Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kariyerim sizce nasıl?

Voters
71. You may not vote on this poll
  • Çok kötü

7 9.86%
  • Kötü

1 1.41%
  • Sıradan

5 7.04%
  • Güzel

23 32.39%
  • Çok güzel

35 49.30%
Sayfa 10 / 14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 402 sonuç

Konu: Gerçek Bir Kariyer "Beşiktaş" - II. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

HAZIRLIK KAMPI

Yeni sezona hazırlanan Beşiktaş, ilk maçını Celtic ile yaptı. Karşılıklı güzel bir maç olurken 90 dakika sonunda skor 3-3'dü.

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Karakartal kendi evinde dünyanın en iyi takımını konuk etti. Güzel de bir oyun ortaya koyan Beşiktaş, 2-1 malup oldu. Maçta Montillo yıldızlaşırken, maçı 21.000 taraftar izledi.

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş, Fenerbahçe ile yapacağı Süper Kupa öncesi son hazırlık maçında İngiliz ekibi Chelsea'yi konuk etti. Pozisyonu bol maç, Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş ve Fenerbahçe Süper Kupa mücadelesinde karşı karşıya geldi. Her zamanki gibi Beşiktaş ve Fenerbahçe arasındaki mücadele karşılıklı gollere sahne oldu. Heyecan dozu yüksek bir mücadeleydi. Alex iki frikiğiyle Beşiktaş kalelerini avladı. Buna karşılık Beşiktaş rakip kaleye 4 gol bıraktı. Bu gollerin ikisi Bony'den geldi. Maç 2-2 uzatmalara gitti ve Beşiktaş uzatmalarda 2 gol daha bularak maçı 4-2 tamamlamış oldu. Bony yine gollerine devam edeceğinin müjdesini verdi. Bu arada maçta sakatlanan genç Muhammed, 6 hafta sahalardan uzak kalacak.

Goller :
    [YOUTUBE="gC4Hx_2D6eY"]Goller[/YOUTUBE]
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş uzun süren sessizliğini bozdu ve Evian TG FC Klübünün eski Monaco'lu futbolcusu C. Mongongu ile 8 milyon Euro'ya anlaşma sağladı. Kongo'lu futbolcu bugün Nevzat Demir tesislerinde imza atacak.

Peki Mongongu kimdir? İşte Kongolu futbolcu;

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş, geçen sezonda olduğu gibi bu yaz ki hazırlık kampını da iyi sayılabilecek bir şekilde tamamladı. Spor Toto Süper Ligi'ne morelli giren Karakartal, ligde ilk maçını Fiyapı İnönü'de Bursa ile yapacak. Beşiktaş'ın en büyük kozu yine Bony olacak. Yeni transfer Mongongu'nun da bu maçta forma giymesi bekleniyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Sen işini biliyosun reyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Sen işini biliyosun reyiz.
    Eyvallah
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sevgili futbol severler şu anda Beşiktaş'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde ki rakipleri ve grubu belli oldu. İşte Beşiktaş'ın yer aldığı C Grubu:

Beşiktaş'ın genç teknik adamı kuradan hemen sonra kısa açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam zorlu bir gruba düştüklerini fakat tek amaçlarının grupta ilk iki arasına girmek olduğunu söyledi. İşte Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimizin karşılaşacağı takımlar ;
    İnter:

Football Club Internazionale Milano, kısaca Internazionale, Inter Milan veya Inter şeklinde telaffuz edilir, Milano kökenli İtalyan profesyonel futbol kulübüdür. 1908 yılında kurulmuştur ve maçlarını 82,955 kişi kapasiteli Giuseppe Meazza Stadyumu'nda oynamaktadır. Renkleri ise mavi ve siyahtır.
    Mücadele ettikleri Serie A'yı şu ana dek 18 defa kazanan takım , bu sayıyla yalnızca rakibi Juventus'un gerisindedir. Coppa Italia'yı 7 defa müzesine götürmüştür. Aynı zamanda, iki turnuvanın galiplerinin karşılaştığı İtalya Süper Kupası'nı da 5 kez kazanmıştır.
    Inter Milan, sadece İtalya'da değil, Avrupa'daki ve kıtalararası turnuvalarda da kupa kazanmıştır. Şampiyonlar Ligi'ni ve UEFA Kupası'nı 3 kez, Kıtalararası Kupa'yı da 2 kez birincilikle tamamlamıştır.

Olimpik Marsilya :

Olimpik Marsilya veya Olympique de Marseille (OM olarak kısaltılır.), 1899'da kurulan Fransız futbol kulübüdür. Marsilya şehrinin takımıdır ve maçlarını 60.000 kişilik Stade Vélodrome'da oynamaktadır. Olimpik Marsilya, 1899 yılında René Montmirail tarafından kurulmuştur. Fransa’da en çok kupa sahibi takım olan Marsilya’nın 9 Fransa Ligi, 10 Fransa Kupası, 2 Fransa Lig Kupası ve 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunmaktadır.

Rangers :

Rangers Football Club, İskoçya'nın Glasgow şehrinin futbol takımlarından birisidir. 1873'te kurulan kulüp maçlarını 51.144 kişilik Ibrox Stadyumu'nda oynamaktadır. Ibrox Stadyumu UEFA tarafından Avrupa'nın en iyi 12 stadından biri olarak gösterilmektedir. Rangers ezelî rakibi olan Celtic ile aynı şehri paylaşmaktadır.

FM Gazetesi

bu sene bence çok zor geççek güzel skorlar almışsın ama öle geliyo..kadro pek yeterli değil gibi geldi
    belki yıldız isim yok diye öyle gelmiştir..tebrikler bu arada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by emrkzl View Post
    bu sene bence çok zor geççek güzel skorlar almışsın ama öle geliyo..kadro pek yeterli değil gibi geldi
    belki yıldız isim yok diye öyle gelmiştir..tebrikler bu arada
    Pek ihtiyaç duymadım transfere. Yedekleri de gençlerden kurdum. Bir tek gelecek vadettiğini düşündüğüm bir stoper aldım o kadar. Mali durumlar sebebiyle almadım pek.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ligin açılış karşılaşmasında Beşiktaş, Bursaspor'u konuk etti. Maç adeta futbol maçı değil de savaş oldu. Maçta 3 kırmızı kart çıktı, 2 oyuncu sakatlandı. 90 dakikası inanılmaz gergin geçen maçtan Beşiktaş 2-1 galip çıktı. Böylece Beşiktaş lige 3 puanla başladı.

Goller :
    [YOUTUBE="awGUKw0-VqE"]Goller[/YOUTUBE]

Puan Durumu :
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BEŞİKTAŞ BU SENE NEFES KESECEK !

Kadir Has Stadı bu gece akıl almaz bir mücadeleye sahne oldu. Maçı 9 kişi tamamlayan Beşiktaş, 90. dakika da bulduğu altın değerinde golle 3 puanı almayı başardı. Egemen'in yüzde yüz gol pozisyonunda Kayseri'li futbolcuyu yere düşürmesin sonucunda 10 kişi kalan Beşiktaş, oyuncu değiştirme hakkını doldurduktan sonra da sakatlanma olunca saha da 9 kişi kaldı. Kayserispor rakip kaleye kalabalık şekilde rahatça geldiği pozisyonları değerlendiremeyince Beşiktaş, Burak Kaplan'ın harika asistinden Piscu'nun vuruşuyla 3 puanı aldı. Bu maç kolay kolay unutulmayacak bir mücadele oldu.

Goller :
    [YOUTUBE="hM11D6SrK7w"]Goller[/YOUTUBE]

Puan Durumu :
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

KIRMIZI BEŞİKTAŞ !

Beşiktaş maçlarında artık kırmızı kartlara alışıyoruz. Ligde üç hafta geride kaldı ve bu üç haftadaki üç maçta da kırmızı kart çıktı. Fakat bu sefer Buca'ya çıktı.

Beşiktaş lige fırtına gibi başladı. üçte üç yapan siyah beyazlılar 9 puan topladı. Hafta arasında Rangers ile oynayacakları maç için geri sayım sürerken, Karakartal yarın hemen antrenmanlara başlayacak.

Goller :
    [YOUTUBE="-vNe7hhAX1c"]Goller[/YOUTUBE]

Puan Durumu :
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar, yarın bütün gün evde olamayacağım. Kariyerimize bir günlük ara veriyoruz. Kamuoyuna duyurulur !
    FM Gazetesi

Sezona yine mükemmel başlamışsın. Sen bu işi biliyorsun. Ancak aldığın stopere fazla vermemiş misin? Ayrıca stoper sıkıntın yok diye düsünüyordum. Bek mi oynatacaksın?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yourboys View Post
    Sezona yine mükemmel başlamışsın. Sen bu işi biliyorsun. Ancak aldığın stopere fazla vermemiş misin? Ayrıca stoper sıkıntın yok diye düsünüyordum. Bek mi oynatacaksın?
    Çok yönlü ve güçlü bir bir oyuncu. Geleceği var diye aldım. Doğru söylüyorsun ihtiyacım yoktu ama o benim bir numaralı defansım olacak gelecek yıla kadar. Çok güçlü fiziği var.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

NOT : ARKADAŞLAR DÜN GECE ÇIKARKEN SAVE ALMAMIŞIM. BUCASPOR MAÇI 3-0 YENİP SS KOYMUŞTUM, ARDINDAN İSE RANGERS MAÇINDA 3-3 KALMIŞTIM. HATTA 3-0 YENİKKEN 3-3 YAPMIŞTIM FAKAT RANGERS MAÇININ SS'LERİNİ KOYMAMIŞTIM. ŞİMDİ GİRİP LOAD DEDİĞİMDE BUCASPOR MAÇI ÖNCESİNE DÖNDÜ VE MECBUR ORADAN DEVAM EDİYORUM. 6-0 YENDİM BUCA'YI. BİRAZ SIKINTI YAPTI BENDE BU DURUM AMA MECBUR BU ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİM. BİLGİNİZE...
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Lige harika başlamışşın her zamanki gibi kadroyu bozmayı sevmiyorsun. Şampiyonlar Liginde de çok ballısın en kolay gruba düşmüşsün.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Lige harika başlamışşın her zamanki gibi kadroyu bozmayı sevmiyorsun. Şampiyonlar Liginde de çok ballısın en kolay gruba düşmüşsün.
    Aynen öyle. İstikrar şart Ama bu daha başlangıç
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BEŞİKTAŞ LİG & AVRUPA TANIMIYOR !

Beşiktaş bu akşam, geçen senenin öcünü fena aldı. Rakibi İskoçya ekibi Rangers'dı. Kartal acımadı ve gol oldu yağdı İskoçya ekibine. Bony maçta yıldızlaştı, 4 gol attı. Bir gol de Burak Kaplan kaydetti. Rangers'ın golleri de McFadden ve Quintero'dan geldi.

Beşiktaş, sezon başında transferin en sessiz takımı oldu. Kadrosuna sadece Kongo'lu Mongongu'yu dahil eden Kartal'a bir çok eleştiri geldi. Geçen sene güvenilmeyen kadroyla şampiyon olan genç teknik adamın öğrencileri, bu sene de çok şey yapacak gibi. Hemde sadece Lig'de değil...

Goller :
    [YOUTUBE="BHehza_rBtg"]Goller[/YOUTUBE]

Grup Maçları ve Puan Durumu :

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

SIRADAKİ... !

Beşiktaş acımıyor. Kim geldiyse ezip geçmeye devam ediyor. Siyah beyazlıların bu sefer yıldızı iki golle Montillo oldu. Bu galibiyetle ligde liderlik koltuğuna oturuyor Karakartal.

Goller :
    [YOUTUBE="PDAu-rBAamY"]Goller[/YOUTUBE]

Puan Durumu :
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Lider çıkarsın sen bu gruptan. Ligi zaten saymıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Lider çıkarsın sen bu gruptan. Ligi zaten saymıyorum.
    Sonunda doğru yolu buldun ve abine güvenmeyi öğrendin aferin
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

5İKTAŞ !

Beşiktaş galibiyet serisine kayıpsız ve farklı şekilde devam ediyor. Güçlü rakibi Trabzonspor'u da 5-1 gibi ağır bir skorla devirerek geçen Karakartal'da goller Bony ( 3 ), Piscu ve Montillo'dan geldi.

Bu arada Wilfried Bony, 1 senede bonservisini 4'e katlayarak 9 Milyon Euro gibi bir bedeli oldu. Büyük takımların da ilgisini çekmeye başlayan Beşiktaş'ın genç golcüsü, artık Beşiktaş'lı olduğu için kolay kolay takımını bırakmayı düşünmediğini açıkladı.

Goller :
    [YOUTUBE="ai3MVwT9nDg"]Goller[/YOUTUBE]

Puan Durumu :
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

SIRADA AVRUPA !

Siyah Beyaz'lı ekip Karşıyaka engelini de rahat geçti. Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde bu galibiyet morel olmuş oldu. Yarın Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde bir basın toplantısı düzenleyecek olan teknik direktör, basının sorularını cevaplayacak.

Bu arada Beşiktaş'ın gollerini Bony ( 2 ), Montillo'dan geldi.

Goller :
    [YOUTUBE="9Ezt4NlI-bM"]Goller[/YOUTUBE]

Puan Durumu :

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sevgili futbol severler, şimdi canlı yayında Beşiktaş'ın basın toplantısına bağlanıyoruz. Beşiktaş'ın teknik direktörü ve Ersan ile yapılan basın toplantısı için şimdi Fransa'dayız;
    T.D : Sevgili basın mensubu arkadaşlarım, hepiniz hoşgeldiniz. Yarın bildiğiniz gibi zor bir maça çıkacağız. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Tamamen maça konsantre durumdayız. Rakibimizin zaaflarını ve avantajlı olduğu özelliklerini ölçtük tarttık ve buna göre çalıştık. Maça kazanmak için çıkacağız. Aklımızdan geçen başka hiç bir şey yok.

