kardeş en azından chelsea nin formasını yapabilirseniz oda yeter.digerlerinin acelesi yok.ben chelsea ile oynuyorum çünkü.
kardeş en azından chelsea nin formasını yapabilirseniz oda yeter.digerlerinin acelesi yok.ben chelsea ile oynuyorum çünkü.
abi ben mardin spor fm5 forması istiyorum(sadece mardin diğer takımlar değil) bulamadınız mı yoksa unuttunuzmu ???
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ewet haklısın saol
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Demirhan'ın yukarda verdiği adreste hepsi vardı ama yok ben illaa sizin elinizden istiyorum diyosan buyurOriginally Posted by fatihbaz
![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda