Sayfa 10 / 20 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 571 sonuç

Konu: Avrupa Altay'ı konuşuyor Altay yoluna devam ediyor bu heyecana ortak olun [VI.Sezon]

Dakika 26 Alfaronun vuruşunu çıkaran Muslera Almatov un hamlesiyle avlanıyor.

Dakika 33 Titi durum 1-1

Dakika 41 Sercan ın şutunu ihsan tokatladı.

Dakika 45 Almatov Pizarro tarafından düşürüldü Hakem beyaz noktayı gösteriyor topun başında Mokoeana var

Dakika 57 Gökhan Törenin içeri kestiği ortada bomboş durumdaki Savaş Alemdar durumu 3-1 e getirdi rahatladık artık.

Dakika 74 Hamad uygun pozisyondan faydalanamadı.

Dakika 79 Titi vurdu Poyraz çıkardı.

Maç Bitti.

Play-Off son maçımız Trabzonspor ile oynuyoruz ...

Play-Off Puan Durumu

Takımın öne çıkan futbolcuları

Takım tatile girdi.
    Bizde oturup konuşacağız yönetim ile gelecek yıl hedeflerimizi masaya yatıracağız.Bu yıl hedeflerimizin çok üstüne çıktık önümüzde ki sezon ilk 6 ya oynamak istiyoruz. Türkiye Kupasını istiyoruz.Takımda maaş dengesizliğini çözdük. I.Fatic şuanda takımın en çok kazanan ismi takımdan göndereiliriz bu parayı hak etmiyor. Takımın şuanda en büyük sorunu sözleşme yenilemek isteyen futbolcular ve aç gözlü managerler hiç istememize rağmen Gçkhan Töre yi bu yüzden sattık.

Arjantinden 15.5 milyon dolarlık bir transfer yaptık gerekli görüntüleri paylaşacağım umarım balon bir transfer olmaz ...

Yüksek bir meblağ ama benim Arjantinliler hep iyi çıkmıştı ben kefilim transferinize

Uzun süredir izliyorduk 10m peşin 5.5 i taksitli olmak üzere transferi gerçekleştirdik.

Yıllık 2 milyon dolar ücretle 4 yıllık sözleşme imzaladık sözleşme sırasında bayağı paramız gitti beklenti bu yüzden çok yüksek bunları karşılayamazsa bu benim için yıkım olur çünkü herkes çok güveniyor burada bana ins. güvenenleri boşa çıkarmaz ...

Sanki fazla vermişin gibi geldi bana 15.5 de çok abartı 4 yılda masrafı 8m olacak 24 e patlıcak bu futbolcu sana mac basına 1 gol yakalaması lazım parayı haketmesi için

Sanki fazla vermişin gibi geldi bana 15.5 de çok abartı 4 yılda masrafı 8m olacak 24 e patlıcak bu futbolcu sana mac basına 1 gol yakalaması lazım parayı haketmesi için
    Birazcık pişmanlık var acele ettik ...
    Savaş Alemdar 1.2 m e almıştık araştırsak yine ucuz oyuncular bulurduk yetenekli hayırlısı olsun ...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bence de son transfere fazla para vermişsin. Kararlılığı da çok iyi değil öyle çok gol atcağını sanmıyorum

Iyi iyi o adamda is var

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Büyük Altay'ı avrupada izleyeceğiz, bu sezon eğer form yakalarsan yine şampiyonluk yarışında olabilirsin ama geçen sene yakalanan beklenmedik başarının ardından daha ayakları yere basan bir takımla planlı büyümeyi sürdürürsen daha iyi olur. Mutlaka başarıların artarak devam edecektir, başarılar...
    "YÜCE ATATÜRK"

Büyük Altay'ı avrupada izleyeceğiz, bu sezon eğer form yakalarsan yine şampiyonluk yarışında olabilirsin ama geçen sene yakalanan beklenmedik başarının ardından daha ayakları yere basan bir takımla planlı büyümeyi sürdürürsen daha iyi olur. Mutlaka başarıların artarak devam edecektir, başarılar...
    Geçen sene hiç ummadığımız bir başarı yakaladık hatta Şampiyon bile oluyorduk Trabzon bize çelme takmasaydı şuanda şampiyonluğu kutluyorduk ama tabiki amacımız şampiyonluk değildi üzülmeye gerek yok geçen sezon en iyi teknik adam ödülünü kazandık mutluyuz ...

