Caner bile itiraz etmeden uzaklaştı pozisyondan.Caner attı kendini orada.
Caner bile itiraz etmeden uzaklaştı pozisyondan.Caner attı kendini orada.
Net penaltı değildi
Football is simple,but Football Manager is not
Tamam da ortada bir hata yok demek istiyor yani Aygün![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu macta oynayan oynamayan bütün Aslanlarimiza, teknik ekibe, yönetime ve taraftara helal olsun. Müthis bi ilk yari oynadik topu verdigimizi hatirlamiyorum. Hem galip gelmek hem de liderlik oldukca iyi oldu.
Bu arada macta Emre Colak ve Semih Kaya gibi iki genc oyuncumuzun müthis oynamasi da arti bi durum takimimiz icin.
yabancılarımız kalitelerini gösterdiler.
2 yıl liderliği bekledik, bilmem kaç gün Fenerbahçe'yi yenmeyi bekledik, şu kadar gün derbi kazanmayı özledik derken beklediğimize değdi mi? Bu soruyu cevaplamak lazım.
Fark olsaydı daha da zevklenecektik ancak öyle bir futbol oynadık ki anlatılmazdı, dün gece yaşadık. Fenerbahçe yanlış işler yaptı. Özellikle Bilica'nın yaptıkları Galatasaray maçında olmasına rağmen benim bile ağrıma gitti. Böyle oyuncular büyük takımlardan faydalanmamalıdır. Bu takıma zarar verdiği halde parasını takır takır aldığı gibi yarın Fenerbahçe etiketi nedeniyle Türkiye'de bu rahatlıkla iş bulacaktır. Böyle oyuncuları büyük takımların hiçbiri barındırmamalıdır.
Dediğim gibi Fenerbahçe'nin kötü oyunu maçı bu noktaya getirdi ama Fenerbahçe'yi perişan duruma sokanda Galatasaray'ın müthiş oyunuydu. Her anlamda oyuncularıyla, hakemiyle, seyircisiyle güzel bir maç oldu.
Önümüze bakıp kalan maçlarımızıda böyle zevk vererek kazanmamız lazım.
dün o kadar moralim bozuktu ki bu derbi galibiyeti benim neşemi yerine getirdi maçı anlatmaya gelince maçın başlamasından bana göre 3.gole kadar olan sürede fenerbahçe ye top dahi göstermedik baskı yaptık pozisyonlar bulduk ama volkan demirel ve joseph yobo bu maçta farkı önleyen isimler oldular 2. yarıda stoch ve semih değişikliği biraz da olsa 3. golden sonra oyunu fenerbahçe ye versede genede iyi oynadık çok koştuk çok mücadele ettik top kaptık çalım yaptık kısacası futbol adına herşeyi yaptık ancak bitiricilik ve bencillik konusunda engel tanımamaya devam ediyoruz kazım halen daha bencillik yapıyor bize 2. yarıda bu formu devam ettirmemiz için muhakkak topu ayakta tutabilen bir orta saha(yerli) bitiriciliği sağlam bir forvet ve bir 10 NUMARA lazım emre çolak belli bir yere kadar iyi oynar ama dahada kendini geliştirirse 2. ardanın doğacağının garantisini veririm semih kaya ya gelince AHHH..... semih kaya gene muhteşemdi ben bu çocuğu kayserispor maçındaki o oyunu ile geleceğin milli takımında değişmez stoper olacak demiştim ve beni gene yanıltmıyor semih gençlerbirliği maçında oynamadı acaba bu oynamaması formunu düşürürmü diye düşündüm ama gene beni yanılttı semih muhteşem oynuyorsun semih milli takımda ilk 11 in garantidir ben buna kefilim arkadaş fenerbahçeye gelince 11 i gördüğümde bu maçın bana göre en saçma 11 ini çıkardı fenerbahçe hadi ileri uçta caner bienvenu ve alex olarak oynatsa hadi neyse diyeceğim ama caner alex bienvenu ne demek alex forvet değil bienvenu sağ açık oyuncusu değil alakasız bir 3. bölge kurdu aykut hoca ancak bedelini çok ağır ödedi fenerbahçe bana göre kazanması gereken maça şöyle bir 11 ile çıksa daha iyi olurdu
................semih....................
................alex......................
stoch........emre...............dia..
...............s.şahin...................
ziegler...jobo...serdar.....gökhan
...............volkan...................11 i belki galibiyeti getirirdi ama bunu yapamadı neyse artık geçmiş şeyle konuşmak olmaz buradan ASLANLARIMA tebrik eder aynı oyunu da deplasmandaki trabzon maçında da devam ettirmesini dilerim.TEBİRKLER GALATASARAY.........
Dün mağlubiyetten sonra gece bazı taraftarlar takımı karşılamışlar. Onlara helal olsun.
Aykut hocamız evet dün fazlasıyla hatalıydı ancak Aykut Kocaman 3 Temmuz sonrasında aldığı rol nedeniyle (hem taraftar, hem başkan, hem teknik direktör) uzun yıllar bu takımın başında kalmayı haketmiştir. Dün yaptığı gibi hatalar bizi elbette üzecek ama bizim için bu sezon teknik taktikten daha önemli şeyler var ve bu sezon Aykut Kocaman yerinde herhangi bir başka teknik direktör olsaydı takımın böylesine zirveye tutunabileceğini hiç sanmıyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
"Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray'a karşı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadyumu'nda oynadığımız müsabaka öncesinde verdikleri nazik yemek davetinde yöneticilerimizi misafir eden, yine maç sırası ve sonrasında da yöneticilerimizi, teknik ve idari heyetimiz ile sporcularımızı son derece misafirperver bir biçimde ağırlayan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Ünal Aysal başta olmak üzere Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kuruluna teşekkür ederiz.
Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu"
Galatasaray'ın yönetim ve taraftar kesimleri ayrı ayrı sorunsuz bir derbiye ev sahipliği yaparak büyüklüğünü göstermiştir , Fenerbahçe yönetimi de bu açıklamasıyla...Bizler de böyle derbi izlemek istemiyor muyuz zaten ?
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
iki kulübün yönetimini de davranışlarından ötürü tebrik etmek lazım.son yılların en temiz derbisi oldu sanırım
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc