Sabah olunca ilk arabayla ülkenin güneyinde ki Bytom kasabasına gidiyoruz. Başkan bizi karşılıyor tesisleri geziyoruz ve öğleye doğru saat 11:00 imzayı atıyoruz
Sabah olunca ilk arabayla ülkenin güneyinde ki Bytom kasabasına gidiyoruz. Başkan bizi karşılıyor tesisleri geziyoruz ve öğleye doğru saat 11:00 imzayı atıyoruz
İlk hedefimiz bu kalan 8 haftada toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp ligde kalmak
Ne kadar zor bir işe kalkıştığımın şimdi taktikle uğraşırken oyuncuları gördüğümde anladım
İlk maç başlıyor
Sahada gördüğüm şey futbol değil ama adı ne bilmiyorum![]()
Elbette sakat verdik maçta. Maçın yıldız olan gözüme çarpan oyuncumuz Maka 4 hafta yok
Tabi bi taraftan da ligde kaldığımızı düşünerek seneye için oyuncu bakıyoruz
Eski takıma bi göz attım şimdi adam Fabricio yu hemen satmış. 1.4 de hemde. Bize 20 milyon verdiler vermemiştik
Şimdi çok önemli bir maça çıkıyoruz. 15. ile bizim sıramız 11 puan farkı 2. Yani 6 puanlık bir maç
Devam ediyoruz
Şimdi şampiyonu misafir ediyoruz
Biz 12. sıradayız puan 38
11. ile maçımız var puan 41
Alırsak çok gozel olacak
Sol bekimiz hem sakatlandı hem kart sınırını aştığı için sezonu kapattı
Son 2 maç. Şimdiki maç 17. ile zaten düşmüş
Umarız gider ayak bizi de aşağı çekmezler
3 Puan aldığımız takdirde ligde kalıyoruz![]()
Maçı asistana devredip ben ve 2 gözlemcimiz oyuncu arayışına çıkıyoruz
Kadrodaki 22 tane oyuncunun sözleşmesi bitiyor çok şükür Hiç biriyle yenileme yapılmayacak. Ordan açılacak maaş bütçesiyle genç ve dinamik bir kadro oluşumu yapılacak
Öncelikle yeni bir antrenman proğramı oluşturup gelen oyuncuları hemen o programa dahil edeceğiz
Şu anda elimizdeki en iyi oyuncumuz olan kalecimizle 3 senelik yeni sözleşme imzaladık
Tarih 1 Temmuz...
Zorlu Süreç Başlıyor
Bu Transfer Sezonu çok Sancılı Geçiyor. Hiç Beklediğim Yetenekte Oyuncu Bulamadım
Avrupada Istediğimiz Düzeyde Oyuncular Bizi Tercih Etiyor. Bizde Africaka Yöneldik
İnşallah batmış olmayız.
İLK HAZIRLIK MAÇIMIZ. ASLINDA BİŞEY BEKLEMİYORDUM SADECE TANISINLAR BİRBİRİNİ YETER DEMİŞTİM. ANCAK SAHADA GÖRDÜĞÜM FUTBOL GÜZELDİ. ARFİKA DAN SESLER KOROSU GİBİ OLDU BİRAZ AMA OLSUN IŞIK VAR
HİÇ HESABA KATMADIĞIMIZ BİRŞEY VAR BİZİM BU GENÇLERİ GENÇMİLLİ TAKIMLARDAN BULMUŞTUK. DOLAYISIYLA MİLLİ TAKIMA GİDECEKLER SIK SIK
Bİ NOSTAJİ YAPALIM DEDİK PİŞMAN ETTİLER
Transferi Kapattık. 2 Hazırlık Maçı Daha Yapıp Lige Başlayacağız
Iyi Geceler....
Son hazırlık maçıydı. Oyuncularımız milli takımda olduğu için tek temennimiz sakatlık olmamasıydı olmadı şükür