Takım ufak bir takım şikayet etmiyorum ama mesela G.Töre çok iyi oynuyordu Galatasaray aklını bulandırdı mecburen satmak zorunda kaldık Galatasaray a vermedik diye sorun çıkardı sezon sonu Dinamo ekibine gitti yetenekli oyuncularımızı elimizde tutmakta zorlanıyoruz ...

Gustavo Coronel Transferinde birazda bu faktörler rol oynadı en iyi oyuncunuz gitti yerine daha iyisini almanız gerekiyordu biz Coronel den gol değil Asist bekliyoruz takımın gol sorunu yok zaten biz Coronel i her iki katta da oynuyor diye aldık kendisini kanatta oynatacağız forvette zaten çok yetenekli oyuncularımız var ...

Ayrıca Kariyerime mesaj bırakan arkadaşlara teşekkür ederim uzun bir ara sanki tek başıma çalıp söylüyorum gibi hissetmiştim ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu sezon da şampiyonluğa oynarsan, oyuncuları elinde tutman daha kolay olacaktır.

Bir de kariyerleri okuyup mesaj atmayan sessiz takip eden bir grup var, o açıdan eğer sen keyif alıyorsan paylaşmaya devam et, takip edeni mutlaka vardır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by grozny View Post

Uzun süredir izliyorduk 10m peşin 5.5 i taksitli olmak üzere transferi gerçekleştirdik.

Yıllık 2 milyon dolar ücretle 4 yıllık sözleşme imzaladık sözleşme sırasında bayağı paramız gitti beklenti bu yüzden çok yüksek bunları karşılayamazsa bu benim için yıkım olur çünkü herkes çok güveniyor burada bana ins. güvenenleri boşa çıkarmaz ...
    Hem bonservise hem de maaşa Biraz fazla para vermişsin gibi ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Hem bonservise hem de maaşa Biraz fazla para vermişsin gibi ?
    Serbest kalma maddesi vardı ve fiyat çok düşüktü bu yüzden 1m maaş vereceğimize 2m verdik pahalıya patladı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Serbest kalma maddesi vardı ve fiyat çok düşüktü bu yüzden 1m maaş vereceğimize 2m verdik pahalıya patladı
    Adamın menejeri seni çok iyi oyuna getirmiş desene

Adamın menejeri seni çok iyi oyuna getirmiş desene
    Evet aynen öğle oldu menajerlerden nefret ediyorum ...

Merhabalar. Önceden bir kere yazmıştım şimdi tekrar yazayım istedim. Yazmayan ama takip eden topluluğun içinde bende varım. Ancak her gün başlık güncellenmiş mi diye bakıyorum. Bi Altaylı olarak bu başlıkta geçen her olayın gelecekte yaşanması için dua ediyorum adeta. Büyük Altay'ın gerçek hayatta ki zor günlerini gördükten sonra sanal dünya kaçacak yer oluyor resmen. Her neyse konuyla alakasız şeyler yazıp, sıkmayayım. Her daim takipçinizim, iyi eğlenceler

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Dikkat et usta bu menejerden bir daha oyuncu alma

Nesil
    2006
    Yer
    kediye kafa attığım yerde

kariyeriniz baştan aşağıda okuyudum çok detaylı ve çok emek verilmiş sunumlar çok iyi

tebirk ederim

Quote Originally Posted by yesil1914 View Post
    Merhabalar. Önceden bir kere yazmıştım şimdi tekrar yazayım istedim. Yazmayan ama takip eden topluluğun içinde bende varım. Ancak her gün başlık güncellenmiş mi diye bakıyorum. Bi Altaylı olarak bu başlıkta geçen her olayın gelecekte yaşanması için dua ediyorum adeta. Büyük Altay'ın gerçek hayatta ki zor günlerini gördükten sonra sanal dünya kaçacak yer oluyor resmen. Her neyse konuyla alakasız şeyler yazıp, sıkmayayım. Her daim takipçinizim, iyi eğlenceler
    Sizi hatırladım mesajınız için teşekkür ederim. Ben Altaylı değilim Beşiktaş taraftarıyım fakat renklerinden dolayı olsa gerek Altay ı çok seviyorum şunun farkına vardım çoşkulu bir taraftarı var çocuklar gençler bu takımı seviyor sayıları az değil yönetim problemleri olduğu aşikar şuanda ligde iyi durumdalar Yunus Altun Mustafa Cevahir takımı sırtlıyor ... Keşke bir Abdulkadir Kuzey daha çok forma şansı buldu ben bu sene Bank Asya ya çıkacağını umut ediyorum İnşallah 100.yılda Süper ligde görürüz bir şeyi başarmadan önce ona inanmak gerekir ...

kariyeriniz baştan aşağıda okuyudum çok detaylı ve çok emek verilmiş sunumlar çok iyi

tebirk ederim
    Mesajınız için teşekkür ederim ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sağlık olsun belki iyi iş çıkarır da ileride daha fazla kâr edersin kim bilir (: Daha genç bireysel antrenmanlarla geliştirmeye bak.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Transfer yapmicak misin daha ?

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Arkadaş o oyuncuya o kadar para vermen kabullenemez gururlu bir antrenör gibi istifanı bekliyoruz

Transfer yapmicak misin daha ?
    Evet 1 yabancı daha alabilirim Özellikle Kanatlarda oynayabilen ...

Arkadaş o oyuncuya o kadar para vermen kabullenemez gururlu bir antrenör gibi istifanı bekliyoruz
    Evet çok para verdim kabul ediyorum ama ben bu oyuncuyu Avrupa devlerinin arasından kaptım aldığımız fiyata satabiliriz en az zarar ile kurtuluruz ama oyuncunun potansiyeli sanki göz ardı ediliyor gibi geliyor bana şuan milli takımda ŞL ye katılmak için Young Boy ile maçlaırmızda oynayamayacak ...
    Harcanan paranın yarsını zaten Gökhan Törenin satışı ile kapattık ...
    Kasamızda hala 4-5 milyon var tranfer devam ediyor ...

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Evet 1 yabancı daha alabilirim Özellikle Kanatlarda oynayabilen ...

Evet çok para verdim kabul ediyorum ama ben bu oyuncuyu Avrupa devlerinin arasından kaptım aldığımız fiyata satabiliriz en az zarar ile kurtuluruz ama oyuncunun potansiyeli sanki göz ardı ediliyor gibi geliyor bana şuan milli takımda ŞL ye katılmak için Young Boy ile maçlaırmızda oynayamayacak ...
    Harcanan paranın yarsını zaten Gökhan Törenin satışı ile kapattık ...
    Kasamızda hala 4-5 milyon var tranfer devam ediyor ...

oyuncunun potansiyeline 5 yıldız veren Guillerme Salas'ın özelliklerini SS yapabilir misin?

Bu arada bu oyuncudan yararlanacağım ve ilerde iyi bir fiyata satacağım diyorsan naçizane sana tavsiyelerim olacak. Oyuncunun kararlılık özelliği 8 ve bu çok düşük. Oyuncunun potansiyeli ilerde 2.5, 3.0 yıldıza kadar düşer. İlk önce Kararlılık özelliği 14-15 olan bir oyuncudan bu oyuncuyu eğitmesini iste. En az kararlılık özelliğini 15-16 yapmaya bak yoksa işi zor bu oyuncunun. Tabii ki bunları düşünmüş olabilirsin ve yapıyor da olabilirsin o zaman kusura bakma

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    oyuncunun potansiyeline 5 yıldız veren Guillerme Salas'ın özelliklerini SS yapabilir misin?

