Sayfa 10 / 16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 472 sonuç

Konu: FM 2012 - Yeni Özellikler

oyuncu güçleri yazmasın çok saçma oluyor biz scout gönderelim oyuncuyu araştırsın atıyorum bir oyuncu alacağız target man ihtiyacımız var 3-4 uzun boylu genç yeteneği araştırmak üzere scoutları yollayalım onlar da hava hakimiyeti iyi iyi zıplıyor tekniği yetersiz desinler onlara göre oyuncu alalım ya da scout a para yetmiyorsa shortlistten oyuncunun maçını izlemeye gidelim yoksa bu şekilde hiç bir heyecan kalmıyor oyunda aratıp tarıyorsunuz search kısmından karpuz seçer gibi adam alıyoruz hele ki genç yetenekler bu oyun onca yeteneksiz adamı yıldız diye önümüze sundu gerçekte bir numaralarını göremedik gençler oynadıkça daha çok gelişsinler takımda yer edinsinler biz de gençleri araştıralım tekniği iyi vasat vs diye oyuncuların illa ki gücü yazılmak isteniyorsa database e yazılsın biz görmeyelim

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Şöyle bir baktım da 8 sayfa yazmışsınız da yazmışsınız . Sanki burda yazılanları dikkate alıyorlarmış gibi .
    çok iyi

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Default FM 2012 - Yeni Özellikler

Football Manager 2012 yeni özelliklerini oyun çıkış tarihine kadar çeşitli bloglarda yazmaya başlayan Miles Jacobson'un yazı dizisi ve yorumlarını sizler için derliyoruz.

http://www.turksportal.net/fmhaber/3...llikler--1.htm
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Birde sporx.com ile SiGames sanırım işbirliği yapmışlar.

http://my.sporx.com/blog/?action=read&id=9426

Umarım satışlara olumlu etkisi olur bu çalışmanında.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana Kasım'ın ortalarına kadar ertelenir gibi geliyor. Her sene olduğu gibi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Bence zamanında çıkacak. Çıktığı ilk gün update çıkar
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

FM 2012 - Yeni Özellikler - 2

Football Manager 2012 çıkana kadar geliştirilen ve yeni eklenen özellikler Sports Interactive stüdyo direktörü Miles Jacobson tarafından açıklanmaya devam ediyor. FM 2012 de geliştirilen alanlardan birisi de Taktikler.
    Last edited by meddah : 15.Eylül.2011 at 02:42 Reason: Hatalı link
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

İlk defa kullanıcıların isteklerini tam olarak yansıtacaklar galiba.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Taktik ekranı güzel olmuş bu arada farkındamısınız bilmiyorum ama seneler geçtikçe tema daha güzel bir hal alıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu arada taktik ekranı acayip değişikliğe uğramış ama diziliş ekranındaki sahayı pek beğenmedim. Eski saha daha güzeldi...
    Last edited by meddah : 15.Eylül.2011 at 02:44 Reason: Silinen mesaja cevap

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Alışmak zor olacak ama alışırız ya

oyuncu diziliş ekranında oyuncunun altında ortalama puanı, maç kondisyonu % falan yazıyo bunlar göz yoran şeyler:d eskiden öylemiydi oyuncuları kafana göre yerleştirirdin fatih terim gibi takımı kafama göre dizerdim genelde başarısız olurdum ama daha iyidi.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

FM 2012 - Yeni Özellikler - 3

Football Manager'i oynamak bazı oyun severlere zor ve karmaşık gelebiliyor. Sports Interactive dünyanın bir numaralı futbol yönetim simülasyonu olan Football Manager 2012 daha oynanabilir hale getirmek için yollar arıyor.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

şu Miles kardeşimin anlatım tarzına bi alışamadım

hayda ben böyle stüdyo d. yapan adamın oyununu nasıl oynadım bu zamana kadar

http://community.sigames.com/showthr...28#post7077828

Kontrat görüşmeleri ile ilgili güzel şeyler var. Çevirip yazıya dökecek bir babayiğit olsa fena olmaz. Ben uğraşamadım

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Mustafa abi halleder büyük ihtimal.

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Quote Originally Posted by mogutcu View Post
    Ayrıca farklı kulüplerin altyapılarına genç oyuncu alma biçimlerinde de geliştirmeler yaptık. Kulüplerin genç oyuncu getirme ağı ve altyapı imkanları yalnızca altyapıdan yetiştirdikleri yeni nesil oyuncuların kalitesiyle değil, aynı zamanda oyuncu getirebildikleri alanla da bağlantılı. Yani, mükemmel oyuncu getirme ağlarına ve en ileri teknoloji ürünü tesislere sahip olan kulüpler yalnızca yakın bölgelerden değil, başka kıtalardan da oyuncu çekebiliyor.
    İşte bunu tuttum,ama umarım sadece Barcelona,Real,Manu gibi dünya devleri için olmaz

Sanırım bu yıl oyun gerçekten olmuş gerek geliştirdikleri altyapı sistemi olsun gerek transfer gelişmeleri olsun ve son olarak lig ekleme özelliği ile bu yıl güzel bir oyun bizi bekliyor.Orjinal almazsak Sigamese ayıp ederiz.Onlar oyunu geliştirdikleri sürece destek vermeliyiz.Umarım fm 2013de futbol okulları açma gibi oyunu uzun vadede oynayabileceğimiz özelliklerde eklerlerse bu oyuna sonsuz destek vermeye hazırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Brezilya'dan yetenekli, İspanya'dan pas özelliği iyi oyuncular çıkacakmış, her ülkenin futbol özelliklerine göre yani. Bu çok iyi.

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Brezilya'dan yetenekli, İspanya'dan pas özelliği iyi oyuncular çıkacakmış, her ülkenin futbol özelliklerine göre yani. Bu çok iyi.

Türkler Nası Çıkarıyodu Acaba, Kavgacı Mı

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by jesmatador View Post
    Türkler Nası Çıkarıyodu Acaba, Kavgacı Mı
    Yan pas yapan çıkar bizdende.

Allahım... Düşünsenize küçük küçük Sabri'ler.Forvet versiyonunu felan...Umarım Sabri'ye göre yapmamışlardır.

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Son dönemde bizden iyi orta saha oyuncuları çıktı genelde, sanırım orada ağırlık olur. Ama defans konusunda sıkıntı var

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

kazandığımız parayı harcayabilecek miyiz bilgisi olan var mı? o parayla bişey yapılmalı ya. gözümüzü para hırsı bürümeli kimi zaman. yıllarımızı verdiğimiz takımımızı para için bi kenara bırakabilmeliyiz. para bi işe yararsa oyun o kadar zevkli hale gelir ki. gerektiğinde o parayla oyunculara hediye alabilirz mesela ya da prim verebiliriz kendi cebimizden. bişeyler olmalı yani. sadece göstermelik olması çok basit kaçıyor böyle bi oyun için

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Araba alalım, ev alalım, kendi ismimize okullar açtıralım ve en önemlisi kendimize ait bir futbol okulu açalım orada ufak futbolcular yetiştirelim

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yahu neyin tartışmasındasınız ..

'' FM 2012 de beklediğiniz yenilikler ''

Uzaya çıkalım ? Bu da bir beklentidir gerçek olacka veya dikkate alınacak deği ya ..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by Robeck View Post
    Allahım... Düşünsenize küçük küçük Sabri'ler.Forvet versiyonunu felan...Umarım Sabri'ye göre yapmamışlardır.
    heuheuhueh çok güldüm ya küçük küçük sabriler inşallah öyle çıkmaz.

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    bence realist değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Ketchaup View Post
    bence realist değil.
    Bence de.. Sonuçta Bilica'da Brezilyalı, Neymar'da

Sayfa 10 / 16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri