Yetkileri