Bu arada bu oyuncudan yararlanacağım ve ilerde iyi bir fiyata satacağım diyorsan naçizane sana tavsiyelerim olacak. Oyuncunun kararlılık özelliği 8 ve bu çok düşük. Oyuncunun potansiyeli ilerde 2.5, 3.0 yıldıza kadar düşer. İlk önce Kararlılık özelliği 14-15 olan bir oyuncudan bu oyuncuyu eğitmesini iste. En az kararlılık özelliğini 15-16 yapmaya bak yoksa işi zor bu oyuncunun. Tabii ki bunları düşünmüş olabilirsin ve yapıyor da olabilirsin o zaman kusura bakma
    Transfer biraz aceleye geldi ama biz bu oyuncuyu 2 kanatta da oynuyor diye aldık asıl mevkisi forvet birçok bölgede oynuyor 1-2 sezon eğer istediğimiz verimi alamazsak en az zararla kurtulmanın yollarını arayacağız bizim için asist yapsın takımı atağa kaldırsın yeter ...

Gence biraz fazla vermişsin gibi ama beklemek lazım, belki oyunu ile bu maliyete karşılık verecektir.
    Karar vermek için aceleci olmamak lazım...

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

yaw zaten yapacak bişey yok aldın artık Şimdi bundan sonra ne yapacağın ile ilgili düşünmelisin tahmin ettiğim gibi ona potansiyel bakımından 5 yıldız veren elemanın potansiyel kavraması düşük. Ama dediğim gibi Kararlılık özelliği üstünde çalış oyuncunun. En azından en az zararla satarsın naçizane tavsiyem

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim bu arada dediğiniz oldu gibi şimdiki yetenek 4 yıldız gelecek yeteneği 4.5 yıldız oldu sezon başlasın bakalım ...

Rakip Young Boys Fc

Maç Öncesi

Maç Sonu

Maça süper başladık.Maçın başında hemen 5.dakikada Uruguaylı Hırçın forvetimiz Alfaro deplasmanda bizi 1-0 öne geçirmişti ki 12 dk sonra Savaş Alemdar rakibe çok sert girdi ve oyundan atıldı Dakika 18 de Joshoua King güzel bir gol attı 3 kişinin arasından resmen saç baş yolduran bir goldü ve durum 1-1 oldu.Devre bu skor ile bitti.Herhangi bir değişiklik yapmadık maça başladık 56.dakikaya kadar iyi pozisyonlar bulduk ama atamadık 56.dakikada Young Boys lu oyuncu iyi vurdu Ojeda ya çarpan top kalemizde gördük golden sonra çok kötü görünen İbrahim Toraman ve Sawadogo yu çıkarıp yerine Rasmussen ve Cafercan Aksu yu aldım.5 dakika sonra Alfaro harika bir gol attı sağ çaprazdan tüm stad sus pus oldu keyfimiz yerindeydi fakat Young Boyslu oyuncular Alfaroyu sakatladı o an çok sinirlendik maçta üstünlük kurduğumuz anda hep bir çirkeflik forvete Mokoena yı aldık orta alana ise genç yetenek alt yapıdan çıkardığımız Fatih Güner i aldık.Bu dakikadan sonra yoğun şekilde ataklarımız başladı ama bir türlü gol gelmedi Dakika 81de Fatih güner in ara pasında Mokoena düzgün bir vuruş ile durumu 3-2 ye getirdi ve deplasmanda süper bir skor avantajı yakaladık tam maç bu skor ile bitecek derken Emre Can Dakika 88 de durumu 4-2 yaparak bizi rahatlattı.Deplasmandan 3 puanı 4 golle alırken evimize kart cezalısı Savaş Alemdar ki önemli tartışılmaz şimdi Alfaro kaç hafta sakat olacak kulağımız sağlık ekibimizde insallah korkulan olmaz.

Oyuncu görüntüleri geçen sezonun ortalarında alınmıştır müsait bir zamanda yenilenecektir 3 aşağı 5 yukarı özellikler aynıdır

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

oo 70 dakika 10 kişi ama galibiyet almışsın tebrikler

Sayfa 10 / 20 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri