29.HAFTA
Ligin ortasıra ekiplerinden Adanaspora karşı yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktık... Zorda olsa galip gelmeyi başardık böylece oyuncularım avrupa kupası rövanş maçı için dinlenmiş oldu...
![]()
29.HAFTA
Ligin ortasıra ekiplerinden Adanaspora karşı yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktık... Zorda olsa galip gelmeyi başardık böylece oyuncularım avrupa kupası rövanş maçı için dinlenmiş oldu...
![]()
Avrupa Ligi 2.Tur 2.Maç
Tek gol atıp amacımıza ulaşıyoruz bir üst tura çıktık...
![]()
Çeyrek finaldeki rakibimiz Dinamo Kiev
![]()
Tottenham ı geçtiysen Kiev ide rahat geçersin.Bangura da iyileşir heralde o zamana kadar.Hadi bakalım UEFA kupasını götür müzeye perf![]()
2 gündür bakamadım adam Tottenham'ı elemiş
Tebrik ederim,Kiev vız gelir artık![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
30.HAFTA
Sivassporla berabere kaldık... İşte benim takımım bu aynı takım aynı taktik olmuyor ligde iyi gitmiyoruz....
![]()
31.HAFTA
Ömer Erdoğan vefasızlık yapmadı teşekkürler...
![]()
32.HAFTA
Evet 2 şuttan biri gol oldu anlamak mümkün değil!!!
![]()
33.HAFTA
Avrupa Ligi öncesi moral topluyoruz... Fenerbahçe Ligi aldı götürdü baya bir avantajla başlıycaklar Playoff'a
![]()
33.Hafta Puan Durumu
![]()
Avrupa Ligi Çeyrek Final 1.Maç
Kötü formumuz devam ediyor kaybediyoruz daha acısı kötü oynayarak kaybediyoruz...
![]()
34.HAFTA
Ligin sonuna geldik playofflara!!
Playoff Grubu
Avrupa Kupası Çeyrek Final 2.Maç
Turu geçtik fakat eşleştiğimiz takım İNTER
![]()
Bu gecelik bu kadar hepinize iyi geceler
Avrupa liginde baya iyi gitmişsin kyiv`in ilk maçı biraz şansız geçmiş ama 2. maçta işi bitirmişsin birde rakibin kim oldu ?![]()
fm 11 de İnter hep çıkardı karşıma eleyemezdim.Ne yapsam ne etsem yenilirdim.Umarım sen elersin.
Bazen öyle labiliyor..
Sentugo.