Diatta 700 bin avroya mal oldu

Kontenjan açmak için Senegalli futbolcu ile yollarını ayıran Beşiktaş, 700 bin avro ödeyecek. Eğer kulüp bulamazsa, 500 bin daha alacak.

Holosko ile anlaşan Beşiktaş Diatta ile yollarını ayırarak Slovak futbolcuya kontenjanda yer açtı. Menajer Sinan Engin, dün sabah bir görüşme daha yaptığı Senegalli futbolcuyu gitmesi için ikna edip sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Siyah-beyazlı kulüple bu sezon dahil 2 yıllık anlaşması bulunan Diatta’ya bu yılki alacağı olan yaklaşık 700 bin avro verilecek. Önceleri kulüp bulamayacağını öne sürerek gitmeye yanaşmayan defans oyuncusunun her hangi bir yerle anlaşamaması durumunda önümüzdeki sezon için 500 bin avro daha alacağı belirtildi.

KENDİNE KULÜP ARAYACAK

Bu gelişmelerden sonra dün takımdan ayrı olarak çalışan Diatta, bugün veya yarın İstanbul’dan ayrılarak önce ülkesinin milli takım kampına katılmak için Senegal’e gidecek. Afrika Kupası maçlarında görev alacak olan Diatta bu süre içinde kendisine transfer olabileceği bir kulüp arayacak. Senegalli futbolcunun bir kulüple anlaşması halinde Beşiktaş’la hiçbir ilişkisi kalmayacak.

Vatan