Kısaca sorularınızı alalım arkadaşlar.

NTVSpor Muhabiri : Gerçekten mükemmel bir form grafiğiniz var. Avrupa'da ve Dünya'da şu anda en formda takımların içerisinde yer alıyorsunuz. Bu sene resmi maçlarda bırakın maç kaybetmeyi, berabere bile kalmadınız. Bunu neye bağlıyorsunuz ?

T.D : Biz geçen sene bir şeye inandık. Bu inanç uğruna bir takım kurduk. Eleştiriler aldık, kayıplar aldık. Çok söylüyorum ve tekrar tekrar yine söyleyeceğim. Tek amacımız takım oyununu sağlamaktı. Bunun için uyum önemliydi. Biz bunu sağladık. Bunu sağlayınca neler olduğunu hep birlikte gördük.

Bunlara bağlı olarak bu sene sadece tek bir transfer yaptık. Defansa çok yönlü bir futbolcu aldık. Takımın uyumunu bozmamak adına başka bir oyuncu getirmedik. Bir başka nedeni ise mali konular. Bu konular hakkında sayın Demirören konuşuyor zaten benim konuşmama gerek yok.

Takım olmak kolay değil. Başarı da kolay değil. Çalışıyoruz en iyisi için, Beşiktaş için.

Fanatik Gazetesi Muhabiri : Bony hakkında ne düşünüyorsunuz? Seneye satılacak dedikoduları geliyor. Büyük klüplerden teklif aldığına dair haberler var.

T.D : Bony bizim takımımızın gol yükünü sırtlayan oyuncu. Ama dikkatinizi çekmek istediğim bir konu var arkadaşlar. Bony, tek başına gol atmıyor. Yani tabi ki bireysel yetenekleriyle attığı goller de var. Zevkle izliyoruz Bony'i. Ama ortada bir takım çalışması var. Gerek kanatlarda Montillo ve Piscu, gerek Burak, Muhammed, Necip, Mehmet Topali, Fernandes, gerekse defansımızın yaratıcı çıkardığı toplar bizi gole götürüyor. Yani burada bir tek Bony'i övmek haksızlık olur.

Bony şu an da harika bir performansla ilerliyor ligde. Şu an resmi bir teklif yok ona gelen. Kendisi kalmak istediğini ve Beşiktaş'ta mutlu olduğu ifade ediyor. Şu an durum bu arkadaşlar.

Şimdilik bu kadar olsun. İyi akşamlar arkadaşlar.

Sevgili seyirciler, Beşiktaş'ın basın toplantısındaydık. Şimdilik bu kadar. Yarın akşam Beşiktaş - OM karşılaşmasında birlikte olmak dileğiyle,

iyi akşamlar.
    FM Gazetesi

Rangers'in forveti Darwin, Bony'in yedeği olabilir. Bony olmayınca malum zorlanıyorsun. Bi bak o forvete. Hatta oyuncunun resmini ve özelliklerini koyarsan buraya herkes görmüş olur. Bu arada kariyerin müthiş. Bir beşiktaşlı olarak imreniyorum valla. Daha Fm 2012 oynayamayanlardanım bende. Senin kariyere bakarak idare ediyoz şimdilik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by osman erbil View Post
    Rangers'in forveti Darwin, Bony'in yedeği olabilir. Bony olmayınca malum zorlanıyorsun. Bi bak o forvete. Hatta oyuncunun resmini ve özelliklerini koyarsan buraya herkes görmüş olur. Bu arada kariyerin müthiş. Bir beşiktaşlı olarak imreniyorum valla. Daha Fm 2012 oynayamayanlardanım bende. Senin kariyere bakarak idare ediyoz şimdilik

Öncelikle teşekkürler dostum Bahsettiğin arkadaş bu galiba. Evet bunu biliyorum çok süratli bir forvet bu. Devre arasında param olursa düşünebilirim bunu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BEŞİKTAŞ FRENE BASTI !

Beşiktaş uzun süredir sürdürdüğü galibiyet serisini sonunda bozdu. Fransa'da oynana maç, OM'nın mutlak hakimiyeti ile geçti. Son dakika da Bony ile golü bulan Beşiktaş'a 1 gol yetmedi. Maç 2-1 sona erdi.

Ayrıca grupta İnter şoku yaşanıyor. Henüz grupta puanı bulunmayan İtalyan devi, Serie A'da beşte beş ile 1. sırada yer alıyor.

Goller :
    [YOUTUBE="mYztVWR1icE"]Goller[/YOUTUBE]

Puan Durumu :

FM Gazetesi

Sayfa 10 / 14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri