Bangor zorlamaz seni 1 maç alırsan onlardan belini bükersin, başarılar.
Bangor zorlamaz seni 1 maç alırsan onlardan belini bükersin, başarılar.
...
Önceki sezonlar gibi şampiyonluk grubunda tökezlemezsen rahat rahat şampiyon oluruz![]()
Gözlemcimin önerdiği Aron Wint'i kadromuza kattık.Takımdaki forvet sayısı arttı ama forvetlerimin bu sene gol yollarındaki etkisizliğini düşünerek yaptığım bi transfer
Puan farkını korursun büyük bir ihtimal. Şampiyonluk gelir![]()
Yoğun kar yağışı nedeniyle Şampiyonluk Grubu ilk maçım ertelendi
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 2.Maç
Bu sezonki en rezil futbolumu oynadım.
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 1.Maç(Erteleme)
TNS maçı kötü olmuş.
Şampiyonluk için şimdiden tebrikler![]()
Çifte kupa süper olmuş![]()
Lig tamamlandı.Ve işte puan durumu
Yılın menajeri ödülüne layık görülüyoruz
Premier Lig'den düşen QPR bize olta atıyor
En saygı duyduğum kariyerlerden, yeni sezonda daha büyük başarılar diliyorum..
2.turu geçeriz![]()
Çok teşekkür ederim
Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde eleniriz yine ama Uefa'da mutlaka gruplara kalmam lazım.Finans açısından takım pek iyi gitmiyo.Sezon sonu bütün personellerim ayrıldı.Dün gece sırf personel aramakla geçirdimSıfırdan kurduk teknik kadroyu.Takımdan ayrılan oyuncularda oldu.2-3 oyuncuyuda satıp para kazanmayı düşünüyorum.Trundle bir yıllık daha sözleşme uzattı bu arada
![]()
Çifte kupa süper. Tebrikler![]()
Şampiyonlar Ligi 2.Ön Eleme Turu 1.Maç
Sezon sonunda ekonomik bakımdan sıkıntıda olduğumuz için birçok oyuncumla sözleşme yenilemedim.Ayrılanlar oldu.Personellerimin hiçbiriyle sözleşme yenileyemedim.Yeni personeller aldım.Transfer henüz yapamadım.Bu maçta sıkıntılı geçebilir diye düşünüyodum ama skor güzel.Umarım 3.tura kadar transfer yapabiliriz.Özellikle orta sahaya takviye şart
Şampiyonlar Ligi'nde 3.Ön Eleme turu kuraları çekildi.Turu geçersek rakibimiz Lech poznan(Polonya) - Havnar Boltfelag(Faroe Adaları) maçının galibi olacak.İlk maçı Lech Poznan 4-0 kazanmış.Bu sene diğer senelere göre çok daha kolay bir kura çektim.3. turu da geçersem en azından UEFA Avrupa Ligi'nde grupları garantileyeceğim.Bu da finans açısından süper olacak
Poznan'ı hafife almaTuru geçersin umarım.
Trundle'ın bırakmaya niyeti yok gibi![]()
2.turu geçtik sayılır.Lech poznan'ı da geçeriz dert etme![]()
Şampiyonlar Ligi 2.Ön Eleme Turu 2.Maç
Turu geçen taraf oluyoruz.3.turda rakibimiz Lech Poznan
Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu 1.Maç
Orta sahada yedekte iyi oyuncum yok.Acil transfer lazım.Pozisyon bulamıyorum rakip kalede
Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu 2.Maç
Neath Şampiyonlar Ligi Ön Elemede 4.Tura yükseliyor.Tarihinde ilk kez 4.tura yükselen Neath takımında coşku üst düzeyde.Müthiş bir başarı.
Transferlerini tanımıyorum fakat Poznan maçı süper olmuş.
Prag'ı zor da olsa geçeriz bence![]()