Sabri nasil durdurdu taraftari ama![]()
Sabri nasil durdurdu taraftari ama![]()
Bir de neden tekbir getirdiklerini anlayamadım henüz. 2 oldu bu,tekbir getirince haklı olunuyo mu sanıyorlar acaba?
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
maçı kapattım neler oluyor![]()
![]()
Sporx olayları karıştırdı
''Oyun durdu ve güvenlik güçleri ile polis arasında çatışma çıktı.''
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Maç budur yaaaa![]()
![]()
![]()
Carsi nerde saklamis bu siniri hep bu macta cikardilar sinirlerini![]()
Yazıklar olsun Çarşı yazıklar olsun...4-5 maç az gelir...Sabri adamı yere düşürmese Eboue'ye vuracaktı adam...
Sabri Reyizzz Oleey... Uçan Kafa Atar Şimdi Sabri Reyiizzzzz
...
Yayıncı kuruluş Lig Tv'nin kameramanın sırtına tribünden atılan bir koltuk isabet etti.![]()
Sahayla birlikte Göçek ve yardımcılarına da 2-3 maç dinlendirilme verilirse güzel olur
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
bu kadar büyük organizasyonda böyle hakem hataları olmamalı
Aydın güzel attı.Tebrikler Galatasaray.
So what?
Saike
Tebrikler Galatasarayım![]()
Lidere yakisir sekilde oynadik rahat bir galibiyet aldik , bizim golumuz ofsayt , besiktasin"da kirmizisini vermedi hakem esit davrandi her iki tarafada tebrikler galatasarayima
Hüseyin Göçek Türk futbolundan kesinlikle unutulmayacak davranışlar yaptı, bir yıl filipinlerde tatile yollasınlar...
Son mac biz Inonuye gidiyoruz, ipin ucu orda kacar heralde. Carsiyi cok bi sinirli gorduk, bakalim kac mac ceza cikar.
Biz 3 maç almıştık bakalım Beşiktaşa kaç verecekler.
Galatasaraydan puan kaybı bekliyordum ama hakemi hesaba katmamışız.
Galatasaray deplasmanda kazanarak süper final denen uygulamanın ilk haftasına en iyi başlayan takım oldu herşeyden öte. Güzel oynamadılar bana kalırsa,hatta pozisyonları dahi yok bir ofsayt ve ekstra bir şut ile kazandılar ama 2. yarı pozisyonda vermediler.Sonuçta bunu da düşünmeliyiz.
Şimdi kendi takımım için düşünecek olursam mutlaka galatasaray'ı da iki maçta da yenmek zorundayız şu dakikadan sonra çünkü bizim dışımızdaki en zor maçını kazasız belasız atlattı galatasaray.
Ayrıca stadı muhtemelen 2 maç kapatırlar.Yeni sezona ceza sarkıtmazlar.
Turksportal'da yeşil saha olsa, çok fazla üye atlar kesin.![]()
Şampiyonluğa yürüyoruz Galatasaray'ım.Haftaya inşallah perçinleyeceğiz.Çok iyi oynamadık ama çok akıllı ekonomik oynadık.Aydın'da inanılmaz bir yükseliş var.
Last edited by meddah : 16.Nisan.2012 at 23:11 Reason: Konu dışı kısımlar silindi
Tebrikler Galatasaray öyle veya böyle kazandı ve yoluna devam ediyor.
...
Birkez daha En iyi taraftar kimmiş öğrenmiş olduk.Maç için tebrikler Galatasaray aramızdaki maçlar çok çekişmeli olacak.
İyi oynamadan kazanmakta başarıdır.Tebrikler aslanlar.
Şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden...
Utanıyorum.
q7 atılmalıydı ama onun öncesinde elmanderin arkadan hilberte yaptığını benim haricimde gören yokmu?