Kayserispor - Fenerbahçe
Maç Günü: 5 Ocak, Cumartesi
Maç Saati : 19.00
Stad: Kayseri Atatürk
Maç hakkında ki görüşlerinizi burada yapabilirsiniz.
Kayserispor - Fenerbahçe
Maç Günü: 5 Ocak, Cumartesi
Maç Saati : 19.00
Stad: Kayseri Atatürk
Maç hakkında ki görüşlerinizi burada yapabilirsiniz.
Last edited by Mirza : 30.Aralık.2007 at 15:30
(/s)
Zor maç oLur, Beraberlik en yakın ihtimal gibi...
Gençlerle çıkıcaz galiba Bende beraberlik bekliyorum
Genç oyuncularımıza şans veriyoruz. Onlar elinden geleni yapacaktır. Bu yüzden formayı kapmak için olduğundan daha iyi mücadele edeceklerdir. En kötü bir puan ile ayrılacağız.
Bana bu gruptan çıkamıycaz gibi geliyo![]()
bu sezon kayserispor türkiye kupasını kazanmak istiyor as yedek farketmez biz alırız
Ortada bir maç. Sonuç ne olursa olsun süpriz olmaz.
Zor maç olur.Beraberlik yakın gözüküyor.Kayseri deplasmanı hiçbir takım için rahat değildir.
Genç oyuncularımızla çıkacağız maça.Kendilerini göstermek için oynayacaklar.Kayseri iyi takım.Ortada gözüküyor maç.En kötü berabere biter.
Bu sene yaptıgımız macdakı gibi yine çirkeflik yaparsa Kayserili futbolcular alır Kayseri maçı ama normal fair-play ruhu içinde bir maç olursa beraberlık bekliyorum.
En iyi berabere biter Kayseri'nin elinden kurtulamayız Hele ki gençlerle.
Fenerbahçe alır
Kazanıcaz bu maçı...
Beraberlik olur gibi geliyor ancak kazanan bir taraf olursa oda Fenerbahçe olur gibi.
Banada beraberlik gibi geliyor. Bakarsınız genç oyuncular maça iyi konsantre olur bir galibiyet alır![]()
Genç kadro ile çıkacakmış Fenerbahçe.O zaman kendi evindeki Kayseri daha avantajlı tarafta bana göre.Kayseri kazanır..
So what?
Saike
Kayseri kaybetmez.
Kayseri 1 adım önde bence.
Beraberlik yüksek ihtimal.
-15 derecede oynanacak!
Fortis Türkiye Kupası'nda Pazar günü saat 19.00'da oynanacak olan Kayserispor - Fenerbahçe karşılaşması, meteorolojik verilere göre eksi 15 derecede oynanacak.
Kayserispor - Fenerbahçe maçı nedeniyle alınan önlemleri gözden geçiren İl Spor Güvenlik Kurulu, Sarı-Lacivertli futbolseverlere asker tribünü olarak bilinen Erciyes yönündeki kale arkası ile kapalı tribün arasındaki 1500 kişilik bölümü tahsis etti. Güvenlik açısından her türlü önlem alınırken, meteorolojik verilere göre maç günü gündüz ısının eksi 5 derece, saat 19.00'da ise, eksi 15 derece dolayında geçeceği bildirildi. Sahanın zemininin donmaması için Atatürk Stadı'nda önlem alınırken, stad müdürü Osman Kayaalp, "Meteorolojik verileri değerlendirerek, zeminin donmaması için geceleri çimleri naylonla örteceğiz" dedi.
KAYSERİSPOR LİGDE VE KUPADA EVİNDE YENİLMEDİ
Antalya Belek'ki kampını bugün sona erdiren ve Kayseri'deki tesislerinin yolunu tutan Sarı-Kırmızılı ekipte, burnu kırılan Turgay dışında noksan bulunmuyor. Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Antalya kampının son derece yararlı geçtiğini söyledi. Kafkas, "Hem fiziki açıdan hem de ruhsal açıdan kısa süreli de olsa yararlı bir kamp dönemi geçirdik. Fenerbahçe maçına gelince, rakibimizi lig maçında kendi evimizde yenmiştik. Şu ana kadar gerek ligde gerek kupada kendi evimizde yenilmedik. Türkiye Kupası'nda finale kadar yükselmeyi amaçlıyoruz. O nedenle Fenerbahçe'yi eli boş göndereceğiz. Bunu da yapacak gücümüz ve kadromuz var" diye konuştu.
Öte yandan, Fenerbahçe kafilesi, Antalya'dan Cumartesi günü akşam saatlerinde özel uçakla Kayseri'ye gelerek kampa girecek.
03.01.2008
Kaynak : DHA
Zico ligdeki kadroumu sürecem sahaya dedim ama bakalım maç zamanı göreceğiz artık![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Maç soğuk havada oynanacak.İlk golü atan kazanır.
F.Bahçe Kayseri'ye eksik gitti
Fortis Türkiye Kupası'nda yarın Kayserispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Antalya'dan Kayseri'ye gitti. Lige verilen ara nedeniyle Antalya Belek'te kamp yapan sarı-lacivertli ekip, saat 15.00'te Antalya Havalimanı'ndan özel bir uçakla Kayseri'ye hareket etti. Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı havaalanında AA muhabirine yaptığı açıklamada Alex, Appiah, Tümer ile sakatlıkları devam eden Kezman ve Gökhan Gönül'ün Kayseri'ye götürülmediğini söyledi. Ballı maçın ardından Antalya'ya dönüp, kamp çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.
Samet'in dediği gibi gol atan kazanır olacak bencede.
Sonucun tahmin edilemiyeceği gibi süpriz de olmıyacağı bi maç. Izleyelim görelim
Kayserispor deplasmanı için kadroda yer alan ve Kayseri'ye giden futbolcularımız şöyle;
Volkan Demirel, Volkan Babacan, Roberto Carlos, Ali Bilgin, Edu, Colin Kazım, Lugano, Deivid, Can, Mehmet Aurelio, Vederson, Kemal, Yasin, Önder, Selçuk, Semih, Uğur, İlhan, Gürhan
kaynak : fenerbahce.org
Last edited by NisRoc : 05.Ocak.2008 at 21:16
Kayseri yenilirse oturur ağlarım, çünkü iddaa da 01 oynadım![]()
geçen yıl Fb yöneticisi : Şekip Mosturoğlu elendikleri Bjk maçı sonrasında :
gelecek yıldan itibaren Fortis kupasına sürekli olarak gençlerden kurulu yedek bir kadroyla çıkacaklarını ve bu turnuvayı sadece gençlerin tecrübe kazanacağı bir turnuva olarak göreceklerini söylemişti..
bakalım yarınki kadro nasıl olacak...söylenen sözler ortada..![]()
bütün sonuçlara açık bir maç iyi oynayan kazansın diyelim