Anket Sonuçlarını Görüntüle: EURO 2016'dan sonra kariyer devam etsin mi?

Voters
92. You may not vote on this poll
  • Evet

81 88.04%
  • Hayır

11 11.96%
Sayfa 19 / 39 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 1150 sonuç

Konu: Hedef: 500. Maç

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Cevat Kelle'yi bu tür kelime oyunlarına girdiği için kınıyorum. Herhangi bir takımla görüşmem olmamıştır. Sözleşmemin bitmesine daha 1 sene var.

Ayrıca o ses de bana ait değildir, stüdyoda bilgisayarla benzetmeye çalışmışlar. Şimdi tüm konsantrasyonumuzu Arsenal için sağlamış bulunmaktayız. Sezon sonuna kadar başka takımlarla görüşmeyeceğim.
    CEVAT KELLE'DEN SERKAN ÖZIŞIK'A TOKAT GİBİ CEVAP!!!!
    Futbol Fanfinifon'u
    araştırmacı yazarı Cevat Kelle Serkan Özışık'ın sözlerine tokat gibi cevaplar verdi. İşte Cevat Kelle'nin yorumları:

O sesin ona ait olmadığını nerden biliyor ki? Ses kaydını mı dinlemiş? Ses kaydı bir tek bende var. Ayrıca telefon kayıtlarından bulduk biz bunu. Neden üzerinde oynayalım? Herşey Türk futbolunu kurtarmak daha üst yerlere taşımak için... Serkan Bey de Türk bir hoca olduğuna göre sonuçta biz onun iyiliğini istiyoruz ve onun haberlerini yapma özgürlüğümüz var. bizim herkesin haberlerini yapma özgürlüğümüz var. tabii doğru olduğu müddetçe. Bu zamana kadar da Cevat Kelle her zaman doğru haberler yapmış ve bunu belgelerle kanıtlamıştır. Bkz: Serkan Özışık Galatasaray başındayken Çağrı Zorkol'la olan diyaloğu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben Türkiye'den sizin yüzünüzden kaçtım ama kaçmak çözüm değilmiş, yine gelip buldunuz beni. O zaman ben de dönerim memleketime tekrar ve bu basınla şavaşırım.

Evet burada açıklıyorum, sezon sonu Arsenal'den ayrılıp tekrar Türkiye'ye döneceğim...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Lige yeni çıkan bi kulube git serkan abi...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zirveyi yakından ilgilendiren maçta Tottenham’ı farklı yendik. Fred 63 dakikaya 2 gol sığdırdı. Sakatlanarak oyundan çıksa da maçın adamı olmayı hak etti.

Deplasmanda ilk yarıda bulduğumuz gollerle Everton’u yeniyoruz. Chelsea de kazanmaya devam ediyor.

Fred üst üste 5. maçında da gol atıyor. Bir istikrar yakaladık, sevindirici bir olay ama Chelsea’de de aynı istikrar var.

Deplasmanda Menez’in 90. dakikada attığı golle bu sezon 2. defa Madrid’i yeniyoruz. Tur için çok avantajlı bir skor elde ediyoruz. 90+3’de kalecimizin hatası nedeniyle Bolton’a puan veriyoruz. Chelsea’nin 1 maçı eksik, kazanırsa fark tekrar 6 olabilir.

Rövanşta Real Madrid erken gol buluyor, 25. dakikada eşitliği sağlıyoruz. Sonrasında kontrollü oyun ve çeyrek final. Sağlam adımlarla yukarıya doğru gidiyoruz.

Yarı Final’de rakibimiz Manchester United.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Tebrikler Serkan abi...

Sampiyonlar liginde kupayi alirsin kesin. (:

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet Serkan abi kupa senindir.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

inş fener teknik TRAKTÖRünü kovarda sende tekrar fenere dönersin madem türkiyeye dönecen yada antalyaspor süper lige çıkarsa onun başına geç
    arsenalle lig şamp. olman biraz süpriz olur ama şampiyonlar ligi senindir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Anket 43 olmuş bu arada, daha dün 30'lardaydı yahu.

Aston Villa’yı 2-0’la geçtikten sonra Chelsea ile karşılaşacaktık. Kazanırsak 6 puanlık fark 3’e düşecek ve şampiyonluk şansımız artacaktı.

Maçın başında öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık. Bu sene Chelsea’yi bir türlü geçemedik. Son 4 maça girilirken fark 9 oldu. Artık şampiyonluk gitti diyebiliriz.

Şampiyonlar Ligi Yarı Final İlk Maçı’nda Manchester deplasmanında avantajlı bir skor elde diyoruz. Son saniyelerde golü yemesek çok daha iyi olacaktı.

Rövanş maçı öncesi Reading deplasmanına gittik, ligde iddiamız kalmadığı için maça yeterince konsantre olamadık ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

Fred’in maçı oldu Manchester maçı. Rakip kaleci 3 gol yemesine rağmen 9’la oynadı. Müthiş bir galibiyetle finale kalıyoruz. Hedefimiz kulübün 125. yılında ilk defa bu kupayı kazanmak.

Derby ve Sunderland’ı evimizde aynı skorlarla geçiyoruz, ligde son maçımızda da deplasmanda Blackburn ile 1-1 berabere kalarak ligi 77 puanla 2. sırada tamamladık.

Şimdi 10 gün sonra Bayern Münih ile oynayacağımız final maçına hazırlanıyoruz. Arsenal ile son maçım olacak, kupa ile veda etmek istiyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Final'e kadar çıkabilkdiğin için tebrikler Serkan abi..

Şampiyon olamamışsın ama Sağlık olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Final maçı yüksek mücadeleye sahne oldu. Gerilim üst seviyedeydi. 2 taraf da fazla risk almıyor, açık vermiyordu.

10. dakikada Walcott sakatlandı, yerine Van Persie’yi aldım. 30. dakikada da Fred sakatlandı. İlk yarının sonuna kadar onu değiştirmedim. Devre arasında durumunun iyi olmadığını görünce Bendtner’i oyuna aldım. Artık herkes maçın 0-0 biteceğini ve uzatmalara kalacağını düşünürken sahneye Bendtner çıktı ve sol köşeden kullandığımız frikikte kafayı çakarak durumu 1-0’a getirdi. Artık skoru korumalıydık. Bayern risk aldı, kaleci Enke de kornerde ceza sahamıza geldi. Fakat top bizim oyuncularımızda kalınca, 2. golü bulmak zor olmadı. Van Persie tam 70 metreden golünü attı.

Maçı 2-0 kazandık ve 2 gol de sonradan oyuna giren oyuncularımızdan geldi. Maç sonunda madalyamı alıp, kutlamalara katılmadan sahayı terk ettim. Düzenlediğim basın toplantısında da istifa ettiğimi açıkladım.

1 sezonda 1 Lig şampiyonluğu, 1 FA Cup, 1 Community Shield ve 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazandık. Başarılı bir sene geçirdim Arsenal’de. Şimdi sıra yeni takımımıza karar vermekte…

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

tebrikler serkan abi...
    Yeni takımını merakla bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Teşekkürler.

Ben Türkiye’ye dönme planları yaparken Milan’dan teklif geldi. Çok kararsız durumdayım. Milan ligi 5. sırada bitirmiş ve UEFA Kupası’na katılacak. 1 hafta daha teklifi erteliyorum…

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Serkan ben senin yerinde olsam giderim Milan'a... Ama nerede nasıl mutlu olacaksan oraya git bence.

Ama CEVAT KELLE nasıl düşünür ne der orasını bilemem

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

1 sezon daha yüksek seviyede mücadele yapabilir miyim bilmiyorum, Türkiye'de orta sıralarda bir takımda rahat bir sezon geçirmeyi düşünüyordum. Milan'ın kadrosu da güzel, Sayın KELLE ne diyor?

O ne derse ona inat tam tersini yapacağım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

1 sezon daha yüksek seviyede mücadele yapabilir miyim bilmiyorum, Türkiye'de orta sıralarda bir takımda rahat bir sezon geçirmeyi düşünüyordum. Milan'ın kadrosu da güzel, Sayın KELLE ne diyor?

O ne derse ona inat tam tersini yapacağım.
    Valla uzun zamandır Kelle'den haber alamıyorum. Arıyorum arıyorum açmıyor da kerata. Nasıl yorumlar da bulunur bilemiyorum ama piyasadan öğrediğim habere göre barışmak istiyormuş artık seninle? Oturlaım konuşalım bi keratayla diyomuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O zaman Milan'ın teklifini reddeiyorum ve Türkiye'ye, Kelle'ye yakın olmak için dönüyorum.

Hadi hayırlı olsun...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Vay be ne aşkmış Serkan abi sendeki (: Türkiye uğruna Milan'ı reddettin.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Türkiye'ye ne zmaan geleceksin abi.Karşılama töreni hazırlasaydık yaw..

İnsanlar uzun zamandır benim kim olduğumu merak ediyorlardır. Ben de nihayetinde kendimi tanıtma fırsatını ve sizlerle daha yakından olma fırsatını Serkan ve Çağrı sayesinde yakaladım. Öncelikle ikisine de yaptıkları için teşekkür ederim.

Gelelim Serkan'ın olayına:

Ben bunu en başından beri söyledim ve kanıtlarıyla beraber de sizlere aktaracağımı söylemiştim. Bunu zaten Ocak 2008 ayında yayınlanacak olan Futbol Fanfinifonu adlı dergimizde göreceksiniz. Artı buraya üye olduğuma göre sanırım ses kaydı yollamamın da bir sakıncası olmayacağını düşünüyorum. Gerçi yöneticilerimiz ne derler yayınlamam da bir sorun görürler mi onu bilemiyorum. Ama kısacası artık ben de buradayım. Duyduğum ilk haberleri, araştırdığım ilk dedikoduları olayları sizlere yeri geldiğinde belgeleriyle aktaracağım.

Şimdilik benden bu kadar...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sayın Kelle'yi aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Sınırları fazla zorlamamasını diliyoruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

SERKAN ÖZIŞIK HANGİ ANADOLU KULÜBÜYLE ANLAŞTI???

Arsenal'de çok iyi bir sezon geçiren ve Milan'ın teklifini reddeden Serkan ÖZIŞIK'ın Türkiye'den hangi Anadolu kulübüyle anlaştığını her zamanki gibi araştırmalarım sonucunda ben buldum. İşte Serkan ÖZIŞIK'ın anlaştığı kulüp:

Şu anda İngiltere'deki eşyalarını toplayan ve gece 03.00'te İstanbul Atatürk Havalimanı'na inmesi beklenen Serkan ÖZIŞIK'ın havalimanında bir açıklama yapmayacağını ve yarın bir basın toplantısıyla herşeyi anlatacağını öğrendim.

Sırf benim çıkardığım dedikodulara cevap vermek için Türkiye'ye dönme kararı alan Serkan'ın Günaydoğu Anadolu Bölgesi'nin Paris'i diye adlandırılan Gaziantep'e gideceği ve Gaziantepspor'da teknik traktörlük yapacağını yaptığım araştırmalar üzerine öğrenmiş bulunmaktayım. Üstelik Serkan ÖZIŞIK'ın bu dedikodulardan kaçmak için TFF 1.Lig'de bulunan Gaziantepspor'la anlaştığı da kulağıma gelen dedikodular arasında.

İstediğin kadar kaç Serkan, tependeyim! İnsanlara doğruları göstermek için seni izleyeceğim!!!!

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Anam! Serkan bunun ne işi var burada Adama iyi ki senin dedikoduları bizim sitede yayınlıyoruz dedik de siteyi gösterdik yani. adam hemen üye olmuş bize de teşekkür etmiş yaaa... Yandık ki ne yandık..

Serkancım sana şimdiden geçmiş olsun kardeşim. Acıdım sana birden...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çok gizli gerçekleştirdiğimiz bu görüşmenin Cevat Kelle’nin eline nsaıl geçtiğini bilmiyorum ama yine doğru tahminde bulundu.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de 16. sırayı alarak 1.Lig’e düşen Gaziantepspor ile 1 seneliğine anlaştık. Hedefimiz şampiyon olarak tekrar Süper Lig’e çıkmak.

Kadromuz yeterince iyi. Hazırlık maçlarından sonra takviye yapıp yapmayacağıma karar vereceğim.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Biz her türlü mücadele hazırız Çağrı'cım.Bu işe girerken herşeyi göze aldık. Onun iddiaları varsa bizim de sahada mücadele eden takımımız var.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

biz bu adama hiç bizim siteyi göstermeyecektik. adam Baran'a da el atmış. İtalya'ya gidiyomuş. onu araştırıp bütün gerçekleri gözler önüne serecem diyo başka da bişe demiyo. sadece yanan sen değilsin. Baran'a da yazık olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Belki benimle daha az uğraşır, boşver iyi oldu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Belki benimle daha az uğraşır, boşver iyi oldu.
    Neler duyuyorum öyle ben

Abi simdi Türkiye ligindeki kariyerine bakarsak Fenerbahceden sonra calistirdigin kulüplerde basarili olamadin(gerci sadece Galatasarayi calistirdin ama ),bu yüzden Gaziantepi küme düsürürsün diyorum ben Cevat Kellede biraz bastirdi mi tamamdir bu is

Abi Yalan Rüzgarı gibi kariyer hızına yetişilmiyor...

Başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Abi Antep icin Milani reddetin Tamam renkleri aynida, futbolcu kalitesi

Sayfa 19 / 39 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon

Mesaj Yetkileri